- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.861
kim dedi ona suç işle, bizi de öksüz bırakmapusta yata yata yanları çürümüş dedm sen gel biz sana bebekler gibi bakıcazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim dedi ona suç işle, bizi de öksüz bırakmapusta yata yata yanları çürümüş dedm sen gel biz sana bebekler gibi bakıcazzz
bnde sıkılırdımmm şimdi bnde tablo yapıcamm üşeniyorummmama çok sıkıcı ben ne yapayım
Öyle yapıyorum canım herkesin pozitif olmaktan korktuğu bi dönemde inşallah evren beni duyarevet evettt sana da ugurlu gelicekkk poztf msj göndereceksn evreneeee ve vücudun bebişini kabul edicekkkkk
Günaydınnn balımm
Artık senin hormonlar tavan yapmıştır canım normal cinsiyet ne zaman öğreneceksiniz pekikuzu istemesem de dinleniyorum cnkü vücudm el vermiyo sürekli uyumak istyrmmm
Yok yok canım nedense bi umut var içimde böyle değişik hani heyecan gibi sevinç gibi birde hep eğer olmazsa tekrar denenebilen bir tedavi diye rahatlattım hep kendimi o yüzden çok olumsuz düşünemiyorumheyecan iyidir kuzummmm ama musmutlu heyecan olsunnn buuu tmm mı olumsuz düşünce yok sakınnn
Evet canım rahat ederim 12 gün yok canım iğneyi hiç hissetmiyorum ama ilaç gelince kıvranasım geliyor şükür 5 dkya geçiyor yanma progestan zaten popomun her tarafını uyuşturdu onu ilk yaptıklarında hiç hissetmiyorum saatler sonrası acıyor çok ilginç ilaçlarYi beni
İnşallah tekrarlamaz canım benim gözle o halde kendini olmasa da randevuna git ama doktor bir görsün değerlendirin ne olur ne olmaz aklında da kalmaz en azından.
Şimdi yor 12 gün yorulmasın kız oksapar yakmasa iğnesinde birşey yok di mi
hayırdır inşallah canım, inşallah kötü birşey yokturGünaydınnn balımm
Dün sabahtan yatana kadar aklım tuhaftı teom sabah değişik uyandım nedense. Sonra iyi haberler almadım akşama kadar salak gibi gezindim
Burda da ortalarda gezindim pek topiklere giremedim o yüzden. Yoksa sizleri de hiç unuturmuyumm
demiiiiii dötünü keselimmmm gelinceeekim dedi ona suç işle, bizi de öksüz bırak
olumsuz düşünürsen dötünü keserizYok yok canım nedense bi umut var içimde böyle değişik hani heyecan gibi sevinç gibi birde hep eğer olmazsa tekrar denenebilen bir tedavi diye rahatlattım hep kendimi o yüzden çok olumsuz düşünemiyorum
kesinlikleeeedemiiiiii dötünü keselimmmm gelinceee
Annemlere gittim dün. Babamla bir süredir açık gibiydi aramız. Tam dönerken gider ayak sinir etti beni yine. Birde çalıştığım patronumun babası vardı çok seviyordum çalışırken her gün gelirdi yanıma kahve içer sohbet ederdik. Onun ölüm haberini aldım çok üzüldüm teocumhayırdır inşallah canım, inşallah kötü birşey yoktur
duyar duyarrrr merak etme senÖyle yapıyorum canım herkesin pozitif olmaktan korktuğu bi dönemde inşallah evren beni duyar
ne kdr döt meraklısı olduk bz yaaaolumsuz düşünürsen dötünü keseriz
Yaaa inşallah canım benim Duana talibimayyyyyy hadi bak bnmde cuma idi transferim herşeyi cuma günü öğrendim kese kalp atışı ztn mübarek gün ama bana çok uğurlu geldi sizede öyle gelsin canlar S Spagetti bolonez
Hadi inşallahİyi iyi sabah güno mu gönderdi. İnşallah yarın bitiyor esaret
Bilmiyorum kuzum ya hoş ben tipten sonra doğru düzgün regl olmadım oda etkilemiş olabilir mi acaba? hemşire amh için 2 3 4 hatta 5 olsa senin yaşında çok daha iyi olurdu ama ilaçlarla yükseleceğini düşünüyorum ki daha önceki hastalarımıza gördük bunu dedi.amh iyi canım niye düşük çıktı ki rezerv. Benim 0,79 da daha çok folikül saydı. Çok ilginç
kuzucum bnm her zmn dualarımızdasınız inanın sürekli dilimde ediyorum size dua çnkü siz bizim kader arkadaşlarımızsınız hepimiz aynı zorlu yollardan geçerek bugünlere geldik ama biz olunca ben hiç umutsz degilim sizin için de hep sizinde olucak eminim benn rabbim daha çok geciktirmesin yeter
yok kızzz gerçekten dolma oyuyor şimdi makara degil
kuzu senin kendiliğinden hamile kalman süper bsy bn 2.5 senede hiç hamile kalamadım senin şansın var hayırlısıdn şu ameliyatını ol allah nasip eder belkide tüpe gerek bıraktırmadan
Evet canım yakması kıvrandıracak derecede oluyor progestan çok kötü birşey ya ben onu hiç anlamadım vurunurken birşey yok iki saat sonra abooo öyle bir acı yokEvet canım rahat ederim 12 gün yok canım iğneyi hiç hissetmiyorum ama ilaç gelince kıvranasım geliyor şükür 5 dkya geçiyor yanma progestan zaten popomun her tarafını uyuşturdu onu ilk yaptıklarında hiç hissetmiyorum saatler sonrası acıyor çok ilginç ilaçlar
başın sağolsun canım benim. Ailevi meselene de Rabbim kolaylık versin canım benim. Zaten zorlu yollardayız, bir de başka sıkıntılar olunca zorAnnemlere gittim dün. Babamla bir süredir açık gibiydi aramız. Tam dönerken gider ayak sinir etti beni yine. Birde çalıştığım patronumun babası vardı çok seviyordum çalışırken her gün gelirdi yanıma kahve içer sohbet ederdik. Onun ölüm haberini aldım çok üzüldüm teocum
bağımlılık yaptıne kdr döt meraklısı olduk bz yaaa