- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #92.161
Niye ışık protokol acabaaHehe by tedaviye ad koymuş. Işık protokol diye
Adını ben koydum dediNiye ışık protokol acabaabirde o tedaviyi neden sana uyguluyor kafamda deli sorular kendisine sorsak sen napcan işine bak der kesin
İlginç ama şaşmamak lazım Bay X olunca konuAdını ben koydum dediyumurta sayım çok değil ondan mı acaba
Evet canım 8 gördü. İlaçlar biraz fayda etmiş sayıya dedi. Kalite için karmakarışık bir tedavi uygulayacağım dedi. Hem ilaç hem iğne. Fayda görürsem sana da yaparİlginç ama şaşmamak lazım Bay X olunca konu
Olabilir canım, kontrolde kaç tane gördü söyledi mi bari?
Kaliteli yumurta için minimum 10 diyorlar kuzum zaten. Yumurta çoğaldıkça kalitesi düşüyormuş galiba öyle duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bir tane kaliteli sapasağlam yumurta ile bir tanecik sperm yetecek Allahın izniyle merak etme. Ay bende iple çekiyorum ama zaman geçmek bilmiyorEvet canım 8 gördü. İlaçlar biraz fayda etmiş sayıya dedi. Kalite için karmakarışık bir tedavi uygulayacağım dedi. Hem ilaç hem iğne. Fayda görürsem sana da yapar
Kuzum instada doktor yorumları olmuş gördün mü bizim Bay X paylaşmıştı. Ordan bir kıza yazmıştım bende oda dün öğrendi pozitif olduğunu
Evet ben de gördüm orayı canım.Kuzum instada doktor yorumları olmuş gördün mü bizim Bay X paylaşmıştı. Ordan bir kıza yazmıştım bende oda dün öğrendi pozitif olduğunu
Çok çok çok yakın zamanda sende pozitifi alacaksın canım inşallah senden sonrada ben alırım
Bir kişi okudum olumsuz olarak 500 kişinin içinde canım diğer doktorlara kıyasla çok dikkatimi çektiEvet ben de gördüm orayı canım.
O zaman öyle olur seninde. O sebepten desiKaliteli yumurta için minimum 10 diyorlar kuzum zaten. Yumurta çoğaldıkça kalitesi düşüyormuş galiba öyle duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bir tane kaliteli sapasağlam yumurta ile bir tanecik sperm yetecek Allahın izniyle merak etme. Ay bende iple çekiyorum ama zaman geçmek bilmiyorrezerv azlığından ışık protokol uyhuladıysa sana banada uygulama ihtimali yüksek canım rezerv az ya benimde
Sen bebişleri kapıp geleceksin içime öyle doğuyor ya inankiO zaman öyle olur seninde. O sebepten desi
Ayy inşallah canım. Hepimiz güzel sonuçlar alalım. O kadar yoğun ki klinik. Çok gelen varSen bebişleri kapıp geleceksin içime öyle doğuyor ya inanki
Allahım hepsinin, hepimizin yüzüne baksın kuzum ya çok zor. Bize sağlam hasta gelmez ki demişti bize gidenlerin hepsi öyleyse adamın böyle olması çok normal sankiAyy inşallah canım. Hepimiz güzel sonuçlar alalım. O kadar yoğun ki klinik. Çok gelen var
Canım bana tanısal histeroskopi yapıldı biraz yapışıklık vardı zaten hem onu açacaktı hem tanı amaçlı. Bülent hoca operasyonda rahmim küçük olduğunu gördüğü için genişletme de yapmış. Ameliyat sonrası ağrım vardı ama sonrasında hızla toparladım. 2 ay gebelik ya da tedavi yasak oluyor sonrasında ama bu kafadan yapılacak bir şey değil senin rahim filmine ve girdikten sonraki görüntüne göre yapıyor. Kanlı bıçaklı bi şey değil zaten. Buraya gelmeni gerçekten çok isterim.. bizim dr bu Ameliyatlarda çok çok iyi ve çok uyguna geldi benim ameliyatCanım benim 3. Yada 4. Günü progetanı bıraktım tarihleride karıştırdım hala adet gelmedi ve adet sancımda yok uzayacak gibi.
Histeroskopi rahmimi genişletmek için yapılıyor ki canım? Ben içine bi bakılsın rahim boşluğunda yada duvarında bir sorun var mı yok mu ve ben rahmin ortasına bir çizik atılmasını isteyecektim. Tüp bebek başarısızlıklarında bu herkese yapılmaz mı? Doktorla görüşmedim daha adeti bekliyorum.
Femara vermesi ilginçmiş niye o kadar çok iğne varYok kısa protokol canım. Ama ilaç sayısı fazla ve farklı. 5 tane iğne bir de femara. Haftaya kontrole gideceğim duruma göre bakılacak. Ama şimdilik taze transfer dedi
Gonapeptyl çatlama iğnesi değil mi ilk günlerde de mi verdiEvet canım. Gonapeptyl, gonal f, menopur, şaizen ve cetrotide, bir de femara hap olarak
En doğrusunu yapmışsın canım benim, yoksa doktorlar ne gerek var diyip 3-4 denemeden sonra aaa bakalım diyecekler. Sonra sorun çıkacak.. e başta nerdeydiniz...3-4 tüp negatif gelince herşeyi yap diyorlar, neden bekleyeyim ki o kadar.
Ben doktora sormadan eşimle beraber, karyotip genetik testi için bugün kan verdim.
Vücuttaki katil hücre durumu incelenmesi için NK ya bakılmasını istedim CD56, bunun içinde bugün kan verdim.
2 gün sonra eşim sperm dna hasar testi için sperm verecek.
Hiç birini doktor söylemedi ama ben 2. Ye herşey elimdeyken yapmak istiyorum ve histeroskopiyide bu yüzden istiyorum.
Doktorlar birlik olmuş en az 3 deneme istiyor sperm dna hasar testi için, bence aşılama yapmak için bile gerekli bir test. Ya yüzde 90 hasar varsa ne saçma bi işlem. Eğer öyle bir durum varsa farklı tüp bebek uygulayacak sonuçta, normal sperm analizi çok iyi çıkanların bile çok yüksek hasar durumları olabiliyor. E bu durumda gebelik olmuyor, sonra hormonları kullan ayşe kullan gültin paraları ver canını sık karaları bağla, e neden başından istenmez bu testler.
Hızımı alamadım sanırım daha çoook yazarım da neyse
Sonraki ilaçlar ucuz kısmen de progesteron olarak lutinus veriyor o çok pahalıYumurta olgunluğu için sanırım. 4450 verdim canım. İçinde ovitrelle ve transfer sonrası ilaçlar yok henüz. Sonu hayırlı olsun da paramız gitsin.
Bu söylediklerinin hepsini doktorumdan istedim diye benimle kavga etti hatta deli muamelesi yapacaktı neredeyse3-4 tüp negatif gelince herşeyi yap diyorlar, neden bekleyeyim ki o kadar.
Ben doktora sormadan eşimle beraber, karyotip genetik testi için bugün kan verdim.
Vücuttaki katil hücre durumu incelenmesi için NK ya bakılmasını istedim CD56, bunun içinde bugün kan verdim.
2 gün sonra eşim sperm dna hasar testi için sperm verecek.
Hiç birini doktor söylemedi ama ben 2. Ye herşey elimdeyken yapmak istiyorum ve histeroskopiyide bu yüzden istiyorum.
Doktorlar birlik olmuş en az 3 deneme istiyor sperm dna hasar testi için, bence aşılama yapmak için bile gerekli bir test. Ya yüzde 90 hasar varsa ne saçma bi işlem. Eğer öyle bir durum varsa farklı tüp bebek uygulayacak sonuçta, normal sperm analizi çok iyi çıkanların bile çok yüksek hasar durumları olabiliyor. E bu durumda gebelik olmuyor, sonra hormonları kullan ayşe kullan gültin paraları ver canını sık karaları bağla, e neden başından istenmez bu testler.
Hızımı alamadım sanırım daha çoook yazarım da neyse
Muhtemelen ilaçların hepsini aldırmış pera cığım. Gonapeptyl ilk günler kullanılmıyor yanlış hatırlamıyorsam toplamadan hemen önce vurunmuştum ben önceki tedavimdeGonapeptyl çatlama iğnesi değil mi ilk günlerde de mi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?