- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #27.481
Benim de yarın iğnemin 12.günü ama 15. Güne kadar beklemek istiyorum dayanabilirim sanırım çünkü hiiiç umudum yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cok yeni ya ilk günler cok kötü zaman hic gecmiyor. ama burasida iyi oyaliyor insani sohbet iyi gidiyor bende öyle beklemistim biraz daha kolay oluyor öyle :))Aynen canım valla o günleri hiç göremeyecekmişim gibi bende haber ederim ya etmez olur muyum hiç bir gebe kalayım her yere ilan vericem daha dün akşam yaptırdım canım iğneyi 12 Temmuz da ☺
az kalmis seninde canim son günler. nedense ilk günler cok sabirsizlaniyorum bekleyemiyorum sürekli test yapmak istiyorum son günlere yaklasincada test yapmaya korkuyorum yine olumsuzu görmekten. insallah sen bize güzel haberi verirsin önümüzdeki haftaBenim de yarın iğnemin 12.günü ama 15. Güne kadar beklemek istiyorum dayanabilirim sanırım çünkü hiiiç umudum yok
Amin canım inşallah, ben normalde hergün test yapar beklerdim böyle deli gibi, kahve bile içmezdim kafein zarar verir falan diye nasıl saldıysam bu ay, saçıma boya hergün kahve falan kafamı boşaltmışım iyi oldu, haftaya o testi nasıl yapcam bilmiyorum yapmak istemiyorum inan adeti beklemek istiyorum o kadar umutsuzluk içindeyimaz kalmis seninde canim son günler. nedense ilk günler cok sabirsizlaniyorum bekleyemiyorum sürekli test yapmak istiyorum son günlere yaklasincada test yapmaya korkuyorum yine olumsuzu görmekten. insallah sen bize güzel haberi verirsin önümüzdeki hafta
Sorma valla daha çok var Allahım esirgesin bişey olmaz inşallah çok haber bekleyen var inşallah sevindiririm hepsiniay cok yeni ya ilk günler cok kötü zaman hic gecmiyor. ama burasida iyi oyaliyor insani sohbet iyi gidiyor bende öyle beklemistim biraz daha kolay oluyor öyle :))
nazar deymesin kiz :) bi yerde okumustum nerdeydi hatirlamiyorum dini sitelerdeydi galiba yada dinle ilgili kitaplarda gebelik 10. haftayi doldurana kadar senin degilmis onun icin kimseye söylenmemesi daha iyiymis tam hatirlamiyorum ne kadar dogru bilmiyorum.
ben bir hamile olabilsem ailem ve en yakin 1-2 arkadasima söylerim galiba birde tabiki burada paylasirim umut olsun bekleyenlere.
Bendede artik 14 cu gun olucak. Ben 13 cu gun dayanamayib test yaptim sabah yaptigimda silik cizgi aksam yaptigimda ise hic bir sey goremedim ve umudumu kaybetdim artikBenim de yarın iğnemin 12.günü ama 15. Güne kadar beklemek istiyorum dayanabilirim sanırım çünkü hiiiç umudum yok
aynen bende hergün test yapmistim sonkinde hem gebelik hem ovulasyon testi. hic is yapmadim hep yattim kahve sigara hicbirsey icmedim yedigime ictigime dikkat ettim ama olmadi birdahakine insallah bende pek umursamayacagim fazla abartmadan günlük yasantima devam edecegim.Amin canım inşallah, ben normalde hergün test yapar beklerdim böyle deli gibi, kahve bile içmezdim kafein zarar verir falan diye nasıl saldıysam bu ay, saçıma boya hergün kahve falan kafamı boşaltmışım iyi oldu, haftaya o testi nasıl yapcam bilmiyorum yapmak istemiyorum inan adeti beklemek istiyorum o kadar umutsuzluk içindeyim
insallah test yapmana gerek kalmadan belirtilerden hissedersin :))Amin canım inşallah, ben normalde hergün test yapar beklerdim böyle deli gibi, kahve bile içmezdim kafein zarar verir falan diye nasıl saldıysam bu ay, saçıma boya hergün kahve falan kafamı boşaltmışım iyi oldu, haftaya o testi nasıl yapcam bilmiyorum yapmak istemiyorum inan adeti beklemek istiyorum o kadar umutsuzluk içindeyim
insallah hersey gönlünce olsun canim dualarimiz emeklerimiz vesile olsun insallahSorma valla daha çok var Allahım esirgesin bişey olmaz inşallah çok haber bekleyen var inşallah sevindiririm hepsini ☺
canim daha erken. ilk önce cizgi tamamen silinecek sonra insallah tekrar görünecek. aksama yaptigin pek sayilmaz ilk zamanlarda. sabah ilk idrarla yap canim. yarin sabah 14. gün olacak bugün yaptiginla karsilastir hatta fotograflari burayada at. 13. gün daha görünecek kadar silik cikmasi iyi bence. allahtan umut kesilmezBendede artik 14 cu gun olucak. Ben 13 cu gun dayanamayib test yaptim sabah yaptigimda silik cizgi aksam yaptigimda ise hic bir sey goremedim ve umudumu kaybetdim artik
Ama akşam sıvı tüketimin olmuştur canım sen sabah yine yap bakalım inş çıkar buraya da at mutlaka, bende korkuyorum çokBendede artik 14 cu gun olucak. Ben 13 cu gun dayanamayib test yaptim sabah yaptigimda silik cizgi aksam yaptigimda ise hic bir sey goremedim ve umudumu kaybetdim artik
Aynen öyle yap gerçekten insan kendine zarar veriyo diğer türlü, faydası da olmuyo sırf stres, olacağı varsa olcak napalımaynen bende hergün test yapmistim sonkinde hem gebelik hem ovulasyon testi. hic is yapmadim hep yattim kahve sigara hicbirsey icmedim yedigime ictigime dikkat ettim ama olmadi birdahakine insallah bende pek umursamayacagim fazla abartmadan günlük yasantima devam edecegim.
Kız hissetsemde inanmam ben uzuun bir süre idrak edemicem eminim oluncainsallah test yapmana gerek kalmadan belirtilerden hissedersin :))
evet olacagi varsa olur zaten kimler neler yapiyorda yinede oluyor biz bu kadar dikkat ediyoruz olmuyor :)Aynen öyle yap gerçekten insan kendine zarar veriyo diğer türlü, faydası da olmuyo sırf stres, olacağı varsa olcak napalım
bende öyle düsünüyorum kendim icin insallah o günleri yasariz bizde en kisa zamanda. bu gidisle yoklugunu o kadar cok benimsiycezki dogduktan sonra bile inanamayacagiz hamilemiydik diye bana öyle geliyo :))Kız hissetsemde inanmam ben uzuun bir süre idrak edemicem eminim olunca
Evet ya bi sürü kişiydik böyle çocuk isteyen çevremde, bi ben kaldım bunu tatmayan ya işte bize denk gelir napalımbende öyle düsünüyorum kendim icin insallah o günleri yasariz bizde en kisa zamanda. bu gidisle yoklugunu o kadar cok benimsiycezki dogduktan sonra bile inanamayacagiz hamilemiydik diye bana öyle geliyo :))
benim cevremdede öyle benim yasimdakilerin neredeyse torunlari olacak birsürü cocuklari var benden kac yas kücüklerinde oldu cocuklari. insallah birgün bizede nasip olur bu güzelliklerEvet ya bi sürü kişiydik böyle çocuk isteyen çevremde, bi ben kaldım bunu tatmayan ya işte bize denk gelir napalım
canim bugünde test yaptinmi ?Bendede artik 14 cu gun olucak. Ben 13 cu gun dayanamayib test yaptim sabah yaptigimda silik cizgi aksam yaptigimda ise hic bir sey goremedim ve umudumu kaybetdim artik
Geçenlerde bir arkadaşım spiral takılı olduğu halde hamile kalmış meğer spirali kaymış kız şok oldu öğreninceevet olacagi varsa olur zaten kimler neler yapiyorda yinede oluyor biz bu kadar dikkat ediyoruz olmuyor :)