- 9 Aralık 2015
- 83
- 95
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #79.621
Şişli memorial Semra kahraman.tup bebek tedavimide orda olmustumİstanbuldamısınız acaba nerde oldunuz histeroskopi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişli memorial Semra kahraman.tup bebek tedavimide orda olmustumİstanbuldamısınız acaba nerde oldunuz histeroskopi
Benim 1 saatlik ameliyattı ben de yürüyerek çıktım canım zaten histeroskopi öyle hastanede yayılacak birşey değilYani bilemiyorum çok kısa sürdü işlem ama operasyondan bi kaç saat sonrada yürüyerek çıktım hastaneden sanırım rahme çizikler atmislardi
Kurtardım kelle koltuktaydı AllamaAnam mapusa mı düşecek L Limonlu Su
Sen de olmasan halimiz ne olurKurtardım kelle koltuktaydı Allama
Kuzum son anda bir değişiklik olmazsa ki inşallah olmaz, yarın evde olacak Allah'ı izniyle pazartesi 15.00 randevu sen nasılsın en son döneri gömmüştün@yesilcayyy melinda- kızlar nasılsınız bebişler napıyor
@Skrkz17 hayatımm dün yazarsın diye bekledim yazmadın nasıl geçti görüşmem?
coconatt kuzu eşin naptı son durum nedir?
Ay bi de bizim kız fevri hemen gaza geldiSen de olmasan halimiz ne olur
Ayyyy çok heyecanlıııı hadi işiniz gücünüz rastgele inşallahKuzum son anda bir değişiklik olmazsa ki inşallah olmaz, yarın evde olacak Allah'ı izniyle pazartesi 15.00 randevu sen nasılsın en son döneri gömmüştün
Kuzucum bence Bülent bey seni çağıracaktır. Yeteri kadar hatta fazlasıyla sperm mevcut hareketli olanlarda öyle. Ayy inşallah bir adım daha yaklaşıyorsun benceKızlar sonuç çıktı. Sayı iyi ama hareket düşük. Bakalım doktor ne diyecek. LaRisaCca edaecoo @halleycik @Nureella @peraares coconatt Eki Görüntüle 2814890
Kuzum şöyle ki benim rahim zor kalınlaştı sabah öğle akşam 2 şer tane günde 6 adet kullandım üstüne climara bant kullandım birde. Ozan bey görmedi ama başka doktor hafif pco demişti kuzum. Bülent hoca ne diyecek bakalım@yesilcayyy günde 3 kullandı, ben günde 2 edaecoo günde 3 ama ayrıca östrojen hiç kullanmadık.
coconatt sana ozan bey transfer öncesi estrofem i nasıl başlattı sende PCO var mı ayrıca bant kullandırdı mı
İnşallaj tatlım ya valla benimkinicanlı kanlı görene kadar inanamıyorumAy bi de bizim kız fevri hemen gaza geldi
Ayyyy çok heyecanlıııı hadi işiniz gücünüz rastgele inşallah
He sonradan gömdüğüm çok şey oldu
Napim ancak doydumİnşallaj tatlım ya valla benimkinicanlı kanlı görene kadar inanamıyorum
Yaaaa göm kız göm hakettin 2 tane bebeyle
Canım sıkı takipteyim. Yarın İskenderun'da kontrolüm var. 23 ünde Adana'da ama İskenderun'da ki Dr um nerdeyse 10 güne bir çağırıyorLaRisaCca canım kontrollerin nasıl gidiyor? Ne zaman kontrolün sıkı takipte misin yoksa normal mi?
Sıkı takipte olman çok iyi canım benim. Doktorun demekki özen gösteren biri Bülent hıca gebelikte de takip ediyor mu kız?Canım sıkı takipteyim. Yarın İskenderun'da kontrolüm var. 23 ünde Adana'da ama İskenderun'da ki Dr um nerdeyse 10 güne bir çağırıyor
3 kişi olunca normal tabi e yetmiyor sömürüyorlar annesi seniNapim ancak doydum
Historoskopi oldum ama septum amlytj olup delinme olmadı.. tüp bebekle hamile kaldım normal doğum yapablrsin dedi dr bende korktum ama dr beni teşvik etti normal doğumla bebeğimi kuucağıma aldım. Öncelikle dr çok önemli güveniyorsan o ne derse onu yap derim.Hanimlar 1 temmuzda histeroskopi ile septum ameliyati olmustum. Ameliyat sirasinda kuşgozu kadar bir delinme oldu ama dikis dahi atilmasi gerekmeyecek kadar minikti ve zaten hicbir sıkıntı da olmadan iyileserek sureci atlattim suan tup bebek ile hamileyim. Merak ettigim su ki ameliyatimi yapan dr dogumunu sezaryan yapmalisin dedi, normal dogumda israrci gorunce beni, rahmin patlar dedi. Acaba histeroskopi olup normal dogum yapan var mi? Tecrubelerinizi merak ediyorum
Lari sayesinde düşmedimAnam mapusa mı düşecek L Limonlu Su
Şaşırdım şu an bana normalde doğurabilirsin dedim bu durum sanırım kişiye göre değişebiliyor çünkü ameliyat sonrası normal gebelerden bir farkımız kalmıyor doktorun söylediği bu oldu ben ameliyat ve öncesindeki kayıplarımdan dolayı fazla korkuyorumdaMerhaba canım. Ameliyattan dolayı tavsiye etti. Zaten delik aynen olduğu gibi kalmıyor ki o kapandı gitti. Rahim yumuşak doku olduğundan hemen iyileşti dikiş bile atılmadı toplu iğne ucu kadar birşeydi delik