- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topiğin yeni sezonunda biz hamileyiz artık sıra bizdeİnşallah başlarsın canım benim. Kendim kadar senin de başlamanı istiyorum
Benim ilk tedavide boş yumurta çok fazla olduğu için kilo vermemi istiyor hatta düşüğü bile buna bağladı sanki 150 kiloyumAç kalma kuzum. Doktor boşuna takmış, çevremdeki bütün tombişler kolaylıkla hamiş oldu
Ama bu şekilde de fark etmeden olumsuz elektrik yüklüyor sanaBenim ilk tedavide boş yumurta çok fazla olduğu için kilo vermemi istiyor hatta düşüğü bile buna bağladı sanki 150 kiloyum
Evet sıramızı alanı keserizTopiğin yeni sezonunda biz hamileyiz artık sıra bizde
Çok geçmiş olsun mücadeleye devam vazgeçmek yokHidrosalpinks sebebiyle canım. Tüpte sıvı birikmesi vardı. Bu durum hamile kalınsa dahi bebeğin düşmesine sebebiyet verdiği için aldılar
Evet canım.. Bu iğneden sonra iğne hcg içerdiği için gebelik testleri pozitif çıkıyormuş az önce denemek amacıyla yaptım bildiğim için beklentim yok tabi silik Bi çizgi çıktı kontrol etmiş oldum boşa test harcıyorum evde 6 gün oldu çünkü iğne yapalı dahakendi öz eleştirimi yapayım canım. Hep olumsuz hissettim dedim ve sonuç olumsuz oldu. Bu sefer hep olumlama yapıyorum. İnşallah güzel sonuçlanır. Sanırım zihnimizde belirleyici oluyor.
kızzzz sana kaliteli yumoşlar lazım vitaminli şeyler de ye deli olmaaaSabahtan beri sadece 2 çilek biraz yoğurt ve granola yedim bi zahmet vereyim
Ayy öyle mi ? Bende de agrilar var iste bakalim son durum ne yarin netlesir. Sen napysun kuzumhadi inşallah istenilen seviyeye gelmiştir. Gonal f i ilk kullandığımda acillik olmuştum canım. Maalesef bazen yan etkisi çok oluyor.
Acılar geçici çekilen çile kutsal diyosun yaniağrılar iyidr kuzuuu bu büyüdüklerine işaret bnceee
Bak böyle diyorsunuz aşırı merak ediyorum ne dedi noldu hangi konuBana dedii yapma etme kendisini tutamadik hanimin
Valla gunde 12 sayfa oldu gecen gün, birikmesin diye her firsatta giriyorum Larişkoya şimdiden Allah kolaylık versin@LaRisaCca acaba simgoliii gelince kaç sayfa okuyacak 3 gündeee
Menüye bittim hele parantez içi açıklamaya kalbimi bıraktım@LaRisaCca Simgoş yok yemekleri ben alayım bugün Benim patetes püresi, et suyu çorbası (Paça gibi ama etli kemikle yapılmış), cacık
Yok iyi yapmışsın canım. Iğne etkisini tespit edersin böylelikleKızlar ben Bi yaramazlık yaptım .. 6 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım gebelik testlerinin pozitif çıkacağını bilmeme rağmen merak ettim test yaptım çok silik bir çizgi çıktı ama biliyorum şuan doğru sonuç için imkansız.. İğnenin ilk gününden beri ovülasyon testi de yapıyorum onu da biliyorum pozitif çıkar diye ama şöyle Bi mantık yürüttüm.. Dün yaptığım ve bugün yaptığım ovülasyon lar pozitifi çıkmadı ilk 4 gün pozitif çıkmışlardı.. Şimdi diyorum ki demek ki iğnesinin etkisi geçmiş.. Geçti mi acaba
Sağol canım benim niye açıklama yapıyorsamMenüye bittim hele parantez içi açıklamaya kalbimi bıraktım
Çok iyiyim canım.Omur-un Hatunu nasılsın canım, işe devam mı?
Mantıken ovülasyon testi silikleştiğine göre etkisi geçti demekki ama 6 günde de çıkmaz heralde doğru sonuç dimiYok iyi yapmışsın canım. Iğne etkisini tespit edersin böylelikle
Eşim perşembe günü dna hasar testi verecek, ona göre şekillenecek seyrimiz. Heyecanla bekliyorum canımAyy öyle mi ? Bende de agrilar var iste bakalim son durum ne yarin netlesir. Sen napysun kuzum