- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #92.141
Ya çok sevindim senin için giriyorum Kk ya canım ne durumdasın şuan doktor ne dedi
Gözlerim doldu geçen sene bu ay başlamıştım ben de tedaviye ikizlerim şuan 3 buçuk aylık darısı canı gönülden sana olsunCanım çok şükür herşey yolundaymış. Başladı tedavi. Ilaçları bekliyorum
Ben cuma akşamı bıraktım progestan ilacı cumartesi lekelenme oldu pazar başladı regl, hap olarak kullanıyodum ben amaÇok fazlaymış ya. Bide benim iğneydi.
Başka topiklerede sordum biri 3 diğeri 4 gün sonra adet olmuş. Bakalım bende kaç günde gelecek, İnşallah çok uzamaz ama 14 gün ciddi bi gecikme, kız yoksa sen o ay hamile oldun da kimyasal mı oldu
teşekkür ederim kutlu olsun ikimizin de doğumgünüO zaman doğum günümüz kutlu olsun şimdiden yeni yaşımız bebeklerimizi hediye etsin inşallahüzme kendini sende bak yine iyi şeyler olacak inşallah çok fena kampa sokuyorum kendimi yarın itibariyle yeme içme dikkat edicem iki üç ay zaman var ikinciyi denemeye bakalım bu kez olur belki
Ama gerek yoksa rahim genişletme sorun olabilir, iyice araştırmadan olma çünkü sonra rahim ağzı yetmezliği olabiliyo sonra ve hamilelikte düşüğe sebep olabiliyor bildiğim kadarıyla, histeroskopi denebilir ona da doktorlar yanaşmıyo hemen gerek yok diyolsr, bnde istemiştim ama önermedi doktorumBende histeroskopi olmak istiyorum, doktor gerek yok dedi ama istiyorum. Hatta Bende bu adetten hemen sonra yapacam kısmetse.
Rahim genişletme nedir hiç bilmiyorum canım bikaç ay yatış verecekse biraz ağrılı bişey mi acaba?
Çok haklısın ayşe, 3-4 negatif aldıktan sonra zaten psikoloji falan kalmıyoki insanda gidip daha uğraşacak, o kadar üzülmeden uğraştırmadan başta baksalar ya herşeye3-4 tüp negatif gelince herşeyi yap diyorlar, neden bekleyeyim ki o kadar.
Ben doktora sormadan eşimle beraber, karyotip genetik testi için bugün kan verdim.
Vücuttaki katil hücre durumu incelenmesi için NK ya bakılmasını istedim CD56, bunun içinde bugün kan verdim.
2 gün sonra eşim sperm dna hasar testi için sperm verecek.
Hiç birini doktor söylemedi ama ben 2. Ye herşey elimdeyken yapmak istiyorum ve histeroskopiyide bu yüzden istiyorum.
Doktorlar birlik olmuş en az 3 deneme istiyor sperm dna hasar testi için, bence aşılama yapmak için bile gerekli bir test. Ya yüzde 90 hasar varsa ne saçma bi işlem. Eğer öyle bir durum varsa farklı tüp bebek uygulayacak sonuçta, normal sperm analizi çok iyi çıkanların bile çok yüksek hasar durumları olabiliyor. E bu durumda gebelik olmuyor, sonra hormonları kullan ayşe kullan gültin paraları ver canını sık karaları bağla, e neden başından istenmez bu testler.
Hızımı alamadım sanırım daha çoook yazarım da neyse
Hayırlı olsun inşallah, yolun açık olsun işlerin tıkır tıkır ilerlesin sonucu da hayırlısıyla istediğin gibi olsun, çok bekledin bunun için, sabrın sonu selamet çok sevindşmCanım çok şükür herşey yolundaymış. Başladı tedavi. Ilaçları bekliyorum
İnşallah canım benim. Hepimiz güzel günler görelimHayırlı olsun inşallah, yolun açık olsun işlerin tıkır tıkır ilerlesin sonucu da hayırlısıyla istediğin gibi olsun, çok bekledin bunun için, sabrın sonu selamet çok sevindşm
Ben cuma akşamı bıraktım progestan ilacı cumartesi lekelenme oldu pazar başladı regl, hap olarak kullanıyodum ben ama
teşekkür ederim kutlu olsun ikimizin de doğumgünübenim de dediğin gibi yeme içme durumuma dikkat etmem gerekiyo, çok paketli gıdalar yiyorum ve spor yapmıyorum, bir iki kilo da vermem gerekiyo hala veremedim
Ama gerek yoksa rahim genişletme sorun olabilir, iyice araştırmadan olma çünkü sonra rahim ağzı yetmezliği olabiliyo sonra ve hamilelikte düşüğe sebep olabiliyor bildiğim kadarıyla, histeroskopi denebilir ona da doktorlar yanaşmıyo hemen gerek yok diyolsr, bnde istemiştim ama önermedi doktorum
Canım benim 3. Yada 4. Günü progetanı bıraktım tarihleride karıştırdım hala adet gelmedi ve adet sancımda yok uzayacak gibi.Ben cuma akşamı bıraktım progestan ilacı cumartesi lekelenme oldu pazar başladı regl, hap olarak kullanıyodum ben ama
teşekkür ederim kutlu olsun ikimizin de doğumgünübenim de dediğin gibi yeme içme durumuma dikkat etmem gerekiyo, çok paketli gıdalar yiyorum ve spor yapmıyorum, bir iki kilo da vermem gerekiyo hala veremedim
Ama gerek yoksa rahim genişletme sorun olabilir, iyice araştırmadan olma çünkü sonra rahim ağzı yetmezliği olabiliyo sonra ve hamilelikte düşüğe sebep olabiliyor bildiğim kadarıyla, histeroskopi denebilir ona da doktorlar yanaşmıyo hemen gerek yok diyolsr, bnde istemiştim ama önermedi doktorum
Çok haklısın ayşe, 3-4 negatif aldıktan sonra zaten psikoloji falan kalmıyoki insanda gidip daha uğraşacak, o kadar üzülmeden uğraştırmadan başta baksalar ya herşeye
Yaa kusura bakma canım yzamasım cevap bir türlü, uzun zaman oldu test yapmışsındır sanırım, sonucun nasıl oldu umarım pozitiftirCanım teşekkür ederim inşallah benimde bebeğim tutunurdoğumuna az kalmış galiba sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah seninde valla kafamdan çıkarmaya çalışıyorum ilk bı takıldım ama doktorla da konuştuk sonra doktorumda embiriyologumda seninle aynı fikirde tutacaksa tutacak. Ben yatıyorum ailemin evine geldim sağolsun bana benden iyi bakiyolar inşallah iyi haber alırız sen ne zaman test yaptin ne kadar bekleyelim
Canım teşekkür ederim döndü yaptığın için olmadı negatif oldu şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar başlayabilmek içinYaa kusura bakma canım yzamasım cevap bir türlü, uzun zaman oldu test yapmışsındır sanırım, sonucun nasıl oldu umarım pozitiftir
Yok kısa protokol canım. Ama ilaç sayısı fazla ve farklı. 5 tane iğne bir de femara. Haftaya kontrole gideceğim duruma göre bakılacak. Ama şimdilik taze transfer dediİnşallah kuzum. Ne dedi Bay X uzun protokol mü kuzum nasıl oluyor tedavin?
Merhaba , sizin durumunuz ne oldu üzerinden çok zaman geçmiş ama benzer bir durumla karşı karşıyayım moralim de bozuldu. Benim normalde adetin 10.günü femara ile 19 ya 21 mm iki yumurtam olur . Bugün 9.gün biri 14 biri 16 mm olmuş yarın akşam iğneyi vuracağım pazartesi aşılama olacak . 1 buçuk günde 16 mm kaç mm olacak ki boşuna yapılıyor gibi hissediyorum.Kızlar bugün kontrolüm vardı sağda 18, solda 15 ve 11 mm yumurtam oluşmuş , 1 Haziran da çatlama iğnesi vuruncam saat 2300 de , 3 Haziran sabah 0800 de de aşılamam yapılacak , sizce de yumurtalar çok küçükken çatlama iğnesi olmayacak miyim kafam karıştı olması istenen mm kaçken vurunuyor bu çatlatma ignesi
Dış gebelik değil o zaman, inşallah en yakin zamanda tekrar hamiş olursun canımOhh çok şükür çok sevindim kuzum benim maşallahbeni hep haberdar et olur mu girdikce yazarim mutlaka zaten de
Kanamam başladı bugün kimyasala cevirdi yani tamamen gozden kacirmiym seni
5 tanenin 5ide farklı iğne mi canım yani? Taze olursa hemencik sonucunu alırsın ya dahada beklemezsin ne güzel olurYok kısa protokol canım. Ama ilaç sayısı fazla ve farklı. 5 tane iğne bir de femara. Haftaya kontrole gideceğim duruma göre bakılacak. Ama şimdilik taze transfer dedi
Evet canım. Gonapeptyl, gonal f, menopur, şaizen ve cetrotide, bir de femara hap olarak5 tanenin 5ide farklı iğne mi canım yani? Taze olursa hemencik sonucunu alırsın ya dahada beklemezsin ne güzel olur
Allah yardımcın olsun bu süreçte hem maddi hem manevi çok zor kuzum. Rabbim feraha çıkarsın bir an önce.Evet canım. Gonapeptyl, gonal f, menopur, şaizen ve cetrotide, bir de femara hap olarak
Yumurta olgunluğu için sanırım. 4450 verdim canım. İçinde ovitrelle ve transfer sonrası ilaçlar yok henüz. Sonu hayırlı olsun da paramız gitsin.Allah yardımcın olsun bu süreçte hem maddi hem manevi çok zor kuzum. Rabbim feraha çıkarsın bir an önce.
Saizen hariç hepsini biliyorum ama saizen i duydum ama bilmiyorum canım ne işe yarıyor ki o?
Anladım canım. Bizim Bay X farklı şeyler yapıyorYumurta olgunluğu için sanırım. 4450 verdim canım. İçinde ovitrelle ve transfer sonrası ilaçlar yok henüz. Sonu hayırlı olsun da paramız gitsin.
Yaa hayırlısı olsun canım hakkında zamanı değilmiş demek ki. Hayırlısıyla bu tedavin pozitifle sonuçlansın inşallahCanım teşekkür ederim döndü yaptığın için olmadı negatif oldu şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar başlayabilmek için
Hehe by tedaviye ad koymuş. Işık protokol diyeAnladım canım. Bizim Bay X farklı şeyler yapıyor
Para kazanılıyor bir şekilde yeterki olsun kuzum. Transfer sonrası ilaçlar bu derece çok tutmuyor diye hatırlıyorum cabım tutarsa da sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?