Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım dua etmek bile canımı acıtıyor sanki😞 sabah ilk idrarla yapmıştım testi canım yani buraya atıyolarya testlerini görmek için testin içini açıyolar falan yok benimki testten bile beyaz çıkıyo gölge dahi göremedim hiç ya off gerçekten napıcam bilmiyorum bu son şansımdı sanki şimdi artık bir sorunum olduğuna kanaat getirdim artık, ve bu çok ağır ya
Üzülmeyin desekde boş hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şunu bil ki yalnız değilsin senin gibi bi sürü insan bu yolda gözyaşı döküyor rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah. Ne zamandır istiyorsunuz

Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 6. Günü benden bu ay hiç önceki aylar gibi çatlama akıntısı gelmedi kızlar böyle bişey yaşayan var mı neden akıntım olmadı acaba iğne yaptırmama rağmen

14. Günde olan varmı neler yaşıyorsun
Üzülmeyin desekde boş hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şunu bil ki yalnız değilsin senin gibi bi sürü insan bu yolda gözyaşı döküyor rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah. Ne zamandır istiyorsunuz
1 sene olcak Ağustosta, hiç zannetmezdim böyle olacağını başlarda nasılsa olur dedik dedik 1 seneye kadar gelmişiz, artık sorun var demek diyor insan kabullenmesi zor işte sağlıklı görürdüm kendimi çok dikkat ederim herşeyime ama işte nasip

14. Günde olan varmı neler yaşıyorsun

1 sene olcak Ağustosta, hiç zannetmezdim böyle olacağını başlarda nasılsa olur dedik dedik 1 seneye kadar gelmişiz, artık sorun var demek diyor insan kabullenmesi zor işte sağlıklı görürdüm kendimi çok dikkat ederim herşeyime ama işte nasip
Sana da hiç bişeyin yokmu diyolar doktorlar 🥺 nasip canım nasip inşallah en kısa zamanda olur ya sabır napalım 🥺🥺🥺

Sana da hiç bişeyin yokmu diyolar doktorlar 🥺 nasip canım nasip inşallah en kısa zamanda olur ya sabır napalım 🥺🥺🥺
Herşeyim normal sadece bi çikolata kistim var ona da önemsiz dedi doktorum, ama asıl ne var ne yok rahim filminde çıkcak adetten sonra onu yaptırcam vakit kaybetmeden, sen baktırdınmı canım

canim sen bilirsin bu sadece fikir edinmek icin olan bir yer. yani igne etkisi baya gecmis anlaminda oluyor test yaptiginda gözle görülür sekilde cikarsa olabilir. olmazsada üzülmemeye calis kesin cevabi en iyisi kan testiyle alirsin. bende yumurtlamadan sonra 6. gün farketmistim bazi belirtilerde degisiklikleri. ama acemi oldugum icin yinede doktor onaylamadan emin olamamistim.
Kuzum sen buradakilerle baya konuşmuşsun benim de bugün 10. Gün silik çizgi çıktı acaba etkisi midir yoksa artar mı silikleşir mi en düşünüyosn

Kuzular 10. Gün bugün

Eklentiler

• D55438A4-EB51-4C05-AFEE-08C90C451B8A.jpeg
    D55438A4-EB51-4C05-AFEE-08C90C451B8A.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 29
Herşeyim normal sadece bi çikolata kistim var ona da önemsiz dedi doktorum, ama asıl ne var ne yok rahim filminde çıkcak adetten sonra onu yaptırcam vakit kaybetmeden, sen baktırdınmı canım
Bende her şeyime baktırdım canım her şey çok çok iyi durumda doktor fazla kafaya takıyosun olur acele etme diyo sadece. Ben rahim filmi de çektirdim geçen ay daha 6. Ayım bu ay ama ben geçen ay gidip bir yıllık evliyim çocuk olmuyo film çekelim diyip çektirdim ama onda da hiç bir sorun yok iki tüpte açık şükür

Bende her şeyime baktırdım canım her şey çok çok iyi durumda doktor fazla kafaya takıyosun olur acele etme diyo sadece. Ben rahim filmi de çektirdim geçen ay daha 6. Ayım bu ay ama ben geçen ay gidip bir yıllık evliyim çocuk olmuyo film çekelim diyip çektirdim ama onda da hiç bir sorun yok iki tüpte açık şükür
Ayy ne güzel yapmışsın valla bende şu filmi çektirsem deseler ona da bişey yok rahat rahat beklerim hiç sorun etmem ama işte bişey varsa diye korkuyorum, o zaman at kafandan canım hem daha yeni evliymişsin ilk 1 sene olmaması durumunda bişeyler yapmaya başlıyolar zaten senin durumun normal

Ayy ne güzel yapmışsın valla bende şu filmi çektirsem deseler ona da bişey yok rahat rahat beklerim hiç sorun etmem ama işte bişey varsa diye korkuyorum, o zaman at kafandan canım hem daha yeni evliymişsin ilk 1 sene olmaması durumunda bişeyler yapmaya başlıyolar zaten senin durumun normal
Aynen ona da baktırınca bende de bi rahatlama oldu er ya da geç olur elbet diye düşünüyorum ama işte çok isteyince insan hemen olsun istiyo bi de sağ da solda hemen hamile kalanları gördükçe ben niye kalamıyorum diye takıyorum 🥺

Aynen ona da baktırınca bende de bi rahatlama oldu er ya da geç olur elbet diye düşünüyorum ama işte çok isteyince insan hemen olsun istiyo bi de sağ da solda hemen hamile kalanları gördükçe ben niye kalamıyorum diye takıyorum 🥺
Takma canım şükret bir sorunun yok gerisi nasip gerçekten hastalıklarla uğraşıp tüple senelerce uğraşıp onca para, zaman, umut dökenler var, inşallah bende de bişey çıkmazsa içim rahat rahat beklicem, en fazla folik asit, takviye falan kullanırız eşimle, daha da uğraşmayız bu ay vurulduğum iğneleri çocukken bile vurulmamışımdır çok zor gerçekten😞

Takma canım şükret bir sorunun yok gerisi nasip gerçekten hastalıklarla uğraşıp tüple senelerce uğraşıp onca para, zaman, umut dökenler var, inşallah bende de bişey çıkmazsa içim rahat rahat beklicem, en fazla folik asit, takviye falan kullanırız eşimle, daha da uğraşmayız bu ay vurulduğum iğneleri çocukken bile vurulmamışımdır çok zor gerçekten😞
Ya tabiki halimize bin şükür. Ben içiyorum bi kaç aydır folik asit. Ne iğnesi canım hayrolsun

Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 6. Günü benden bu ay hiç önceki aylar gibi çatlama akıntısı gelmedi kızlar böyle bişey yaşayan var mı neden akıntım olmadı acaba iğne yaptırmama rağmen
hayirli olsun canim insallah olumlu sonuc alirsin ❤️ bendede o akintidan olmuyor igneden sonra. sadece su gibi islaklik oluyordu. kimyasal gebelik gecirdigimde igneden sonraki 6. günde tek seferlik hafif sarimsi gibi bir defalik akinti olmustu. birsey olmadigi zamanlardada sadece islaklik vardi

Kuzum sen buradakilerle baya konuşmuşsun benim de bugün 10. Gün silik çizgi çıktı acaba etkisi midir yoksa artar mı silikleşir mi en düşünüyosn
yazanlara yardimci olabilecegim birsey olurda yaziyorum canim. igneden sonraki 10. gün daha büyük ihtimalle igne etkisindendir. arka arkaya test yap istersen beklemek cok zor biliyorum. sonraki günler yaptiginda daha siliklesebilir cizgi 12-13. günde tamamen kaybolur. ondan sonrada insallah tekrar belli eder kendini. sabredemezsen igneden sonraki 12. ve 14. gün kan verebilirsin birbiriyle karsilastirmalisin hep ve en fazla tahmin yürütebilirsin canim. 16. günde falan baya kesinlesebilir. insallah bu bekleyislerinin karsiliginda allah sana güzel haberi duymayi nasip etsin canim. 10. gün daha cok erken bence. bende daha 12.-13. gün bile cok cok zar zor görünen ikinci cizgi oluyordu ondan sonra tamamen silinmisti. kimyasal gebelik gecirdigimde de tam hatirlamiyorum o zaman fazla testim yoktu ara sira yapiyordum. tamamen yok olmamisti galiba o zamanlar. burada sayfalardan ocak ayina gidersen bu seneni. orda görebilirsin resimleri falan hep atmistim.

Kuzular 10. Gün bugün
canim kusura bakma simdi farkettim sen dün aksam yazmisskn ben simdi gördüm gec kalmislm baya. dedigim gibi igneden bu büyük ihtimal bence daha. sonraki günler kan verirsen yada test yaparsan fotograflarini yan yana birlikte cekip at yorumlamaya calisiriz hepbirlikte.

Back