- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #27.661
insallah adet olmazsin insallah adet olmadan bebeginin haberini alirsin canim benim..İnşallah canım ya 22sini bekliyorum adet günüm olmazsam kan vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah adet olmazsin insallah adet olmadan bebeginin haberini alirsin canim benim..İnşallah canım ya 22sini bekliyorum adet günüm olmazsam kan vericem
Aminn inşallah canım.insallah adet olmazsin insallah adet olmadan bebeginin haberini alirsin canim benim..
Bakarsın belki tatilde olur inşallah. Çoğunluk öyle oluyor ya kafa rahat oluyor tatilde biraz stresten uzaklaşıyor insan. Rabbim kalbinize (kalbimize) göre versin.benim daha cok var ya bende tedaviye baslamayi bekledemiyorum hemen olsun istiyorum. igneyi yapip birliktelik zamanini denk getirdikten sonra kisa kisa bir yerlere gezmeye tatillere gidecegiz insallah. olursa olur allah nasip ettiyse hicbirsey engel olamaz olmazsada daha vakti degilmis deyip üzülmemeye calismaliyim.
Adet oldum beklediğim gibi. Doğum kontrol hapı kullan bi ay dedi doktor, kullansammk sizce kızlar, çatlayan bi yumurtam folikül kist olmuştu o yüzden, ama rahim filmi de çektircem bilemedim
Benimki de hapı önerdi napsam bilemedim film çekilcem bide acaba içmesem miBenim iki tane kistim var kendisinden gitti 2 ayda doğum kontrol hapı insanın dengesini bozuyo bence hormonları da o yüzden önermedi doktor kendisi gitti geçen ay şükür
Bu ay da olmazsa öyle söyliycem artık çok yoruldum çünküevet canim orasi cok kötü allah sabir versin. ben sadece esim annem birde 1-2 yakin arkadas biliyor baska kimseye söylemiyoruz simdi. önce bi olsun insallah 4. ayina girsin öyle düsünüyoruz. cünkü belli olmaz erken düsük falan olabilir allah korusun.
bir bahane cikartip cocuk düsüncesini erteledik 1-2 yil sonra düsünüyoruz desen rahatlarsin belki.
Bilmiyorum ki kuzum sen bilirsin araştır birazBenimki de hapı önerdi napsam bilemedim film çekilcem bide acaba içmesem mi
insallah canim hepimizin olsun artik bu aylardaBakarsın belki tatilde olur inşallah. Çoğunluk öyle oluyor ya kafa rahat oluyor tatilde biraz stresten uzaklaşıyor insan. Rabbim kalbinize (kalbimize) göre versin.
canim üzüldümAdet oldum beklediğim gibi. Doğum kontrol hapı kullan bi ay dedi doktor, kullansammk sizce kızlar, çatlayan bi yumurtam folikül kist olmuştu o yüzden, ama rahim filmi de çektircem bilemedim
9 yil kadar önce benimde kist 4 ay da kendi kendiliginden gitmisti. bu defa 1 ay gecti aradan birkac cm azalmisti sadece. yine 4 ay bosa beklemek istemedimBenim iki tane kistim var kendisinden gitti 2 ayda doğum kontrol hapı insanın dengesini bozuyo bence hormonları da o yüzden önermedi doktor kendisi gitti geçen ay şükür
9 yil kadar önce benimde kist 4 ay da kendi kendiliginden gitmisti. bu defa 1 ay gecti aradan birkac cm azalmisti sadece. yine 4 ay bosa beklemek istemedimBenim iki tane kistim var kendisinden gitti 2 ayda doğum kontrol hapı insanın dengesini bozuyo bence hormonları da o yüzden önermedi doktor kendisi gitti geçen ay şükür
canim tam anlayayim adetin 8. günü gecen aydan kalan yumurtami catlamamis ? 8. gün 13 mm se yumurta daha büyüyebilir belki 2 güne filan tekrar kontrole git istersen baktirmak icin.merhaba kızlar
bugun doktora gittim detaylı bir ultrasona girdim ve tahlillerimi gösterdim. adetin 8. günündeyim ve ne görelim çatlamamış bir yumurta iyi ki gitmişim. kendi kendine yok olacagını söyledi gerekirse yeni gelişecek yumurtama çatlatma ignesi ile çatlatılacakmış. ancak sanırım digeri 13mm di bugun. sizce büyür mü? diğer çatlamayan yumurta yok olur mu?her ay böylemiydim acaba? iyi ki 6 ay beklemeden 3. ayda gitmişim her işte bir hayır vardır. sogan kürü içsem mi?
bir tanidik biri kist olmus biriylede yumurtalarin hamile kalmis. sürekli dr a kontrole gidiyordu kist ne durumda diye. kist cünkü düsük riski ve erken dogum riskini yükseltiyormusmerhaba kızlar
bugun doktora gittim detaylı bir ultrasona girdim ve tahlillerimi gösterdim. adetin 8. günündeyim ve ne görelim çatlamamış bir yumurta iyi ki gitmişim. kendi kendine yok olacagını söyledi gerekirse yeni gelişecek yumurtama çatlatma ignesi ile çatlatılacakmış. ancak sanırım digeri 13mm di bugun. sizce büyür mü? diğer çatlamayan yumurta yok olur mu?her ay böylemiydim acaba? iyi ki 6 ay beklemeden 3. ayda gitmişim her işte bir hayır vardır. sogan kürü içsem mi?
canim rahim filmi tüpler acikmi tikalimi diye bakiliyordu degilmi ? hapi kullanman buna bir etki etmez bence.Benimki de hapı önerdi napsam bilemedim film çekilcem bide acaba içmesem mi
ne diyim canim hakkinda hayirlisi neyse o olsunBu ay da olmazsa öyle söyliycem artık çok yoruldum çünkü![]()