- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.881
İnşallah bu ay bebişin sana gelir bbgmBen yine bildiğim naturalleni aldım kimyasal yaşamıştım bidaha almadım iyi gelmişti bana o ah bu pıhtılaşma olmasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ay bebişin sana gelir bbgmBen yine bildiğim naturalleni aldım kimyasal yaşamıştım bidaha almadım iyi gelmişti bana o ah bu pıhtılaşma olmasa
Amannn deme deme künefe deme banaBn çerez de yiyorum kuzu iş yerinde müdürüm künefe söyledi 3-4 çatal aldım midemi kötü yaptı bulandım fln böle yiyemedim yemek o yzdn
Rabbim daha çok aratmasın kuzum inşallah bakarsın bu aşılama vesile olur rabbim yüzünüze baksınBen ne gebekik ne kürtaj hiç bir operasyon geçirmedim, bnde de olduğunu söylemişlerdi, bugün de gittiğim doktor yoktur yoktur dedi ısrarla, aşılama yaptırmaya karar verdim önümüzdeki ay, bakalım geçebilecek mi ordan, dediği gibi gerçekten yok mu yoksa var mı darlık görücez
Ayy hiç deme bana da bundan snra agzıma koymam heralde oda 1 dilimin yarısını yedim 3-4 çatal fazla yesem Halim dumandı galibaAmannn deme deme künefe deme bana
Aaah tatlı arkadaşım amin amin amin, hepinizin güzel duaları için çok teşekkür ederim zamanını bekliyoruz herhalde ne bileyim, inşallah daha fazla beklemeyiz hayırlısıyla olur, ööle kim ne derse deniyoruz bakalımRabbim daha çok aratmasın kuzum inşallah bakarsın bu aşılama vesile olur rabbim yüzünüze baksın
Agzindan bal damliyorİnşallah bu durumları başka şekilde yaşarsın canım
Simdik kusarsam gene vitamini almis olurmuyumElma filan varsa ye miden rahatlar canım. Kusmayı düşünme aklından çıkar
Şimdi elma yedim birazdan çereze geçeceğim kuzum neden yemek yemedin
Öyle kuzum vakti zamanı bellidir sadece bekliyoruz yeter ki geleceği zmn saglıkla gelsin her zmn dualarımızdasınız emin olun kuzum bnmAaah tatlı arkadaşım amin amin amin, hepinizin güzel duaları için çok teşekkür ederim zamanını bekliyoruz herhalde ne bileyim, inşallah daha fazla beklemeyiz hayırlısıyla olur, ööle kim ne derse deniyoruz bakalım
Ballar yesin seniAgzindan bal damliyor
Simdik kusarsam gene vitamini almis olurmuyum
Nasıl güzel bi mucize yaaa Allahın sağlıkla gelsinler kıpır kıpır olsunlarYa biliyor musun halıda döner gibi dönüyorlardı pozisyon değiştiriyorlardı çok tatlılardı hangisine bakacağımı şaşırıyordum Rabbim sana da bu ay nasip etmiş olsun inşallah
Test yapmayacağım bekliyorum nasip bakalım gönül ister gebelik olsun ama artık nasibimin olmadığına inaniyorumTest yaptın mı canım bir de soğan kürü hem alıntıyı arttırır hem de gecikme yapabilir ara lekelenme yaptığı kişiler de var
Aboğğ şerbetli tatlılar out sütlü tatlılar inAyy hiç deme bana da bundan snra agzıma koymam heralde oda 1 dilimin yarısını yedim 3-4 çatal fazla yesem Halim dumandı galiba
Giden gitti canım almışsındır ama kusma yine de senAgzindan bal damliyor
Simdik kusarsam gene vitamini almis olurmuyum
Bana da öyle geliyordu biliyor musun ama bak şimdi.. heran herşey olabilir vaktini bekliyor canımNasıl güzel bi mucize yaaa Allahın sağlıkla gelsinler kıpır kıpır olsunlar
Ah inşallah bana hayal gibi geliyo
Böyle düşünme canım nasibin olmasa Rabbim sana dünya tatlısı bir evlat verir miydiTest yapmayacağım bekliyorum nasip bakalım gönül ister gebelik olsun ama artık nasibimin olmadığına inaniyorum
Tam herşeyi bırakayım boşver diyorum ama kalbe söz geçmiyor ne diyelim Rabbim cümle isteyenler tez zamanda versin çok bekletmedenAboğğ şerbetli tatlılar out sütlü tatlılar in
Giden gitti canım almışsındır ama kusma yine de sen
Bana da öyle geliyordu biliyor musun ama bak şimdi.. heran herşey olabilir vaktini bekliyor canım
Böyle düşünme canım nasibin olmasa Rabbim sana dünya tatlısı bir evlat verir miydi
Amin canım benim unutma dua etmesi düştüyse kalbine nasibi de vardır muhakkakTam herşeyi bırakayım boşver diyorum ama kalbe söz geçmiyor ne diyelim Rabbim cümle isteyenler tez zamanda versin çok bekletmeden
Ay severim güzel kalbini Allah razı olsun kuzum . Rabbim de sana hayırlı ve sağlıklı olarak evladını kucağına almayı nasip etsinRabbim doğru kapılara çıkarsın seni doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ben ne gebekik ne kürtaj hiç bir operasyon geçirmedim, bnde de olduğunu söylemişlerdi, bugün de gittiğim doktor yoktur yoktur dedi ısrarla, aşılama yaptırmaya karar verdim önümüzdeki ay, bakalım geçebilecek mi ordan, dediği gibi gerçekten yok mu yoksa var mı darlık görücez
kuzum hadi güzel haberlerle gel buraya
Amin canım benim hepimize nasip etsin inşallahAy severim güzel kalbini Allah razı olsun kuzum . Rabbim de sana hayırlı ve sağlıklı olarak evladını kucağına almayı nasip etsin
Amin amin aminAmin canım benim hepimize nasip etsin inşallah
Canım benim hoşgeldin nasıl geçti gününÇok yazmayın dememiş miydim