Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yarın iğnemin 12.günü ama 15. Güne kadar beklemek istiyorum dayanabilirim sanırım çünkü hiiiç umudum yok

Aynen canım valla o günleri hiç göremeyecekmişim gibi bende :110: haber ederim ya etmez olur muyum hiç bir gebe kalayım her yere ilan vericem:halay: daha dün akşam yaptırdım canım iğneyi 12 Temmuz da ☺
ay cok yeni ya ilk günler cok kötü zaman hic gecmiyor. ama burasida iyi oyaliyor insani sohbet iyi gidiyor bende öyle beklemistim biraz daha kolay oluyor öyle :))

nazar deymesin kiz :) bi yerde okumustum nerdeydi hatirlamiyorum dini sitelerdeydi galiba yada dinle ilgili kitaplarda gebelik 10. haftayi doldurana kadar senin degilmis onun icin kimseye söylenmemesi daha iyiymis tam hatirlamiyorum ne kadar dogru bilmiyorum.

ben bir hamile olabilsem ailem ve en yakin 1-2 arkadasima söylerim galiba birde tabiki burada paylasirim umut olsun bekleyenlere.

Benim de yarın iğnemin 12.günü ama 15. Güne kadar beklemek istiyorum dayanabilirim sanırım çünkü hiiiç umudum yok
az kalmis seninde canim son günler. nedense ilk günler cok sabirsizlaniyorum bekleyemiyorum sürekli test yapmak istiyorum son günlere yaklasincada test yapmaya korkuyorum yine olumsuzu görmekten. insallah sen bize güzel haberi verirsin önümüzdeki hafta

az kalmis seninde canim son günler. nedense ilk günler cok sabirsizlaniyorum bekleyemiyorum sürekli test yapmak istiyorum son günlere yaklasincada test yapmaya korkuyorum yine olumsuzu görmekten. insallah sen bize güzel haberi verirsin önümüzdeki hafta
Amin canım inşallah, ben normalde hergün test yapar beklerdim böyle deli gibi, kahve bile içmezdim kafein zarar verir falan diye nasıl saldıysam bu ay, saçıma boya hergün kahve falan kafamı boşaltmışım iyi oldu, haftaya o testi nasıl yapcam bilmiyorum yapmak istemiyorum inan adeti beklemek istiyorum o kadar umutsuzluk içindeyim

ay cok yeni ya ilk günler cok kötü zaman hic gecmiyor. ama burasida iyi oyaliyor insani sohbet iyi gidiyor bende öyle beklemistim biraz daha kolay oluyor öyle :))

nazar deymesin kiz :) bi yerde okumustum nerdeydi hatirlamiyorum dini sitelerdeydi galiba yada dinle ilgili kitaplarda gebelik 10. haftayi doldurana kadar senin degilmis onun icin kimseye söylenmemesi daha iyiymis tam hatirlamiyorum ne kadar dogru bilmiyorum.

ben bir hamile olabilsem ailem ve en yakin 1-2 arkadasima söylerim galiba birde tabiki burada paylasirim umut olsun bekleyenlere.
Sorma valla daha çok var 🥴 Allahım esirgesin bişey olmaz inşallah çok haber bekleyen var inşallah sevindiririm hepsini ☺️

Bendede artik 14 cu gun olucak. Ben 13 cu gun dayanamayib test yaptim sabah yaptigimda silik cizgi aksam yaptigimda ise hic bir sey goremedim :cry: ve umudumu kaybetdim artik

Amin canım inşallah, ben normalde hergün test yapar beklerdim böyle deli gibi, kahve bile içmezdim kafein zarar verir falan diye nasıl saldıysam bu ay, saçıma boya hergün kahve falan kafamı boşaltmışım iyi oldu, haftaya o testi nasıl yapcam bilmiyorum yapmak istemiyorum inan adeti beklemek istiyorum o kadar umutsuzluk içindeyim
aynen bende hergün test yapmistim sonkinde hem gebelik hem ovulasyon testi. hic is yapmadim hep yattim kahve sigara hicbirsey icmedim yedigime ictigime dikkat ettim ama olmadi :( birdahakine insallah bende pek umursamayacagim fazla abartmadan günlük yasantima devam edecegim.

insallah test yapmana gerek kalmadan belirtilerden hissedersin :))

Bendede artik 14 cu gun olucak. Ben 13 cu gun dayanamayib test yaptim sabah yaptigimda silik cizgi aksam yaptigimda ise hic bir sey goremedim :cry: ve umudumu kaybetdim artik
canim daha erken. ilk önce cizgi tamamen silinecek sonra insallah tekrar görünecek. aksama yaptigin pek sayilmaz ilk zamanlarda. sabah ilk idrarla yap canim. yarin sabah 14. gün olacak bugün yaptiginla karsilastir hatta fotograflari burayada at. 13. gün daha görünecek kadar silik cikmasi iyi bence. allahtan umut kesilmez

Ama akşam sıvı tüketimin olmuştur canım sen sabah yine yap bakalım inş çıkar buraya da at mutlaka, bende korkuyorum çok😭

aynen bende hergün test yapmistim sonkinde hem gebelik hem ovulasyon testi. hic is yapmadim hep yattim kahve sigara hicbirsey icmedim yedigime ictigime dikkat ettim ama olmadi :KK43: birdahakine insallah bende pek umursamayacagim fazla abartmadan günlük yasantima devam edecegim.
Aynen öyle yap gerçekten insan kendine zarar veriyo diğer türlü, faydası da olmuyo sırf stres, olacağı varsa olcak napalım😌

Kız hissetsemde inanmam ben uzuun bir süre idrak edemicem eminim olunca😄
bende öyle düsünüyorum kendim icin 😂😂 insallah o günleri yasariz bizde en kisa zamanda. bu gidisle yoklugunu o kadar cok benimsiycezki dogduktan sonra bile inanamayacagiz hamilemiydik diye bana öyle geliyo :))

bende öyle düsünüyorum kendim icin 😂😂 insallah o günleri yasariz bizde en kisa zamanda. bu gidisle yoklugunu o kadar cok benimsiycezki dogduktan sonra bile inanamayacagiz hamilemiydik diye bana öyle geliyo :))
Evet ya bi sürü kişiydik böyle çocuk isteyen çevremde, bi ben kaldım bunu tatmayan ya işte bize denk gelir napalım

Evet ya bi sürü kişiydik böyle çocuk isteyen çevremde, bi ben kaldım bunu tatmayan ya işte bize denk gelir napalım
benim cevremdede öyle benim yasimdakilerin neredeyse torunlari olacak birsürü cocuklari var benden kac yas kücüklerinde oldu cocuklari. insallah birgün bizede nasip olur bu güzellikler

Selam kızlar gerçekten bu süreç çok yorucu Allah tez zamanda tedavilerimizi hayırla sonuçlandırır klomen femara vs 3 kere denedim artık olumsuz olunca aşılamadada yüzdelik şans düşük olduğu için direk tüp bebeğe geçtim bu ay tedavime başladım bende

Back