Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa sen deli misin🙈 ne belkisiiiii😂
İnanamiyorum aşırı sasirdim ya şu göğüs hassasiyetine🙈😍 kendi kendine belirti arama dedim ama diyorum ya ilk defa göğüs agrisi nedir duydum. Yazdıkların beni gaza getirdi baya baya yaa😂😂 ben test yapmaya gidiyorum🤪🤪😂😂hahaha hunim nerdeee C Capanin Gururu Teyom 😂🤪
😂 Kız geç kaldın günde 3 taneyi hazır et sen 😂😂😂
bu sayfa test meraklıları ile dolu çok doğru yerdesin :KK70:bir tek LaRisaCca LaRisaCca Simgoş hiç sevmezdi test yapmayı:KK70:belki şimdi bile yapıyordur:KK70:test aşerecek şimdi :KK70:
😂😂 Evde var bak gaza getirmeyin beni 😂
Bu grupta teoylan ben cizgimizi bozmadik😁
Hay sizin çizginize 😂😂 kırılmaz inatları var inatçı 🐐 ler
kesin canı çekecek :KK70:olan enişteye oldu, bu yasak günü gidip test arayacak:KK70:
Evde dört tane var yapayım istiyorsanız :KK70:
hanımlar ovitrelle vurulalı 11. günüm test sonucum böyle hayalet çizgi çıktı. hala iğnenin etkisi olabilir mi?
Canım bu kadar silik olması iğne etkisi olduğunu düşündürüyor ama yarın ilk idrar ile tekrar yaparsan koyulaşma varsa gebelikten şüphelenebiliriz inşallah bebişin seninledir 😁
Simgos coronadan 2hafta sonra olmus
Benim karnim agriyo:KK70:
Bi heycan yasayaydim sifir action bi yasam😁😁
Haha 😂 kocan gelince ekşına başlarsınız üzülme
Kuzucum tbkide yaz gelsin tam söyle 1-2 hafta daha geçsin ben işe yürüyerek gitmeyi planlıyorum yarım saat sürüyor 🤗🤗
Aşko uzun mesafe değil mi yarım saat ya 🤔
Çok yedimmm gelip biri midem i ovalasın 😂😂😂
Kocan ovalasın kız 😂 şimdiden sorumluluk ver sen ona 😂
İzleyince aklıma LaRisaCca LaRisaCca nın gelmesi😂😂😂
Ahhaha tam olarak ben :KK70:
Nee yendii acaba🥰
Biz döner yedik canım 🤭

Yakında ben 😁😁😁😁 üst komşum sürekli ekmek kırıntısı silkeliyor kapıcıya o kadar çok dile getirdim ki sinir oldum adams dedim en sonunda kendim çıkıp söyleyecem 😁😁 eşim diyor ki öyle ayıp olur ben süpürurum 😁😁 çok şükür artık silkelemiyor
Bizimde yenge tepemizde ne varsa silkelerdi balkon yıkamaktan bezdim birde yola bakıyordu toz vs neyse ki kurtuldum insanlar çok düşüncesiz maalesef ya

Bizimde yenge tepemizde ne varsa silkelerdi balkon yıkamaktan bezdim birde yola bakıyordu toz vs neyse ki kurtuldum insanlar çok düşüncesiz maalesef ya
Ben ikinci katta oturuyorum alt katın balkonu camlı yine de utanıyorum bişi silkeleyemiyorum cami da öyle temiz değil benim balkonun cami da yok olsa dert etmezdim inan evet çok dusuncesizler

Ben ikinci katta oturuyorum alt katın balkonu camlı yine de utanıyorum bişi silkeleyemiyorum cami da öyle temiz değil benim balkonun cami da yok olsa dert etmezdim inan evet çok dusuncesizler
Bende senin gibi 2. Kattayım canım üstte kv onun üstünde yenge var kv mesela bir şey silkelese arkadan yapar ama o hiç düşünmez zatn kv ile de tartıştılar bu konuda artık canımızdan bezdirdiler cam yaptık bizde. Napacaksın işte herkes bir değil maalesef zaten herkes düşünceli olsa dünya bu kadar kötü olmazdı

X