- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #80.181
İşte benimkininde biraz çok gösteriş merağı var lari beni deli ediyeehhhSeninki iyiymiş canım sen sus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte benimkininde biraz çok gösteriş merağı var lari beni deli ediyeehhhSeninki iyiymiş canım sen sus
Biri erkek olur mu diye bekliyorDelii yaaa
Umudu var diyo
Aynen öyle canım biraz işlem istiyor o güveçlerKırmızı bildiğin toprak güvec nevşehirden almıştık kuzu e o zaman benim onu yağlayıp bekletmem gerek değilmi. Bugün kullanamıcam o zaman
Canım o zaman gereken herşey yapılmış inşallah tedavinden de sonuç alırsınMerhabalar çok teşekkür ederim inofolic combi ilk doktor muayenesine gittiğim de vermişti hatta bu bitince buna hep devam et dedi folbiol felan kullanma bunu kullan dedi rahim filmi çektirdim çok şükür bir sorun çıkmadı 2 3 sene önce glifor kullanıyordum açlık şekerimi evde ölçtüğümde 126 felan çıkıyordu şimdi ise matofin 500 mg xr 100 tablet verdi onu kullanıyorum ovitrelle vurdum kendi kendime doktorum kullan dedi onuda cuma günü vuruldum 1 ay sonra tekrar yanıma gel dedi bakalım hayırlısı
O bizimkinde de var yatağını gel gör sanırsın gelin yatağıİşte benimkininde biraz çok gösteriş merağı var lari beni deli ediyeehhh
Eltim evini satti kayinvalidemin ustkatinu yapiyor oraya tasindiO bizimkinde de var yatağını gel gör sanırsın gelin yatağı
Kızzz 10 kilodan mı yapıcaksn yoksa Sagol canm sanada kolay glsnOoh kolay gelsin bende 10 kg un aldım baslıcam yapmaya yarından itibaren
Gel bbgm birlikte yiyelim ama kusucam şimdii resmen çok kötüyüm sogan kokusu beni bndn aldı içime işledi resmen midem deli gibi bulanıyorOo ben yemeğe gelirim duyguş
3.97 yüksek canım 3 ün altında olması gerekiyor
Theknack
He kız avantaja çevirdim olayı
Günaydın kenke
Bnce hamilesin die ah almaktan korkuyor bilirsin dualar kabul olur derlerKız kaynanamdan inanılmaz bir performans görüyorum bu ara Allah razı olsun teşekkür edince de diyor ki sen de az yapıp yedirmedin ben şok
Çok uzunmuş yaAhahahahahaha
Yaaa 3 ay Şabaniye burada teocummm
Tbki seve seve gönderim ama bir daha sar deseniz asla sarmam çünküAdresimi yolluyorum hemen yarı sen yarı da edaecoo gönderse tamam
Siz kilo almayın diye, tamamen sizi düşünüyorum. Kendim için değil yaniTbki seve seve gönderim ama bir daha sar deseniz asla sarmam çünkü
Benm kaynana o kadar ketum ki hepinizinkine 100 çeker lari aman bana bulasmasındaBenim de başıma gelmez sanıyordum geldi valla büyük konuşma zarifcim
Tüh heveslenmştim ne güzel yaaBiri erkek olur mu diye bekliyor
Aynen öyle canım biraz işlem istiyor o güveçler
Canım o zaman gereken herşey yapılmış inşallah tedavinden de sonuç alırsın
Ya sorma çok pişmanımm çokkk yokmu başka bi yoluuÇok uzunmuş ya
Yok kuzu 10 kg un evde kalsın diye aldım o kadar cok aldım sahurluk bişeylerde yapıcam açma poğaça mini pizza falan cok iyi oluyo buzluktan çıkarıpKızzz 10 kilodan mı yapıcaksn yoksa Sagol canm sanada kolay glsn
İnşallah çok teşekkür ederimCanım o zaman gereken herşey yapılmış inşallah tedavinden de sonuç alırsın
Yavrukuş kaynanamın yaptığı her hareket maddi olarak bize saplanıyor yok gülüş estetiği yok bilmemne ebeveyn banyosu parke cambalkon filan onları bitirdikEltim evini satti kayinvalidemin ustkatinu yapiyor oraya tasindi
Kaynanam Kendine ebevyn banyosu yaptirdi
Biri gösterismi dedi
Elma kuzum elma ye ellerine sağlıkGel bbgm birlikte yiyelim ama kusucam şimdii resmen çok kötüyüm sogan kokusu beni bndn aldı içime işledi resmen midem deli gibi bulanıyor
Hiç o açıdan bakmamıştımBnce hamilesin die ah almaktan korkuyor bilirsin dualar kabul olur derler
Abovvv yok benimki öyle değil şükür Allah sana kolaylık versin canım kenkemTüh heveslenmştim ne güzel yaa
O bizimkinde de var yatağını gel gör sanırsın gelin yatağı
kız kendi evine yapsın ona bişey demem ama banada yapıyo. Konu komşu herkesi bana misafir getirmek istiyo. Gelcekleri zaman onu öype yap bunu böyle yap ağır süs al halını değiştir sehpanı koy. Hep böyle. İstiyorki gelenler aaaaa x gelinine herşeyi almış desin. Bi misafir getircek ben sinir krizleri geçiriyorum hep eşimle tartışıyorum sonra. Yarım saat oturup muhabbet edelim. Anlattığı şeyler hep bizim düğünde bir mahalleye yemek vermiş herkes onu övmüş. O herşeyi beğenmezmiş herşeyin en iyisini istermiş. 2 senedir her oturuşumuzda bu muhabbetler artık dinlemiyorum bile hiç
Ya sorma çok pişmanımm çokkk yokmu başka bi yoluu
Ohhhgözün aydın ya beklemek de sinir bozucu vallaBenim başlıyor sonunda adet
Evet en son 2.94du artmış modülden dolayıOo ben yemeğe gelirim duyguş
3.97 yüksek canım 3 ün altında olması gerekiyor
Theknack
He kız avantaja çevirdim olayı
Günaydın kenke
Sağol kenkem valla evlendim 3 4 ayda başladı senin koltuklarını kaplatalım koyu renk çok bunlar demeye. Sanane yaaaa. En sonunda bigün annem dedi daha yeni ne kaplatması olmaz öyle şey dedide bidaha sesini çıkartmadıYavrukuş kaynanamın yaptığı her hareket maddi olarak bize saplanıyor yok gülüş estetiği yok bilmemne ebeveyn banyosu parke cambalkon filan onları bitirdik
Elma kuzum elma ye ellerine sağlık
Hiç o açıdan bakmamıştım
Abovvv yok benimki öyle değil şükür Allah sana kolaylık versin canım kenkem
Ohhhgözün aydın ya beklemek de sinir bozucu valla
Kuzu 2.5 civarı isteniyor gebelik için.Evet en son 2.94du artmış modülden dolayı
Zor valla bu kadar karışırsa karşı çıkardım ben de . Yalnız enişteye çok üzüldüm hayaller,hayatlarSağol kenkem valla evlendim 3 4 ayda başladı senin koltuklarını kaplatalım koyu renk çok bunlar demeye. Sanane yaaaa. En sonunda bigün annem dedi daha yeni ne kaplatması olmaz öyle şey dedide bidaha sesini çıkartmadı
ay valla çok zor yaa adamda fıtı fıtı bekliyodu mutfağı toplayım öyle dedim. Baktım kahverengiler başlamış şimdi oturuyo kuzu kuzu