Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebegim gittim son 3 yılda böyle kilo aldim ve 3 yılda gitmedigim diyetisyen kalmadi ama basaramiyorum insulin direncim yuksek ondan dolayi olmuyor kilo vermem kolay olmuyor 5 versem 6 geri aliyorum kisir döngü gibi oldu adetlerim azaldi kanamalarim azaldi çok problem du artik dayanamıyorum

Ha sen marka mı soruyosun ? :))) Fit mutlu anne Dream1988 sizinkilerin markası neydi
benim n11 ve GittiGidiyor dan aldklarim labaquikti en son bigebeningunlugunden almıştım Instagram'da innovitaydi onun markası
Anladm cnm herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir kolay değil çünki kilo vermekte ameliyat olmakta iyi arastrdiysan insAllah herşey çok güzel olur senin icin

Cnm insülin direnci için ilaç kullanmadan ki bneimde çok yüksekti bı buçuk sene nerdeyse ilaç kullandım insülin direnci kötü cidden kilo verdikçe düşmüyor dusmedikce kilo vermek zorlaşıyor dediğin gibi kısır döngü resmen

Canımıniçi sen karar verdiysen, herşeyi yaptım diyorsan Rabbim de gönlüne göre versin biran evvel hem sağlığına hem huzuruna hem de bebişine kavuşursun inşallah

Arastirdim kuzum bayabi ve yakin doktor menemende buldum malum manisadyim ben 30 dklik yol hafta içi gorusucez ucretsiz on gorusme acaba ameliyat nekadrdir sonraki surec 8 10 gunde 10 12 kilo veriliyor bu benim icin muhteşem bisey

Aynen öyle kuzum çok kotu birsey ya kendimk surekli aç hissediyorum bıktım artık yediğim zamanda pisman oluyorum

Arastirdim kuzum bayabi ve yakin doktor menemende buldum malum manisadyim ben 30 dklik yol hafta içi gorusucez ucretsiz on gorusme acaba ameliyat nekadrdir sonraki surec 8 10 gunde 10 12 kilo veriliyor bu benim icin muhteşem bisey
Canım aman dikkat gözünü seveyim ben çok korkarım böyle şeylerden. 2 arkadaşım ameliyat oldu ama birinin çocuğu vardı ameliyat olduğunda diğeri de hiç evlenmedi evlenmeyi hamile kalmayı da düşünmüyor. gebelikle bağlantısını iyi sorup soruşturdun mu

Canımıniçi sen karar verdiysen, herşeyi yaptım diyorsan Rabbim de gönlüne göre versin biran evvel hem sağlığına hem huzuruna hem de bebişine kavuşursun inşallah
Evet canm verdim ben kolay olmadi bu karari vermek ama 1 ay boyunca hergün düşündüm hayal kurdum arastirdim ta abi ameliyattan sonra 5 6 ay hamile kalmamak gerek ben 2 yıl dayandim 5 6 ay mi dayanamiycam 8 9 gunde 10 12 kilo vermek çok güzel bir duygu olsa gerek yasamak isstiyorum adetlerim duzelsin istiyorum kanamam az olmaskn hormonlarm tavan yapmasin artik

Anladm cnm onda da belli bı sure sıvıyla falan besleniyorsn dimi duyduğum kadaryla çok dikkat et öncelik sağlığın cnm insAllah gönlünce olur

Onu gittigimde sorucam zaten özel hastanede olucam yaklasik ameliyattan sonra 5 6 ay hamile kalinmamasi gerek bende korunurum hem nekdr zayıf hamile kalirsam okdr iyi olur o asla kalinmaz denilen ameliyat ların gerdirme kuzum

Anladm cnm onda da belli bı sure sıvıyla falan besleniyorsn dimi duyduğum kadaryla çok dikkat et öncelik sağlığın cnm insAllah gönlünce olur
Evet canm 1 hafta sadece sivi 15 gün pure 1 ay sonra katı gidaa 1 kapak suyu 10 yudumda bitirmek gerekmis

Evet canm 1 hafta sadece sivi 15 gün pure 1 ay sonra katı gidaa 1 kapak suyu 10 yudumda bitirmek gerekmis
Canım hakkında hayırlısı olsun madem sen iyice araştırmışsın anladığım kadarıyla ve çok da istiyorsun. Bizi de haberdar et. Doğurduktan sonra tosuncuk olursam işime yarar belki

Canım hakkında hayırlısı olsun madem sen iyice araştırmışsın anladığım kadarıyla ve çok da istiyorsun. Bizi de haberdar et. Doğurduktan sonra tosuncuk olursam işime yarar belki
Emin ol benim kadr olmassin bebegim haberdar ederim tabiki canm benim

Bu isteklerinde sonuna kadar haklisin seni cok iyi anliyorum bunu ilk yaptircak avu sen degilsin canim daha once denendi ve basarili olundu , sende hayallerine kavusursun

Bu isteklerinde sonuna kadar haklisin seni cok iyi anliyorum bunu ilk yaptircak avu sen degilsin canim daha once denendi ve basarili olundu , sende hayallerine kavusursun
Evet baya başarı hikayesi okuyorum gerek video gerek yazilar herkes çok memnun insallah kuzum bakalim

Kizlar ben size asıl birsey demeyi unuttum dün yazacaktim dün koltukta otryodum esimm su istedi birden kalktim kasiklarima bir sanci girdi yani sanki çekilir gibi iki tarafliydi cok tuhafti ve yine dunden beri goguslerim nereye degse uclari çok açıyor adete 6 gün kalldi kizlar LaRisaCca Dream1988 Fit mutlu anne RabiaGunes

Kızlar Selam. Kontrolüm vardı ve malesef kist olmuş. Doğum kontrol hapı vermek istedi ama ben artık ilaç icmekten bıktığım için kullanmak istemedim. Doktorum devletten özele geçecek 1 ay sonra. Napcagimi bilmiyorjm asilama yaptırmak istiyorum ama karar veremedim. Şimdilik 1 ay dinlenme yumurtlama falan takip etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…