- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 83
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.501
Kaç yaşındasın ki canım sen ? Hayırlısıyla olsun da bizim de geç olsun ne yapalımbenim cevremdede öyle benim yasimdakilerin neredeyse torunlari olacak birsürü cocuklari var benden kac yas kücüklerinde oldu cocuklari. insallah birgün bizede nasip olur bu güzellikler
insallah hayirli sonuc alirsin canimSelam kızlar gerçekten bu süreç çok yorucu Allah tez zamanda tedavilerimizi hayırla sonuçlandırır klomen femara vs 3 kere denedim artık olumsuz olunca aşılamadada yüzdelik şans düşük olduğu için direk tüp bebeğe geçtim bu ay tedavime başladım bende
ne güzel insallah arkadasinin hayati dahada güzellesir. benimde bir arkadasin kardesi dogum kontrol hapi kullanmasina ragmen hamile kalmisti. iste bu yüzden takmayayim bende fazla diyorum. olacagi varsa oluyor vakti gelince. sadece elimizden geleni yapip sabretmemiz gerekiyorGeçenlerde bir arkadaşım spiral takılı olduğu halde hamile kalmış meğer spirali kaymış kız şok oldu öğrenince
evet hayirli saglikli olsunda yeterki. 32 yasindayim canim sen kac yasindasin ?Kaç yaşındasın ki canım sen ? Hayırlısıyla olsun da bizim de geç olsun ne yapalım
ne güzel insallah arkadasinin hayati dahada güzellesir. benimde bir arkadasin kardesi dogum kontrol hapi kullanmasina ragmen hamile kalmisti. iste bu yüzden takmayayim bende fazla diyorum. olacagi varsa oluyor vakti gelince. sadece elimizden geleni yapip sabretmemiz gerekiyor
Aynen öyle valla olacağı varsa her türlü oluyoevet hayirli saglikli olsunda yeterki. 32 yasindayim canim sen kac yasindasin ?
Hayir yapmadim ki. 1 2gun beklemek istiyorum adetede 5gun kaldi artikcanim bugünde test yaptinmi ?
insallah benim yasima geldiginde en az 3 cocugun olurAynen öyle valla olacağı varsa her türlü oluyo26 yaşındayım bende
tamam canim insallah hayirli sonuc alirsinHayir yapmadim ki. 1 2gun beklemek istiyorum adetede 5gun kaldi artik
ben denedim canim cok zor görünen cok hafiften cizgi olmustu sonradan görünüyordu zat zor isikla hamilelik olusmadigi zaman. kimyasal oldugumda rahat görünüyordu yani cok fazla silikti yine ama ugrastirmiyorduKızlar çatlatmadan sonraki 13.gün iğnenin etkisi ne durumda oluyo, test falan deneyen var mı
canim ven burda sayfada bi site paylasmistim yine gerilerde kaldi kendi kilonu yaptigin ignedeki madde miktarini birde gecen gün sayisini yaziyordu yaklasik ne kadar kaldigi yaziyor asagida. ona göre az cok tahmin yürütebiliyorsun tabi kesin birsey degil öylesine bakmak icin. ben kullaniyordum miktari denk geliyorduKızlar çatlatmadan sonraki 13.gün iğnenin etkisi ne durumda oluyo, test falan deneyen var mı
Kızlar çatlatmadan sonraki 13.gün iğnenin etkisi ne durumda oluyo, test falan deneyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?