- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.421
He ya bi don getirmedin zalımYavru cikmissin mapustan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya bi don getirmedin zalımYavru cikmissin mapustan
hayy maşallah ellerin dert görmesin kzu ama dkkt et kndni bu kdr çok yorma birdenAyy bütün sineklikleri yıkadım, cam balkonu , balkonu yıkadım 2 saattir ayaktayım şimdi uzandım. Akşam da wc leri yıkayıp toz alacam. Bunları zaten ben kendim yapabildiğimden ve sıklıkla yaptığımdan yarın kadın geldiğinde bana camları silsin, koltukları silsin. Robotla yerleri alıyorum makine belimi zorlamasın diye , makineyle halıları yerleri alsın, halıları katlayıp silsin yerleri bir de banyo fayanslarını yıkasın. Haftaya geldiğinde de ben yine temizlik yapmış olurum mutfak dolabını buzdolabını vestiyeri döktürürüm. Nisan sonunda halıları yıkamaya gönderirim, perdeleri kocam çıkarır makineye atarım kocam asar , tamamdır perdeleri çıkarınca temiz mopla kocam duvarları siler hafif nemli şekilde avizeleri de o söker temizler takar. zaten halı olmayınca robot iyi iş görüyor
Canım evin bi oturup kalkması gerekiyordu. Eve girdiğinde tertemiz görünüyor ama ince temizlik lazımdı. Cam önleri sineklik toz olunca evi havalandırdığında eve temiz hava girmiyor toz giriyor. Çok rahatsız oluyorum o zaman ve o zaman yaptığın temizlik de boşa gidiyorhayy maşallah ellerin dert görmesin kzu ama dkkt et kndni bu kdr çok yorma birden
Güle güle tatlım internetin yenilenmesine 2 gün kaldı dayanbn gidiyorumm yne gelemicem yarın görüşürüz öptüm sizi az konuşunnnn
Insallah hayirli guzel haberlerini alacagiz cok yakindaAşkım bnm canım ya, ne kadar belli yokluğun...
Bugün doktorla görüştük... vee Tüp bebek kesinleşti. Form gönderecekler dolduracağız.. Tahmin edin fiyatı 5.000 EURO... yanlış okumuyorsunuz demi???
Sigorta %50sini karşılıyor, pandemiden dolayı da eşimim yurtdışı cıkış yasağı var, uçak bileti konaklama vs düşününce TR de yaptırmayacağız ilk etapta...
Bu ayki reglimi geçiyoruz, Mayısta taze transferim olacak... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar Rabbim bu süreçtekilere yardım etsin, herşey kolaycacık olsun inş..
haklısın bbgm vallahi bnde takıntılıyım o konularda halıları kaldırmaya bnde kadın tutacam darısı başımaCanım evin bi oturup kalkması gerekiyordu. Eve girdiğinde tertemiz görünüyor ama ince temizlik lazımdı. Cam önleri sineklik toz olunca evi havalandırdığında eve temiz hava girmiyor toz giriyor. Çok rahatsız oluyorum o zaman ve o zaman yaptığın temizlik de boşa gidiyor
cumartesi gece yenileniyor yani pazr günü sahalarda olucam bktımmmmGüle güle tatlım internetin yenilenmesine 2 gün kaldı dayan
He ya bi don getirmedin zalım
Carsaf boregi?He ya bi don getirmedin zalım
5 bin dediHep bi engel olduğunu düşündüm, yok prolaktin yüksek yok yumurtlamayı yakalayamadım yok rahim ağzı dar bilmemne, doktor şak diye 18ay olmuş hamile kalsan kalırdın dedi yüzüme, eğer gerçekten rahim ağzı darlığı da yoksa ve aşılama da olur tutmazsa bir süre daha bekleyip zihnen hazırlsnıp tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum, tüp bebek benim için en son seçenek gibi, çünkü ondan sonrası yok, tutmazsa yapabileceğim daha başka bişey yok, hadi denesem denesem maksimum 2 kere denerim, büyük konuşmiyim yine ama maddi manevi beni çok zorlar, para konusunu hiç düşünmesem bile manevi olarak psikolojik olarak çok yorar yani, o yüzden Allahım duysun bizi, doktorsuz tedavisiz kendiliğinden pıt diye geliverse bebeklerimiz
sen ne yapıyosun bakalım nasılsın nasıl geçiyor günler
Sor sor tabikş çok değişik fiyatlar verebiliyolar
Kadın lazım canım hele ki büyük temizliklerde.. biz tek yapamayızhaklısın bbgm vallahi bnde takıntılıyım o konularda halıları kaldırmaya bnde kadın tutacam darısı başıma
cumartesi gece yenileniyor yani pazr günü sahalarda olucam bktımmmm
Ahahahah pis bişey dediysem demekKiz olur mu geldim elimde donla da sokmadilar iceri donu elimde gorunce ne sandilarsa artik
Çok özleyeceğiz kuzumözleyinn bniii
Getirdin De yemedim miCarsaf boregi?
Bi dahakine haber et cnm ceza almak uzereykenKadın lazım canım hele ki büyük temizliklerde.. biz tek yapamayız
Ahahahah pis bişey dediysem demek
Çok özleyeceğiz kuzum
Getirdin De yemedim mi
Tamam ama bak söz verdinBi dahakine haber et cnm ceza almak uzereyken
3 canlisin ye kiz ac kalmaWhiterose89 acıktırdın beni yemek mi yesem napsam
Abi dolmayı ekmek arasına koyup yemek neyin kafasıdır ya3 canlisin ye kiz ac kalma
Yarasin bosver canin bisiler istyrmu?Abi dolmayı ekmek arasına koyup yemek neyin kafasıdır ya
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsınnur1134 nasılsın canım