Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kur nasıl deneyebilirim bende hayit yapmayı düşünüyorum

İlk asilama genelde hap li oluyor olmazsa iğne ye geçiliyor o daha ağır bildiğim kadarıyla.
Başta doktor bana da gerek yok iğne ye demişti ama baktı ki buyumuyo şimdi iptal etti önümüzdeki adet direk iğneyle. Hap alınan zamanlarda iğne vuruluyorsn farkı bu.
hmm tesekkür ederim canim baya karisikmis benim son gittigim doktor artik böyle haplarla olmayinca asilama yapabiliriz birdahakine diye söylemisti. sorunda benim esimi doktora hastaneye götüremezsin nasil ikna edicem bilmiyorum keske doktor eve gelse

İlk asilama genelde hap li oluyor olmazsa iğne ye geçiliyor o daha ağır bildiğim kadarıyla.
Başta doktor bana da gerek yok iğne ye demişti ama baktı ki buyumuyo şimdi iptal etti önümüzdeki adet direk iğneyle. Hap alınan zamanlarda iğne vuruluyorsn farkı bu.
canim bu kür hakkinda birsürü birsey yaziyor heryerde ben biraz kafama göre karistirdim. cekilmis cörekotu, toz tarcin, ari poleni birde gercek süzme bal bunlarin hepsini macun olabilecek kivamda karistirdim hepsinden esit sekilde koymaya calistim polenden biraz daha az koydum cörek otunu biraz daha fazla koymaya calistim öyle oldu. ben yumurta yetismesecek diye korktugum icin biraz fazla yedim daha cabuk olsun diye ve cok fazla hizli büyüdü ve kist oldu. her sabah ve aksam ac karnina yemistim. sana tavsiyem bence bir cay kasigi yada en fazla bir tatli kasigi ye sabah ve aksamlari ac karnina. tadi cok güzel hosuma gitmisti benim. bir zaman sonra yemek gelmedi icimden o zamanda artik yumurta hazirmis ondan istememis herhalde vücudum diye düsünüyorum. birde her 2 günde bir doktora muayeneye git bence yumurta büyüklügüne baktirmak icin kacirma sonra catlatma zamanini. ben birde arada sabahlari ac karnina hayit suyu icmistim cay seklinde yapmistim icine bir kasilda bal koydum seker yerine öyle icmistim ama onun tadi cok kötüydü cok zor ictim zaten sadece 2-4 defa icmistim sabahlari ac karnina o da.

bu kürleri yemeden önce en az 2 saat birsey yememis olmaya dikkat ettim ve yedikten sonra sabah en erken yarim saat sonrasinda kahvalti yaptim aksamlarida yemedim yemek kürden sonra

simdilik aklima gelenler bunlar canim. anlasilmayan yerler varsa istedigin zaman sorabilirsin bu kürü herkez biraz farkli yapiyor baska tecrübeleride oku sende kendin karar ver bence ama ise yariyor. ben nasilsa bitki birsey yapmaz düsüncesiylede yedim ama yapiyormus :) korktum simdi birdahakine yapmiycam bu kürü cok cabuk büyüyor :)

birsey daha hatirladim simdi bu macunu yazinca. bir arkadasim tavsiye etmisti bana bunuda ama ben denemedim. onunda arkadasi o macunla hamile kalmis.

clife diye bi yerden internetten siparis veriliyormus balli bitkisel karisik macunmus. fiyatida idare eder ilaclara verdigimize göre daha ucuz bence. bir dükkanda satilsaydi alip deneyecektim ama internetten siparis vermesini beceremiyorum arkadasada söylemedim kaldi öyle. simdi bayramdan sonraki denedigimizdede olmazsa sonraki deneme icin belki siparis verdirtirim bu macundan. tecrübesi olan denemis olan varsa dinlemek isterim merak etmistim bunu. icinde bizim burada kullandigimiz bitkilerin hepsinin karisimi ve daha fazlasi vardi galiba yaziyordu icindekiler sitede.

birsey daha hatirladim simdi bu macunu yazinca. bir arkadasim tavsiye etmisti bana bunuda ama ben denemedim. onunda arkadasi o macunla hamile kalmis.

clife diye bi yerden internetten siparis veriliyormus balli bitkisel karisik macunmus. fiyatida idare eder ilaclara verdigimize göre daha ucuz bence. bir dükkanda satilsaydi alip deneyecektim ama internetten siparis vermesini beceremiyorum arkadasada söylemedim kaldi öyle. simdi bayramdan sonraki denedigimizdede olmazsa sonraki deneme icin belki siparis verdirtirim bu macundan. tecrübesi olan denemis olan varsa dinlemek isterim merak etmistim bunu. icinde bizim burada kullandigimiz bitkilerin hepsinin karisimi ve daha fazlasi vardi galiba yaziyordu icindekiler sitede.
Canım o macunda kapıda ödeme başladı netten almaya uğraşma bilgin olsun

Kızlar ben şimdi ovitrelle yaptırdım ya ovülasyon testine artık gerek yok dimi sanırım artık hep pik gibi çıkacak

Eklentiler

• EEE7EF05-AA1E-40EB-A099-540E29202349.jpeg
    EEE7EF05-AA1E-40EB-A099-540E29202349.jpeg
    233,7 KB · Görüntüleme: 15
Tamam canım daha yapmıyım o zaman
12. günden itibaren tekrar baslayabilirsin yapmasa elinde testler varsa 12-13-14 ve sonrasi devam et önce siliklesip sonrada insallah tekrar koyulasir. bosa test harcamak istemezsen ve sabredebilirsen 14. gün ve sonrasinda yapabilirsin ama o zamana kadarda artik kan verebilirsin 2 ser gün arayla

12. günden itibaren tekrar baslayabilirsin yapmasa elinde testler varsa 12-13-14 ve sonrasi devam et önce siliklesip sonrada insallah tekrar koyulasir. bosa test harcamak istemezsen ve sabredebilirsen 14. gün ve sonrasinda yapabilirsin ama o zamana kadarda artik kan verebilirsin 2 ser gün arayla
Elimde test var canım ama elimden geldiği kadar sabredicem bu defa her defasında yıkılıyorum test yapınca 🥺 inşallah bu ay isteyen herkesle birlikte bana da nasip olsun beklemek çok zor

Elimde test var canım ama elimden geldiği kadar sabredicem bu defa her defasında yıkılıyorum test yapınca 🥺 inşallah bu ay isteyen herkesle birlikte bana da nasip olsun beklemek çok zor
amin canim evet hemde ne zor :( arka arkaya test yapip karsilastirman daha iyi olur birde kan verirsen 14. gün civari.

Tamam canım 13.günden sonra yaparım olmazsa çok korkuyorum ya imkansızımış gibi geliyo hamile kalmak
aynen bende onu düsündüm bugün daha cok. sanki artik hicbirzaman cocugum olmayacak böyle ölüp gidecekmisim gibi geliyor :( allahim nasip ettiyse versin artik nasip etmediysede sabrini ve tesellisini versin isyan ettirmesin insallah...

aynen bende onu düsündüm bugün daha cok. sanki artik hicbirzaman cocugum olmayacak böyle ölüp gidecekmisim gibi geliyor :KK43: allahim nasip ettiyse versin artik nasip etmediysede sabrini ve tesellisini versin isyan ettirmesin insallah...
igneyi tam ne zaman yapmistin canim kacinci gündeydi sayfalar geride kaldi unuttum gecen yazmistin daha 🙈
Aynen canım valla o günleri hiç göremeyecekmişim gibi bende :110: haber ederim ya etmez olur muyum hiç bir gebe kalayım her yere ilan vericem:halay: daha dün akşam yaptırdım canım iğneyi 12 Temmuz da ☺️

Back