- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #92.201
Bbende igneeleri sorcaktim unuttim konusurkenIğneleri hazırlamam bile epey sürdü bugünbir de panik yaptım. Neyse neyse yaptım
Bir sürü hormon alıyorsun kuzum ağrı olmasa şaşırmamız lazım galiba. Sık dişini birazcık 10 12 günde bitiyor genelde inşallah çabuk gelişir senin yumoşlar da çabucak kurtulursunYanlarım bayağı ağrıyor. Yapar dediler zaten
Çok komikti canım, görmen lazımdıBbende igneeleri sorcaktim unuttim konusurken
Şikayetçi değilim kuzum, bu iğneler için epey bekledim. Canım çok az ondanBir sürü hormon alıyorsun kuzum ağrı olmasa şaşırmamız lazım galiba. Sık dişini birazcık 10 12 günde bitiyor genelde inşallah çabuk gelişir senin yumoşlar da çabucak kurtulursun
Kız şikayetçi olunur mu zaten acısa da öldürmez bu iğneler bizi diriltir bacım diriltirŞikayetçi değilim kuzum, bu iğneler için epey bekledim. Canım çok az ondan
He iyi yakıyor nemussuzKız şikayetçi olunur mu zaten acısa da öldürmez bu iğneler bizi diriltir bacım diriltir
Gonapeptyl yakıyor ya benimde içim giderdi yapılacağı zaman
Oyy yaaŞikayetçi değilim kuzum, bu iğneler için epey bekledim. Canım çok az ondan
Sifa icin ne bulsak yedik ictikKız şikayetçi olunur mu zaten acısa da öldürmez bu iğneler bizi diriltir bacım diriltir
Gonapeptyl yakıyor ya benimde içim giderdi yapılacağı zaman
Çok şükür canım, hadi hayırlısı, dualarım seninle
Kuzularım dün görmemişim yazdığınızı. Canlarım benim bilmem mi sizlerinde benim kadar mutlu olduğunuzu. İyi ki varsınızOhh çok şükür çok sevindim kuzum benim maşallahbeni hep haberdar et olur mu girdikce yazarim mutlaka zaten de
Kanamam başladı bugün kimyasala cevirdi yani tamamen gozden kacirmiym seni
ayyyyyyyyyy kalbimmmmmmmmmmmmmmmm geldi o güzel günlerrr haydiiiii ya allah bbgmmmmm sabrın sonu selamet güzel günler geliyor allahın izni ileee hyrlı ugurlu başarılı sonuçların olsun güzl kalplimmmm rabbm bu tedvinle bebişini sana getirsin inşallah hyrlı evlatlar nasip etsn rabbm
Ayy canım ya. İnşallah benim de sorunsuz ilerler ve tutunur. Öyle çok destek oldunki banaGözlerim doldu geçen sene bu ay başlamıştım ben de tedaviye ikizlerim şuan 3 buçuk aylık darısı canı gönülden sana olsun
Merhaba , sizin durumunuz ne oldu üzerinden çok zaman geçmiş ama benzer bir durumla karşı karşıyayım moralim de bozuldu. Benim normalde adetin 10.günü femara ile 19 ya 21 mm iki yumurtam olur . Bugün 9.gün biri 14 biri 16 mm olmuş yarın akşam iğneyi vuracağım pazartesi aşılama olacak . 1 buçuk günde 16 mm kaç mm olacak ki , boşuna yapılıyor gibi hissediyorum.
Günaydın canımKızlar umudum kırılmak üzere hamişler ve şuan ve daha önceden deneyimli arkadaşlar progesteron fitil koyarken rahme biraz sert bişi deyiyo ilk böyle olunca rahim aşağı mı inmiş oluyor bugün aşılamanın 11. Günü dünden bni ilacı koyarken bu aklımda aşılama tutmadı diye sizde nasıl acabaLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom M Muallimezzz Esco
İnş bacım ya bebişler nasılGünaydın canıminşallah güzel haberlerini alırız. O sertlik progesterondan dolayı oluyor. Fitilin etkisi o sıkılık. Soru n yok üzme kendini
Rabbim inşallah tedavinizi olumlu sonuçlandırırAyy canım ya. İnşallah benim de sorunsuz ilerler ve tutunur. Öyle çok destek oldunki bana
İyiler kuzucum büyüyorlar hamd olsunİnş bacım ya bebişler nasıl
Bebişleri öğrenince unuturuz inşallah bu iğnelerin namıssızlığınıHe iyi yakıyor nemussuz
Hala yiyip içiyoruz ya faydası olsun yeter kiSifa icin ne bulsak yedik ictik
Bizi öldurmeyen guclendirir
Tam bilmediğimiz birşey yüzünden umudumuzu kirmayalim canım, ben çok tecrübeli değilim ilk defa kullanıyorum , ancak ilk zamanlarda herhangi bişey hissetmiyor bosluga birakiveriyordum ve baya ileri gidiyordu , son iki gündür zor ittiriyorum öyle sert bişi hissetmiyorum ama yumuşak bişey elime degiyor,bir kalınlaşma varsada progestan belki işe yarıyordur , neticede tutunmayı kolaylaştırmak için düşük tehlikesi olanlara verilen ve rahmi kalınlaştıran bı ilaç diye biliyorumKızlar umudum kırılmak üzere hamişler ve şuan ve daha önceden deneyimli arkadaşlar progesteron fitil koyarken rahme biraz sert bişi deyiyo ilk böyle olunca rahim aşağı mı inmiş oluyor bugün aşılamanın 11. Günü dünden bni ilacı koyarken bu aklımda aşılama tutmadı diye sizde nasıl acabaLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom M Muallimezzz Esco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?