- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #81.101
Amin canım Allah razı olsunçok üüzüldüm cnım bnm başınız sagolsunn mekanları cennet olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsunçok üüzüldüm cnım bnm başınız sagolsunn mekanları cennet olsun inşallah
AMin canım.. benim öğretmenim ayrımcıydı. Kendisinden özel ders alan çocukları severdi, andımızı hep onlara okuturdu, onlara 5 verirdi. Sen 5 alsan bile karnene 4 düşerdi ... Asla hakkımı helal etmiyorumBende ilkokul öğretmenimi sevmiyorum çünkü bize hiçbirşeyi doğru düzgün öğretmedi. Çok yaşlıydı ve bilgisi azdı. Ben temeli mı ortaokul ve lisede attım onun yüzünden. Yinede helal olsun hakkım sonuçta bir harf öğretenin kölesi olurum demiş Hz. Ali ama gel gor ki beddua illaki almistir. Ben hep dedim Rabbim dua alan ogretmen olmayı nasip etsin diye çok şükür 4 okulda görev yaptım 4 unde de çok çok iyi geri dönüş aldım hem velilerden hem okul yöneticilerinden Rabbim atanmamida nasip etsin
Ortalık karışmış ondan sende yoluna gitmissinDüşünsene çocuk bir soru soracak sınavlara hazırlanıyor ama sosyalcinin konuyla pek ilgisi yok
Çocuk gelişimi banko hocam ya.. sertifikasını kiraya verenler bile var,diplomasını..
Mervişşş hoşgeldinnnn canımıniçi güzel duaların için teşekkürler kuzummm darısııı tüm isteyenlere olsun inşallahhhh
Geldim bebişimmm kız benim girdiğim bir polemik de yok aslında nasıl böyle bir a düştüm anlamış değilim
He ya asya sormaOrtalık karışmış ondan sende yoluna gitmissin
Portiiiiii gelmişşş yeni oyuncaklarınnnHoşgeldinnnnnnnn
Aman efendim kimler gelmiş mapusluk bitmiş hoşgeldin larişko kahven bol köpüklü olmuş eline sağlıkHeryeri de mis gibi yapmışsınız size kahve yaptım hadi gelin içelim
C Capanin Gururu Teyom H halleycik kizinbiri9
Aman ne kötüymüş ya etmesen haklisin zaten. Kuzum bu arada benden ilk defa bu ay sarı akıntı gelmiyor maşallah diyimde aman bazen öyle dediğimde hemen oluyor. Geçen gün bi kutu kaldırdım sağ kasigimda ağrı girdi uzanmayincaya kadar geçmesi. Adetime daha 9 gün var. Bi ihtimal var mıdır sence. Kaç gündür de rüyamda kız bebeğinin olduğunu görüyordum. Dua edin banada umudum boşa çıkmasınAMin canım.. benim öğretmenim ayrımcıydı. Kendisinden özel ders alan çocukları severdi, andımızı hep onlara okuturdu, onlara 5 verirdi. Sen 5 alsan bile karnene 4 düşerdi ... Asla hakkımı helal etmiyorum
Ne demek efendim teom , halloşum, Edam ve sen mis gibi etmişsiniz.. az bile size al yanına çikolata verim ağzın tatlansın ye bacım yeAman efendim kimler gelmiş mapusluk bitmiş hoşgeldin larişko kahven bol köpüklü olmuş eline sağlık
Okudum ondan biliyommm.He ya asya sorma
Portiiiiii gelmişşş yeni oyuncaklarınnn
Cok mantikli canim ben istemiyorum atanmak suan calismiyrm yani:))Din kültürü kolay aslında bizimkinden kolay yani. Ben şimdi Çocuk gelişimi okuyorum tekrardan 2. Sınıfım inşallah ondan umudum var olmazsa sertifika alıp aile danismanligi acacagim
Sana asla umut vermek için söylemiyorum başka hayırlara da çıkabilir ama rüyan çok güzel bende de hep kaynanam filan kızım olduğunu görmüşlerdi . Ama gebelikte akıntıyı ilişkilendirme canım çünkü adet öncesi de akıntı yoğunluğu oluyor. Kırmızıları görene kadar o ihtimal hep varAman ne kötüymüş ya etmesen haklisin zaten. Kuzum bu arada benden ilk defa bu ay sarı akıntı gelmiyor maşallah diyimde aman bazen öyle dediğimde hemen oluyor. Geçen gün bi kutu kaldırdım sağ kasigimda ağrı girdi uzanmayincaya kadar geçmesi. Adetime daha 9 gün var. Bi ihtimal var mıdır sence. Kaç gündür de rüyamda kız bebeğinin olduğunu görüyordum. Dua edin banada umudum boşa çıkmasın
Yoook bacım çok kilo aldım diyetteyim ben bana çikolata yasak sade kahvemi içeyim çok bile banaNe demek efendim teom , halloşum, Edam ve sen mis gibi etmişsiniz.. az bile size al yanına çikolata verim ağzın tatlansın ye bacım ye
Hangi konuydu bdv merak etrimOrtalık karışmış ondan sende yoluna gitmissin
yani bi daha mı test yapayımKız 13 işte
Ayy az kaldı seço inşallah hemen başlarsın tüpe . Gerçi okudum ,aklın karışmış volki tolkiiyi düşünüyormuşsun. Dr una güvenmen çok önemli seço ya eğer öyle bir güven kaybın varsa rahat edeceğin yerde olmanı isterim gerçekten
Evet larii geldiler dün oynamaya başladımmHe ya asya sorma
Portiiiiii gelmişşş yeni oyuncaklarınnn
Gayrimeşru sayılan çocuk ve sevgilim baslikliydi galibaHangi konuydu bdv merak etrim
Ahahah iyi ki olaya girmedin Asyam yoksa senle dizdize otururdukOkudum ondan biliyommm.
Minnoşum melisimmmm bekar değilsin kız nişanlısın sen bizden alacağın çok taktik varBen bekarım linçlemeyin beni
Sen ve ben bebişim izi doğuralım edaecoo ikimizin yerine de çalışır o hem doğurur hem çalışırCok mantikli canim ben istemiyorum atanmak suan calismiyrm yani:))
Halloşşş o iki gözünü öperim aşkım kocinle konuştun mu durum neGelmiş iki gözümun cicegi
Hee ilginc bi konuGayrimeşru sayılan çocuk ve sevgilim baslikliydi galiba