Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende yeni katıldım bugün femara ve çatlatma iğnesi oldum iki gün evvel bir hafta sonra progesteron hormonu ölçümü yapacak bu ikinci denemem ama ben ilaçsız adet göremiyorum o yüzden umudum yok üç yumurtam vardı 20 cm bulmuştur iğnem yapıldı bekliyorum ama sonucu bile bile bekliyorum allah herkese yardım etsinMerhaba yeniyim aranızda, 2 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Klomen, Gonal f ve Ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar? Nasıl kaldınız? Bende bu ay bekliyorum olsunİğneyi yapalı 5 gün oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
![]()
iğneden 14 gün sonra test yaparsanız sonuç çıkıyor.Merhaba bende yeni katıldım bugün femara ve çatlatma iğnesi oldum iki gün evvel bir hafta sonra progesteron hormonu ölçümü yapacak bu ikinci denemem ama ben ilaçsız adet göremiyorum o yüzden umudum yok üç yumurtam vardı 20 cm bulmuştur iğnem yapıldı bekliyorum ama sonucu bile bile bekliyorum allah herkese yardım etsin
Evet hamileyimyelissimo bu arada hamilemisiniz sonuç çıkıyor dediniz
Yok öyle düşünmeyin ben De yıllarca uğraştım tedaviler ilaçlar defalarca çatlatmalar falan
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonraTesti ne zmn yapsam çıkar?
14. Gün kesin sonuç çıkıyor hatta benim 12. Gün çıktı hem kanda hem idrar testindeIgnemin 13.gunu. Bata 3 kaldi. Sadece progestandan dolayi bas donmem var.
hic belirtim yok. Ne zaman test yapsam bilmiyorum
Amin inşallah kimsenin emekleri boşa gitmesinCok sevindim darısı isteyenlerin basına![]()
14. Gün öğrenirsinizBnm iğnenin 7. günü, erken sanki ama bnde idrara sık çıkıyorum ve kasık ağrısı oluyo ara ara, inşallah bu ay tutunmuştur miniklerimiz.
Ya ilk ay kullanıp İğneyi hamile kalan varmı.14. Gün öğrenirsiniz![]()
Ben kullanıyorum ovitrelle çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra başladım yeni yaniDuphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?