- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.621
S Spagetti bolonez naptın canım merak içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh misss, sağlıkla kirlet canımTemizlikte salon camları bitti koltuk sandalyeleri bitmek üzere süpürüp silecek çıkacak. O temizledikçe ben rahatlıyorum sonra diğer odalar
Sağol kuzum Şansıma yağmur yağacakmış gece ama olsun en azından toz çamurlaşmazoh misss, sağlıkla kirlet canım
Canim insallah cok guzel gecer bu ay hayirli haberini alirizGünaydın canlar
Hayırlı cumalariniz olsun, rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
Ben aşılama için hastaneye geldim bi ton evrak isi, öğlen aşılama olacak.
Duaniza talibim
Çamaşır suyu falan kullanırken yanında durma. Bilmeyen hamişlerimiz varsa söyleyeyim Çamaşır suyu, kireç çözücü falan solumak yasak..Kadın diğer odaya geçince dualarıma başlayacam savsaklamasın diye Ayrılamıyorum başından
Meryem suresi okudum size canım. Rabbim rast getirsin inşallahGünaydın canlar
Hayırlı cumalariniz olsun, rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
Ben aşılama için hastaneye geldim bi ton evrak isi, öğlen aşılama olacak.
Duaniza talibim
Yok seçocum çamaşır suluk bir durum yok ben wc leri filan hep yıkadım dün akşam bugün o benim yapamadıklarımı yapacak koltuk cam sandalye fayans silme filan .. bir De rutinde robot süpürge var evde makineyle alamıyorum belim ağrıyor makineyle alacak halıları ve silecek yerleri o kadar. Devamını bir sonraki geldiğinde yapacakÇamaşır suyu falan kullanırken yanında durma. Bilmeyen hamişlerimiz varsa söyleyeyim Çamaşır suyu, kireç çözücü falan solumak yasak..
Hayırlı cumalar canım kuzum hadi heyecanla bekliyoruz ne zaman çıkacakmış sonuçHayirli cumalar kizlar transfer olacak arkadaslar dualarimiz sizinle sımsıkı tutunsun bebisler iki hafta once tam da bugun benim transferm vardiben de bugun kan verdim ne zmn cikar blmyrm ins artmstr
oh bin şükür canm daha iyi olur inşallah bir an önce saglıkla kavuşursunuz dilerimİyim canimm esimdee degeri yeniden yukselmis ve kuru ilaclar kesilip denenicekmiş
ayy darısı banaaaa olsunnnn güle güle kirletin canımmmTemizlik kokuyor temizlik kadın sabah geldi ev hani kirliydi diyor bana. Dedim Nurten beni çıldırtma koltuklardan camlardan başla
Bu mubarek gunun hurmetine dualar kabul olsun insallahCanlarim eşim sabah 9 da örnek verdi, 1 de de aşılamam olacak, çarş gece vurmustuk igneyi. Şimdi son hazirliklar dakika sayiyorum bakalım, Allah hepinizden razı olsun canlarım benim, Allah gonlunuze gore versin
LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Whiterose89
Darısı sana aşkımm çok teşekkür ederimayy darısı banaaaa olsunnnn güle güle kirletin canımmm
Ben duana başlıyorum Allah ın izniyleCanlarim eşim sabah 9 da örnek verdi, 1 de de aşılamam olacak, çarş gece vurmustuk igneyi. Şimdi son hazirliklar dakika sayiyorum bakalım, Allah hepinizden razı olsun canlarım benim, Allah gonlunuze gore versin
Allah yardımcınız olsun inşallah pozitif ile sonuçlanır sağlıkla kucağına alırsınCanlarim eşim sabah 9 da örnek verdi, 1 de de aşılamam olacak, çarş gece vurmustuk igneyi. Şimdi son hazirliklar dakika sayiyorum bakalım, Allah hepinizden razı olsun canlarım benim, Allah gonlunuze gore versin
İnşallah canım benimHadi inşallah bugün güzel haberlerin gelir canım
Canım bence eşinle doğru düzgün oturup konuşmalısın çünkü bi erkek eşiyle ailesinin sınırını çizmeli ve bu şartlar altında bebeği rafa kaldırırdım ben canım beni yanlış anlama sakıno kadar haklısınız ki eşim bunu her söylediğinde biz henüz senle aile olamamışız diyorum. böyle dediğim için beni ciddiye almıyor. üzülüyorum ağlıyorum resmen beni delilikle suçluyor. sana sağlık kurulu nasıl normal raporu verdi şaşırıyorum diyor. yani ben kimseyle hiçbir şeyimi paylaşamıyorum kendi kendime çözmeye çalışıyorum dertlerimi. eşim hep ailesinin yanında. her olayda boşanma, her lafı annem ablam isterse seni boşarım. ben onlarla evlenmedim senle evlendim diyorum. yani artık çekemiyorum onun laflarını.
Amin canım inşallah
Aynen canım inşallah yolunda ilerlerkolay değil bugün büyük buluşma var
S Spagetti bolonez ve sana Meryem surelerinizi okudum Allah da kabul eder inşallahİnşallah canım benim