- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.461
Hallosss seviyoo seniiSen benim sevgi pıtırcığımsın halloş
Ne yedinn kii
Teyzem yemege geell dedii ama korkuyorumm girmicemm icerii
Kaplarini all gell ozamman tavuksulu corba fln yaptim vrreyim dedii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hallosss seviyoo seniiSen benim sevgi pıtırcığımsın halloş
Histeroskopi hangi durumda yapılıyor ben rahim filmi çekildim tüpler açıktı yine de çekilmeli miyim yoksa doktor mu gerek duyuyorAyy maşallah ne güzel bir haber eşin bir takviye mi aldı canım nasıl oldu bu iş? Canım doktorunu çok iyi seç her histeroskopi yapan Dr işinin ehli olmayabiliyor, emin olduğun birine gidip memnun ayrılman beni çok mutlu eder bakalım sana ne diyecek
Ohhh şifa olsun canım. Valla benim dünden dolma cacık vardı onları yedim. Eşim doktorlarını yemeğe götür dü o dışarda yiyip gelecekHallosss seviyoo senii
Ne yedinn kii
Teyzem yemege geell dedii ama korkuyorumm girmicemm icerii
Kaplarini all gell ozamman tavuksulu corba fln yaptim vrreyim dedii
Kavurma pilavNe yemek yaptınız bugün kızlar
Canım düzenli olarak uzun zamandır d vitamini ve c vitamini(içinde çinko gibi bazı takviyeler var) kullanıyor. Ben fayda sağladığını düşünüyorum. Ay evet Lari küçük bir operasyon bile olsa çok önemli sonuçta. Youtubeda videolarını görmüştüm Prof. Hüseyin Cengiz ona gidicem inşallah güzel geçer muayene. Umarım iyi bir doktordur allah iyilerle karşılaştırsınAyy maşallah ne güzel bir haber eşin bir takviye mi aldı canım nasıl oldu bu iş? Canım doktorunu çok iyi seç her histeroskopi yapan Dr işinin ehli olmayabiliyor, emin olduğun birine gidip memnun ayrılman beni çok mutlu eder bakalım sana ne diyecek
Doktor gerek duyar canım. Hsg de rahimde şekil bozukluğu perde darlık vb durum görülür se ozaman yapıyorlar canım benimHisteroskopi hangi durumda yapılıyor ben rahim filmi çekildim tüpler açıktı yine de çekilmeli miyim yoksa doktor mu gerek duyuyor
En guzell iş cikarmasin sana yoruldunn ztnnOhhh şifa olsun canım. Valla benim dünden dolma cacık vardı onları yedim. Eşim doktorlarını yemeğe götür dü o dışarda yiyip gelecek
Anladım aşko bı sıkıntı yok demiştiDoktor gerek duyar canım. Hsg de rahimde şekil bozukluğu perde darlık vb durum görülür se ozaman yapıyorlar canım benim
Erzurum'un mu yöreseliydi o çok lezzetli olurKavurma pilav
Bu bilgi burada kalsın canım muhakkak araştıranlar olur işleri ne yarar. Hüseyin cengizi ben de duydum canım. Rabbim hayırlı kapılarda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahCanım düzenli olarak uzun zamandır d vitamini ve c vitamini(içinde çinko gibi bazı takviyeler var) kullanıyor. Ben fayda sağladığını düşünüyorum. Ay evet Lari küçük bir operasyon bile olsa çok önemli sonuçta. Youtubeda videolarını görmüştüm Prof. Hüseyin Cengiz ona gidicem inşallah güzel geçer muayene. Umarım iyi bir doktordur allah iyilerle karşılaştırsın
Gelirken kebap getir gel derdimEn guzell iş cikarmasin sana yoruldunn ztnn
Bin şükür kuzum bir de onunla uğraşacaktın yoksaAnladım aşko bı sıkıntı yok demişti
Sen böyle diyince aklıma teyzem geldi. Düşük tehlikesi vardı teyzemin diger teyzemin oğlunun da düğünü vardı köyde. Gitme dedik yinede gitti ama ayaklarını hani ön tarafta şoförün yanında oturdu ya ayaklarınıda uzatarak gitmişti torpido mu ne denen yere. Boyuda kısaydı ya avantaj sağladı kendisineÖyle canım ya heryeri kazdılar burda ve düzeltmedilerbi çukurdan kaçsan diğerine giriyorsun bakalım artık eşim bi yol bulacak yapcak bişey yok
Asko hiç bilmiyorum nerenin yoreseli ama bizim sabit yemeğimiz olduğu kesin bizim yoreselimiz olabilir asko eşim göreve gidecek yarın sabah 2 gün yok zaten dün gelmişti görevden dedi ki güçlü bir yemek yap göreve gidecemErzurum'un mu yöreseliydi o çok lezzetli olur
Bu bilgi burada kalsın canım muhakkak araştıranlar olur işleri ne yarar. Hüseyin cengizi ben de duydum canım. Rabbim hayırlı kapılarda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Bende süreçle ilgili yazarım buraya canım. Dediğin gibi diğer arkadaşlara da bir faydası olur belkiErzurum'un mu yöreseliydi o çok lezzetli olur
Bu bilgi burada kalsın canım muhakkak araştıranlar olur işleri ne yarar. Hüseyin cengizi ben de duydum canım. Rabbim hayırlı kapılarda hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Aynen asko su hormonları da düzeltsek biran önce eşime diyorum ki inşallah kontrole gidince düzelmiş olur diyor ki gerek yok bebiş 2 hafta oldu bile her ay der bunuGelirken kebap getir gel derdim
Bin şükür kuzum bir de onunla uğraşacaktın yoksa
Ellerin dert görmesin canımın içi ellerine sağlık maşallah sana yaşın genç ama her işin altından kalkıyorsun maşallahAsko hiç bilmiyorum nerenin yoreseli ama bizim sabit yemeğimiz olduğu kesin bizim yoreselimiz olabilir asko eşim göreve gidecek yarın sabah 2 gün yok zaten dün gelmişti görevden dedi ki güçlü bir yemek yap göreve gidecem
Muhakkak yaz ki kuzum ben de merak ederim seniBende süreçle ilgili yazarım buraya canım. Dediğin gibi diğer arkadaşlara da bir faydası olur belki
Ahahahah eşin her ay totem yapıyor canım çok heyecanlı maşallah çok hevesli inşallah rabbim hemencik nasip etsinAynen asko su hormonları da düzeltsek biran önce eşime diyorum ki inşallah kontrole gidince düzelmiş olur diyor ki gerek yok bebiş 2 hafta oldu bile her ay der bunu
Asko valla çok genç yaşta sorumluluk aldım ondan kaynaklı hayatEllerin dert görmesin canımın içi ellerine sağlık maşallah sana yaşın genç ama her işin altından kalkıyorsun maşallah
Takdir ediyorum seni vallahi bravo sanaAsko valla çok genç yaşta sorumluluk aldım ondan kaynaklı hayat
Amin inşallah asko gerçekten en büyük destekcim o rabbim inşallah tez zamanda nasip ederMuhakkak yaz ki kuzum ben de merak ederim seni
Ahahahah eşin her ay totem yapıyor canım çok heyecanlı maşallah çok hevesli inşallah rabbim hemencik nasip etsin
Birazcık simarabilirmiyimTakdir ediyorum seni vallahi bravo sana