- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.961
Bugünü de değerlendir kapında cucuklar beklesin kapı açıldığında direk dalabilsinlerEvet dimi, yarın bidaha yapayım ben, duruma göre değerlendireyim o zmn dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünü de değerlendir kapında cucuklar beklesin kapı açıldığında direk dalabilsinlerEvet dimi, yarın bidaha yapayım ben, duruma göre değerlendireyim o zmn dimi
Yaaaa canım benim inşallahAdet olmucaksin insallah 12.gun sonra bebisin seninle olucak
Dün ve ondan önceki günİliski ne zaman oldu kuzu?
dünü ve önceki günü değerlendirince bugünü atlıcam mecburen, yarın artık, gidenler beklesin kapıdaBugünü de değerlendir kapında cucuklar beklesin kapı açıldığında direk dalabilsinler
Dün olduysa sıkıntı yok asko sen böyle deyince bı anımı anlatmak istiyorum ben esime bugünü de değerlendirelim diye hergun diyorum bazen diyor bu da can çeşme değil ki biraz toplansın diye sinirleniyorDün ve ondan önceki gün
dünü ve önceki günü değerlendirince bugünü atlıcam mecburen, yarın artık, gidenler beklesin kapıda
Yarına pik diyorum bugün dinlenmece, yarından itibaren üç gün fıtı fıtıEvet kızlar, bu ayın ovülasyon verileriyle karşınızdayım
Eki Görüntüle 2819817
bakın bakalım pik mi bu
Ay evet aynen her gün her gün olmuyo ya, yıkanmaktan aşındım şaffaf olucam yakındaDün olduysa sıkıntı yok asko sen böyle deyince bı anımı anlatmak istiyorum ben esime bugünü de değerlendirelim diye hergun diyorum bazen diyor bu da can çeşme değil ki biraz toplansın diye sinirleniyor
Hadi bakim yarın da yapim testi sonrası maratonYarına pik diyorum bugün dinlenmece, yarından itibaren üç gün fıtı fıtı
HahayyttAy evet aynen her gün her gün olmuyo ya, yıkanmaktan aşındım şaffaf olucam yakında
Hadi bakim yarın da yapim testi sonrası maraton
Hemen yarın gömnasıl canım çektii
Yok değil canım. Yarın bir daha yenileEvet kızlar, bu ayın ovülasyon verileriyle karşınızdayım
Eki Görüntüle 2819817
bakın bakalım pik mi bu
Kuzu kızlar cvp yazmış aynen katılıyorum için rahat olsunKızlar ya benim aklima birşey takılıyor, şimdi ilk defa gonalf kullandik ya bu ay, doktor 75 le basladi yavas yavas arttirdik ama bence cok uzun sürdü ki cuma aşılama olacağım 9 nisanda yani. E benim beklenen adet tarihim 15i doktora sordum sorun yok dedi ki aslında evet bi yerde mantıklı geliyor ama tutma olasılığını vs aman ne bileyim etkiler mi ya. İgne ile olmasina ragmen bence gec kaldi büyütmekte. Gel gor ki eğitim araştırma hastanesi bi sürü prosedür var, şimdi " evet gec olmus azcik ama olacak oldu mu adetten bi gun once bile yumurtlama olsa olur gebelik" diyip icimi rahatlatin
Çatlamadan sonra canımSelam kızlar ovulasyonda pik gördükten 14 gün sonra mı adet olunur çatlamadan 14 gün sonra mı tecrübeniz var mı bu konuyla ilgili saçma soru olmuş olabilir
Geçen ay çatlama günü dahil ederek saydığımda tam 14. Gün regl oldum ben, herkeste farklı olabilir ama emin değilimSelam kızlar ovulasyonda pik gördükten 14 gün sonra mı adet olunur çatlamadan 14 gün sonra mı tecrübeniz var mı bu konuyla ilgili saçma soru olmuş olabilir
Evt evt yarın kesin tekrarYok değil canım. Yarın bir daha yenile
Sen yinede degerlendir bence ben anlamam amaGeçen ay çatlama günü dahil ederek saydığımda tam 14. Gün regl oldum ben, herkeste farklı olabilir ama emin değilim
Evt evt yarın kesin tekrar
benimkide öyle diyor ya hergun hergun olmaz diye diyorum şu gün de geçsin tamam bidaha sen desen bile yokDün olduysa sıkıntı yok asko sen böyle deyince bı anımı anlatmak istiyorum ben esime bugünü de değerlendirelim diye hergun diyorum bazen diyor bu da can çeşme değil ki biraz toplansın diye sinirleniyor
Tamam kuzumBen geldim geri gidiyorm iim mrk etmeyn yarn görüşürüz öptm hepinizi
Teşekkürler canım cevap için benim genelde 2 gün pik olur 2. Günün aynı Günü 2 hafta sonrası regl gelir yani pikten 14 gün Sonra. merak ettim herkesin öyle mi diye senin de öyle o zamanGeçen ay çatlama günü dahil ederek saydığımda tam 14. Gün regl oldum ben, herkeste farklı olabilir ama emin değilim
Evt evt yarın kesin tekrar
Sen yinede degerlendir bence ben anlamam ama
Doğru. Lumix yine de değerlendir canım
yani insanın aklına geliyo ya bugünü de değerlendirmem gerekiyosa diye, sonra her güne dönüşüyo o, o zaman da ödev gibi oluyo zaten, geriliyo insan ve olmuyo dolayısıyla, bu günü atlıcm mecbur napimbenimkide öyle diyor ya hergun hergun olmaz diye diyorum şu gün de geçsin tamam bidaha sen desen bile yok
Zaman zaman sapıtıp 12-13 gün sonra geldiği de oldu geçmişti bnm, bazılarının 16 gün sonra olduğuna da denk gelmiştim ama genel olarak 14Teşekkürler canım cevap için benim genelde 2 gün pik olur 2. Günün aynı Günü 2 hafta sonrası regl gelir yani pikten 14 gün Sonra. merak ettim herkesin öyle mi diye senin de öyle o zaman