- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
- 23
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #91.961
Amin canım hepimiz inşallah yeni yıla kadar düşünmüyorum ekimde 1 yıl olacak deneyeli sen yaptırmışmıydın daha mı erken gitsem kafam gitti biraz dinlenmek istiyorumkıyamam ya inşallah ilerki aylarda kavuşursun canım. Aşılama düşünüyor musun
Ben 2 kez denedim ama maalesef olumlu sonuç alamadım canımAmin canım hepimiz inşallah yeni yıla kadar düşünmüyorum ekimde 1 yıl olacak deneyeli sen yaptırmışmıydın daha mı erken gitsem kafam gitti biraz dinlenmek istiyorum
İnşallah en kısa sürede nasip olsun canim dualarım seninleBen 2 kez denedim ama maalesef olumlu sonuç alamadım canım
2 ay sonra bebişine kavuşacaksın ve bir bakmışız çocukların neleri keşfetmeye başladığını konuşuyoruzKesinlikle akiyor bende resmen 7.ayima gelmis sayilirim ne ara ilerledik bu kadar
Vaybee zaman ne çabuk geçiyor 20.haftalik olmuşsunuz bile2 ay sonra bebişine kavuşacaksın ve bir bakmışız çocukların neleri keşfetmeye başladığını konuşuyoruz
Vaybee zaman ne çabuk geçiyor 20.haftalik olmuşsunuz bilemaşallah
Amin inşallah canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebisleriniZaman su gibi asyam inşallah darısı sağlıkla doğuma gidip sağlıkla kucağımıza almaya ve sizin güzel haberlerinize
Siyah bı gölge görebiliyorum sankiEki Görüntüle 2866385 Kızlar bitek ben mi görüyorum iğne etkisi mi acaba 14.gün
Perşembe bat canim valla ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum varla yok arasıSiyah bı gölge görebiliyorum sankiiğne etkisi değildir bence bata kac gün var
Hemen çıkan sonuç geçerli yarın ilk idrarla yapKızlar ben beyaz çıktı diye hiç bakmamıştım şimdi iki üç saat geçti bi baktım silik çizgi var iğnenin 14. Günü bugün iğne etkisi kalmış olabilir mi?
Canım sabah arayıp randevu alacağımHemen çıkan sonuç geçerli yarın ilk idrarla yap
Yaa başladı mı reglinCanım sabah arayıp randevu alacağım
Evet başladı akşam. Bakalım ne diyecek XYaa başladı mı reglinben de diyet yapıyorum 3 4 kilo verdim 2 haftada. Reglim 10 gün gecikti bekliyorum birkaç ay daha tedaviye başlamam herhalde
Yaptım negatif maalesefHemen çıkan sonuç geçerli yarın ilk idrarla yap
Kuzum buda bu sabahtan ne diyosun koyulasma varmi ? 3 kaldi adeteO zaman bir kac gun daha mi beklesen acaba ya bende emin olamadim simdi
ayyyyyyyyyyyyy geliyor gelmekte olan güzel günlerrrrrCanım sabah arayıp randevu alacağım
İnşallah canım benimayyyyyyyyyyyyy geliyor gelmekte olan güzel günlerrrrr
çok çok sevndm cnm dış gebelik olmamasına rabbim neylerse güzel eyler inşallah saglıklı bir gebelik oldugunuda görücez az daha sabır seni seviyoruzzzCanlarım ultrasona girdim dış gebelik gözükmedi çok şükür. Beta ve Progesteron düşmeye başlamış bugün kendiliğinden. Gittiğim doktorlar zaten prof ve uzmançok şükür çok güvende hissediyorum kendimi, değer düşmeye başladığı için kendiliğinden kanama ile atılmasını bekleyelim cumaya kadar. Ancak yine de olmazsa müdahale edelim ama ilk öncelik kanama bekleyelim( deger düşmeye başladığı için) dediler.
Evet kendiliginden desteksiz gebe kalabilmem çok güzelmiş, bunu gördüm ama ilk günler değer artsın diye dua ediyordum son günlerde sağlıksız madem düşsün bi an once demeye başladım. Neye dua ettiğimizden çok hayırlısını dilemek ne demekmiş bi kere daha gördüm, Rabbimin sınavı
Bi tamamen sifirlansin sonrasi icin hsg ve kontroller olacaktir zaten. Çok teşekkür ederim kuzular ilginiz için,iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?