- 16 Mart 2008
- 4.610
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #92.101
kuzum 5 dk önce Ayseye yazdım, oku istersen hemen yukarıda ..Kizlar bizim tedavi olmadı malum adeti bekliyorum progestan fitil ve iğne ve binimum ilaç kullandım etkisi ne zaman geçer ne zaman adet olurum sizce bilen varmı C Capanin Gururu TeyomNm88326
Selam canım Bende aynı soruyu sordum şuan yeni gördüm sen sormuşsun aynı şekilde beklemedeyimKızlar ben 2 gündür progestan iğneyi kestim. Ne zaman adet olurum?
Evet canimKuzum sen 2022 Ocak annelerinde misin?
Ben de diyorum acaba o muydu :)))Evet canim
Ha grup varmiBen de diyorum acaba o muydu :)))
Kimi 3, kimi 4, ve biri 14 gün sonra adet olmuş canım.Selam canım Bende aynı soruyu sordum şuan yeni gördüm sen sormuşsun aynı şekilde beklemedeyim
Kuzum okudum ya bende karın kasılmaları var göğüsler taş gibikuzum 5 dk önce Ayseye yazdım, oku istersen hemen yukarıda ..
Buyur sen de gel canım :)Ha grup varmigrupta yokum
İnşallah ya doktor adet olunca gel dedi banada hiatereskopi ile rahim genişletme falan yapacakmış sonra bı kaç ay yatış galibaKimi 3, kimi 4, ve biri 14 gün sonra adet olmuş canım.
Kişiden kişiye değişen bir durum sanırım ortalama 1 hafta sürer diye düşünüyorum.
Ben normal adet zamanında olmuştum canım. Gecikme olmamıştıKizlar bizim tedavi olmadı malum adeti bekliyorum progestan fitil ve iğne ve binimum ilaç kullandım etkisi ne zaman geçer ne zaman adet olurum sizce bilen varmı C Capanin Gururu TeyomNm88326
Geldim hemenBuyur sen de gel canım :)
2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
:KK200:2022 OCAK ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI:KK200: Merhaba değerli anne adayları.. Hoş geldiniz.. Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz.. Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek...www.kadinlarkulubu.com
Kimi 3, kimi 4, ve biri 14 gün sonra adet olmuş canım.
Kişiden kişiye değişen bir durum sanırım ortalama 1 hafta sürer diye düşünüyorum.
Kızlar inşallah sizlerde fazla gecikmez.. Adaçayı vs tüketin incir yiyin bol bol.. Regl masajı var Ebru ceylan ın onu yapın 3-5 güne geliyor diyorlar.Kuzum okudum ya bende karın kasılmaları var göğüsler taş gibibide günde üç kez ikişer tane fitil ve gün aşırı iğne yaptırdım benim artık bir ay atar herhalde
Bende histeroskopi olmak istiyorum, doktor gerek yok dedi ama istiyorum. Hatta Bende bu adetten hemen sonra yapacam kısmetse.İnşallah ya doktor adet olunca gel dedi banada hiatereskopi ile rahim genişletme falan yapacakmış sonra bı kaç ay yatış galiba
Hadi ya saol kuzum bakalım ben ilaçları adet günüm bırakmış oldum bugün üçüncü gün olacaktı bakalım beklemedeyimBen normal adet zamanında olmuştum canım. Gecikme olmamıştı
Yapayım mı ters bişey olmasınKızlar inşallah sizlerde fazla gecikmez.. Adaçayı vs tüketin incir yiyin bol bol.. Regl masajı var Ebru ceylan ın onu yapın 3-5 güne geliyor diyorlar.
Ok bebeğimKızlar inşallah sizlerde fazla gecikmez.. Adaçayı vs tüketin incir yiyin bol bol.. Regl masajı var Ebru ceylan ın onu yapın 3-5 güne geliyor diyorlar.
Olmuyor canım, gayet rahatlatıcı hatta.Yapayım mı ters bişey olmasın
Benim rahim hafif t gibiymis genisletecekmisymis bisiler dedi ama adette gidince ayrıntıları ogrencez bakalım sonra bir ay bekleniyo diye biliyorum bakalımBende histeroskopi olmak istiyorum, doktor gerek yok dedi ama istiyorum. Hatta Bende bu adetten hemen sonra yapacam kısmetse.
Rahim genişletme nedir hiç bilmiyorum canım bikaç ay yatış verecekse biraz ağrılı bişey mi acaba?
Hsg yapmıştık orda az şekliyle ilgili tereddütleri vardı doktorun onu halledecek sanırım bakalımbence bebek isteyen her kadın öncesinde HSG yaptırmalı, tüpler ne durumda Rahim iyi mi, kist vs var mı bakılmasında fayda var... Ben de forumdaki arkadaşlardan öğrendim. O ay kendi isteğimle HSG gibi birşey yaptırdım. tesadüfen sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Doktor hemen tüp yapalım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?