- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.261
Disardan pis bisey soyledim
İnsallah sora olan olmaz
İnsallah sora olan olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne acabaDisardan pis bisey soyledim
İnsallah sora olan olmaz
Ben saldım valla wc leri yıkayıp toz alıyorum sonra robot geziyor tamam o kadar. Zaten 23 Nisan'da halıları toplar yıkamaya gönderirim büyük temizlik için 2 kadın çağırcam evi indirsin kaldırsınlar. Sonra Eylül başında bir daha kadın alırım doğum öncesi diye tamam işte yıl bittiYa valla bebiş olsun isterse evi götürsün.
Acaba nedirnedirDisardan pis bisey soyledim
İnsallah sora olan olmaz
Ne kadan düşünceli bir bağyannnYok aşko anladım seni kısa keser gibi olmasın diye uzun yazdım
Gizli güçlermii varEvlenecek mi acaba ya simgoş nasıl biliyorsun hangi sayfadayım. Ben bulamıyorum
Sevdildiğiniz içinNe kadan düşünceli bir bağyannn
Ola da bilüğğğ olmaya da bilüğğğGizli güçlermii var
Kuryeye hapşırma dikkat et
Temassiz teslimatla aldim kuzummSevdildiğiniz için
Ola da bilüğğğ olmaya da bilüğğğ
He aman iyi etmişsin apt dan çıkarken bayılır ıslatıp dövme çocuğu sonraTemassiz teslimatla aldim kuzumm
Kuryeye telde kapima koydugum sehpaya birakmasini soyledimm
Aiyy bizde seniii seviyoruzzSevdildiğiniz için
Ola da bilüğğğ olmaya da bilüğğğ
Ağrı kesicimi alman gerek. Doktorunun önerdiği varsa onu iç barii geçmiş olsunn kuzummEnsemden başlayan bir baş ağrısı var hemen hap almam lazım yoksa yine 3 gün gitmicek dünden beri sızlıyordu zaten
Çılgın şabaniyemAiyy bizde seniii seviyoruzz
3 can olunca demek 3 kişilik his geliyor
Parol canım başka içememAğrı kesicimi alman gerek. Doktorunun önerdiği varsa onu iç barii geçmiş olsunn kuzumm
Kız şabaniye kurban olsun sizee iç dayanamazsan kenkee sonra dha kötü olmasındansaÇılgın şabaniyem
Parol canım başka içemem
İçtim valla şuan için etki etmedi ama inşallah eder yaKız şabaniye kurban olsun sizee iç dayanamazsan kenkee sonra dha kötü olmasındansaEki Görüntüle 2817134
Aynen ya valla tez konusu olabilriiz hepimizBenim de bazı aylar öyle oluyor canım. Neden olduğunu bilmiyorum. Her ay ki Döngüm de yeni stillerle regl oluyorum
İslatmak benim işimmHe aman iyi etmişsin apt dan çıkarken bayılır ıslatıp dövme çocuğu sonra
Polis gelmesin kapıya halloşKocami siddettenmi yatirdilar aceba kiz
Biraz bekle bakalım eder inşallah larimmİçtim valla şuan için etki etmedi ama inşallah eder ya