- 4 Temmuz 2018
- 3.077
- 4.317
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.321
Hahaha di mi bence de yanii bak özellikle h olanı anammmmOnlari sevmeyenden süphe ett
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha di mi bence de yanii bak özellikle h olanı anammmmOnlari sevmeyenden süphe ett
Hamburger degilllH ne kız
Ayy aşkoo yaaa onlar sevilmez mi.Hamburger degilll
laHana
Soğan yemem kuzu sana afiyet olsunHalka soganida azcik sekerlen karamelize ett
Sevmez olur mu ba yı lıırrrrAhhahaha daha gelmedi gelse yiyeceğiz ama yaaa sevmez mi ciddi mi
Rahatlarsın canım sökülmeyince insan bunalıma giriyorBenim geliyor gelmekte olan az kaldı sökülecek
Valla be de bayılırımmSoğan yemem kuzu sana afiyet olsun
Sevmez olur mu ba yı lıırrrr
AYnen öyle yaa neyse yemek yiyem de bi çay falan yapayumRahatlarsın canım sökülmeyince insan bunalıma giriyor
Ohh afiyet olsun canımA
AYnen öyle yaa neyse yemek yiyem de bi çay falan yapayum
Sağol kuzummOhh afiyet olsun canım
Kocişimle limoni yiz tripliyim sürekli trip atıyorumKız geç kaldın günde 3 taneyi hazır et sen
Evde var bak gaza getirmeyin beni
Hay sizin çizginize kırılmaz inatları var inatçı ler
Evde dört tane var yapayım istiyorsanız
Canım bu kadar silik olması iğne etkisi olduğunu düşündürüyor ama yarın ilk idrar ile tekrar yaparsan koyulaşma varsa gebelikten şüphelenebiliriz inşallah bebişin seninledir
Haha kocan gelince ekşına başlarsınız üzülme
Aşko uzun mesafe değil mi yarım saat ya
Kocan ovalasın kız şimdiden sorumluluk ver sen ona
Ahhaha tam olarak ben
Biz döner yedik canım
Noldu kız o enişteye kızarımKocişimle limoni yiz tripliyim sürekli trip atıyorum
Ooo bayaaaa iyi olsun yansın gecelerBen gelene kdr adet olmaa sakin diyoo
Dedimm oooh olmuşsun sen aşkimm
Bisey yapmasa da Bn trip atıyom cnm sürekli trip atmk istiyoNoldu kız o enişteye kızarım
Duyguş sana hormonların bir oyunu mu buBisey yapmasa da Bn trip atıyom cnm sürekli trip atmk istiyo
Glbaaa oda bana sesini cıkaramıyo susuyo Yavrm snra pişman oluyorum ama indirmiyorum Bi yerimiDuyguş sana hormonların bir oyunu mu bu
Ay çok şükür ben çok minnoş bir kadın oldumGlbaaa oda bana sesini cıkaramıyo susuyo Yavrm snra pişman oluyorum ama indirmiyorum Bi yerimi
LH/FSH oranı: Bu oran normalde menopoz öncesi kadınlarda 1:1 iken PKOS'luda oranın 2:1 veya 3:1 'den daha yüksek olmasının tanısal değer taşıdığı düşünülebilir. Prolaktin düzeyleri normal veya düşük olacaktır. Testosteron, total ve/veya serbest formları genellikle yükselmiştir. (Google)İyi akşamlar canlar.. bu pcoda lh ve fsh oranı nasıl oluyormuş araştırdım bulamadım bilen var mı acaba
Keşke bnde olsamAy çok şükür ben çok minnoş bir kadın oldum