- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #91.981
bize hbr et ne zmn verickler randevu diyeeeİnşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bize hbr et ne zmn verickler randevu diyeeeİnşallah canım benim
Teo sen tüp Bebek tedavisine mi basliyorsunİnşallah canım benim
Muayeneye gidiyorum canım. İnşallah başlatır. Temennim o yöndeTeo sen tüp Bebek tedavisine mi basliyorsun
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsunMuayeneye gidiyorum canım. İnşallah başlatır. Temennim o yönde
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy çok heycanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hadi dualarım seninle kuzum bnmmm herşey güzel olucak inşallah
İnşallah canım benimyaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy çok heycanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hadi dualarım seninle kuzum bnmmm herşey güzel olucak inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canımm
Bence baya koyulasma belirgin görünüyorKuzum buda bu sabahtan ne diyosun koyulasma varmi ? 3 kaldi adete
Evett insalah o günleri de goruruz2 ay sonra bebişine kavuşacaksın ve bir bakmışız çocukların neleri keşfetmeye başladığını konuşuyoruz
Canim bana var gibi geliyor sen ovitrelle vurulmusmuydunKuzum buda bu sabahtan ne diyosun koyulasma varmi ? 3 kaldi adete
Yok canimm hicbisi kullanmadim ben valla dün öyle heycan yaptimki sizide aktif görünce hemen yazdim 2 yildir deniyoruz olmuyo esim bu ay mesirmacunu ve 6 aydirda vitamin e ve L carnitin kullaniyodu bugün asilama icin randevumuz vardiCanim bana var gibi geliyor sen ovitrelle vurulmusmuydun
Randevu aldım perşembe gününe canımCanim bana var gibi geliyor sen ovitrelle vurulmusmuydun
Adetine kac gun var ama sen hicbirsey kullanmadiysan ve cift cizgi cikiyorsa benceee kesin var ama seni de umutlwndirmak istemiyorumm bir kan verYok canimm hicbisi kullanmadim ben valla dün öyle heycan yaptimki sizide aktif görünce hemen yazdim 2 yildir deniyoruz olmuyo esim bu ay mesirmacunu ve 6 aydirda vitamin e ve L carnitin kullaniyodu bugün asilama icin randevumuz vardi
3 gün var kuzummmm valla bi gazla sabah verdim ben kan aksam 17.30 da aricam tekrar valla heyecandannn midem bulaniyo birde panik bi insanim dahada heycanlaniyorumAdetine kac gun var ama sen hicbirsey kullanmadiysan ve cift cizgi cikiyorsa benceee kesin var ama seni de umutlwndirmak istemiyorumm bir kan ver
Ayy haydi hayirlisi insallah baslar tedavinnRandevu aldım perşembe gününe canım
Ay bende cok heyecanlaniyorum boyle birilerinin cift cizgisi cikincaa Rabbim insallah yüzünü güldurur guzel cikar degerin3 gün var kuzummmm valla bi gazla sabah verdim ben kan aksam 17.30 da aricam tekrar valla heyecandannn midem bulaniyo birde panik bi insanim dahada heycanlaniyorum
Canimm canimmm cook tesekkür ederimmmm burda herkes birbirini öyle iyi anliyorki , yillardir rahatladigim tek site kimse kimseyi görmeden destekler yagiyoooo aksam mutlaka haber edicemmm yada yarinnnAy bende cok heyecanlaniyorum boyle birilerinin cift cizgisi cikincaa Rabbim insallah yüzünü güldurur guzel cikar degerin
Hadi hayırlısı 20 güne hamilesinEvet başladı akşam. Bakalım ne diyecek X