Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim cevremdede öyle benim yasimdakilerin neredeyse torunlari olacak birsürü cocuklari var benden kac yas kücüklerinde oldu cocuklari. insallah birgün bizede nasip olur bu güzellikler
Kaç yaşındasın ki canım sen ? Hayırlısıyla olsun da bizim de geç olsun ne yapalım

Selam kızlar gerçekten bu süreç çok yorucu Allah tez zamanda tedavilerimizi hayırla sonuçlandırır klomen femara vs 3 kere denedim artık olumsuz olunca aşılamadada yüzdelik şans düşük olduğu için direk tüp bebeğe geçtim bu ay tedavime başladım bende
insallah hayirli sonuc alirsin canim

Geçenlerde bir arkadaşım spiral takılı olduğu halde hamile kalmış meğer spirali kaymış kız şok oldu öğrenince
ne güzel insallah arkadasinin hayati dahada güzellesir. benimde bir arkadasin kardesi dogum kontrol hapi kullanmasina ragmen hamile kalmisti. iste bu yüzden takmayayim bende fazla diyorum. olacagi varsa oluyor vakti gelince. sadece elimizden geleni yapip sabretmemiz gerekiyor

ne güzel insallah arkadasinin hayati dahada güzellesir. benimde bir arkadasin kardesi dogum kontrol hapi kullanmasina ragmen hamile kalmisti. iste bu yüzden takmayayim bende fazla diyorum. olacagi varsa oluyor vakti gelince. sadece elimizden geleni yapip sabretmemiz gerekiyor
evet hayirli saglikli olsunda yeterki. 32 yasindayim canim sen kac yasindasin ?
Aynen öyle valla olacağı varsa her türlü oluyo 😑 26 yaşındayım bende

Kızlar çatlatmadan sonraki 13.gün iğnenin etkisi ne durumda oluyo, test falan deneyen var mı
ben denedim canim cok zor görünen cok hafiften cizgi olmustu sonradan görünüyordu zat zor isikla hamilelik olusmadigi zaman. kimyasal oldugumda rahat görünüyordu yani cok fazla silikti yine ama ugrastirmiyordu

Kızlar çatlatmadan sonraki 13.gün iğnenin etkisi ne durumda oluyo, test falan deneyen var mı
canim ven burda sayfada bi site paylasmistim yine gerilerde kaldi kendi kilonu yaptigin ignedeki madde miktarini birde gecen gün sayisini yaziyordu yaklasik ne kadar kaldigi yaziyor asagida. ona göre az cok tahmin yürütebiliyorsun tabi kesin birsey degil öylesine bakmak icin. ben kullaniyordum miktari denk geliyordu

site bu canim

yazilan miktara dikkat edilmeli ovitrelde 250 degil 6500 var icindeki recetesinde yaziyor. choriomon ignesindede 1 dozunda 5000 var 2 tane yapilirsa 10 000 yaziliyor

ilk basa o ovitrelle icin mesela 6500
altina kendi kilonu
en altada igneden sonra gecen gün sayisini yani doldurdugun gün sayisini yaziyorsun

Eklentiler

• 03A28E8D-5480-4EB1-9C11-68FC81871787.jpeg
    03A28E8D-5480-4EB1-9C11-68FC81871787.jpeg
    240 KB · Görüntüleme: 17
en altta 2 tane yerin altini cizmeyr calistim orada da miktar araligi cikiyor mesela 5-3 10-7 gibi.

orada cikan rakamlara göre tahmin yürütebiliyorsun. 5 in altindaysa igne etkisi bitmis gibi sayiliyor. kanda baktirdiginda 5-3 aralik yaziyorsa ama sende 7-8 falan ciktiyda bebektendir büyük ihtimal.

idrar testindede hassasligi yaziyor icindeki kagitta yaziyor erken gebelik testleri 10 oluyor mesela genelde. normal gebelik testleri 20-25-50 arasi degisiyor. kontrol cizgisinin kalinligi bu yanda test cizgisinin kalinligina görede tahmin edebiliyorsun yaklasik degeri. mesela 50 hassasligindaki testte test cizgin yari silik gibiyse sendeki deger 25 gibi oluyor

bende durum karisin kendim anlayamadim. 46 gün adet olmayinca dogum kontrol hapini kullanmaya basladim 55. gün 2 damla 56. 1 damla pazar 57. gün yine 1 damla kan geldi adet olacak gibiydi sanki ama olmadi galiba yada insallah kistim gitmistir ondandir. hala dogum kontrol hapini kullanmaya devam ediyorum

Back