- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.901
Bebegim gittim son 3 yılda böyle kilo aldim ve 3 yılda gitmedigim diyetisyen kalmadi ama basaramiyorum insulin direncim yuksek ondan dolayi olmuyor kilo vermem kolay olmuyor 5 versem 6 geri aliyorum kisir döngü gibi oldu adetlerim azaldi kanamalarim azaldi çok problem du artik dayanamıyorum@Siyah inci86 canım hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. doktordan yana da Allah yüzünü güldürsün çok önemli çünkü.
asli1993 kuzucum sadece rahat olmaya ihtiyacın var. stresten mi kilo alıyorsun acaba ? diyetisyene gittin mi hiç ? Bence önce iyi bir diyetisyenle görüşmelisin. sana neyin kilo aldırdığını tespit edecek yaptığı tahlillerle bunun hormonlarla mı ilgili olduğunu anlayacaktır. Tüp mideden önce lütfen bunu da bir yap.
RabiaGunes canım tamam 8. haftadayken 9 görünüyor o hepimizde öyle yani. normal sıkıntı yok. çünkü sen şuan 8+6 dayken 9. haftanı tamamlıyorsun.
benim n11 ve GittiGidiyor dan aldklarim labaquikti en son bigebeningunlugunden almıştım Instagram'da innovitaydi onun markası
Anladm cnm herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir kolay değil çünki kilo vermekte ameliyat olmakta iyi arastrdiysan insAllah herşey çok güzel olur senin icinAmin canm çok sagol inşallah iyi.olur hersey ama başka çarem kalmadiFit mutlu anne kuzum olmuyor olmuyor ne denediysem yapamadim en onemlisi hamile kalamadim artik çok yoruldum ve tam 1 aydir herseyi ile arastiriyorum okdr çok olan insan varki hepside hayatindan memnun tabi iyi doktor bulmak onemli benim buldugim docent doktor
Cnm insülin direnci için ilaç kullanmadan ki bneimde çok yüksekti bı buçuk sene nerdeyse ilaç kullandım insülin direnci kötü cidden kilo verdikçe düşmüyor dusmedikce kilo vermek zorlaşıyor dediğin gibi kısır döngü resmenBebegim gittim son 3 yılda böyle kilo aldim ve 3 yılda gitmedigim diyetisyen kalmadi ama basaramiyorum insulin direncim yuksek ondan dolayi olmuyor kilo vermem kolay olmuyor 5 versem 6 geri aliyorum kisir döngü gibi oldu adetlerim azaldi kanamalarim azaldi çok problem du artik dayanamıyorum
Canımıniçi sen karar verdiysen, herşeyi yaptım diyorsan Rabbim de gönlüne göre versin biran evvel hem sağlığına hem huzuruna hem de bebişine kavuşursun inşallahBebegim gittim son 3 yılda böyle kilo aldim ve 3 yılda gitmedigim diyetisyen kalmadi ama basaramiyorum insulin direncim yuksek ondan dolayi olmuyor kilo vermem kolay olmuyor 5 versem 6 geri aliyorum kisir döngü gibi oldu adetlerim azaldi kanamalarim azaldi çok problem du artik dayanamıyorum
Arastirdim kuzum bayabi ve yakin doktor menemende buldum malum manisadyim ben 30 dklik yol hafta içi gorusucez ucretsiz on gorusme acaba ameliyat nekadrdir sonraki surec 8 10 gunde 10 12 kilo veriliyor bu benim icin muhteşem biseybenim n11 ve GittiGidiyor dan aldklarim labaquikti en son bigebeningunlugunden almıştım Instagram'da innovitaydi onun markası
Anladm cnm herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir kolay değil çünki kilo vermekte ameliyat olmakta iyi arastrdiysan insAllah herşey çok güzel olur senin icin
Aynen öyle kuzum çok kotu birsey ya kendimk surekli aç hissediyorum bıktım artık yediğim zamanda pisman oluyorumCnm insülin direnci için ilaç kullanmadan ki bneimde çok yüksekti bı buçuk sene nerdeyse ilaç kullandım insülin direnci kötü cidden kilo verdikçe düşmüyor dusmedikce kilo vermek zorlaşıyor dediğin gibi kısır döngü resmen
Canım aman dikkat gözünü seveyim ben çok korkarım böyle şeylerden. 2 arkadaşım ameliyat oldu ama birinin çocuğu vardı ameliyat olduğunda diğeri de hiç evlenmedi evlenmeyi hamile kalmayı da düşünmüyor. gebelikle bağlantısını iyi sorup soruşturdun muArastirdim kuzum bayabi ve yakin doktor menemende buldum malum manisadyim ben 30 dklik yol hafta içi gorusucez ucretsiz on gorusme acaba ameliyat nekadrdir sonraki surec 8 10 gunde 10 12 kilo veriliyor bu benim icin muhteşem bisey
Evet canm verdim ben kolay olmadi bu karari vermek ama 1 ay boyunca hergün düşündüm hayal kurdum arastirdim ta abi ameliyattan sonra 5 6 ay hamile kalmamak gerek ben 2 yıl dayandim 5 6 ay mi dayanamiycam 8 9 gunde 10 12 kilo vermek çok güzel bir duygu olsa gerek yasamak isstiyorum adetlerim duzelsin istiyorum kanamam az olmaskn hormonlarm tavan yapmasin artikCanımıniçi sen karar verdiysen, herşeyi yaptım diyorsan Rabbim de gönlüne göre versin biran evvel hem sağlığına hem huzuruna hem de bebişine kavuşursun inşallah
Anladm cnm onda da belli bı sure sıvıyla falan besleniyorsn dimi duyduğum kadaryla çok dikkat et öncelik sağlığın cnm insAllah gönlünce olurArastirdim kuzum bayabi ve yakin doktor menemende buldum malum manisadyim ben 30 dklik yol hafta içi gorusucez ucretsiz on gorusme acaba ameliyat nekadrdir sonraki surec 8 10 gunde 10 12 kilo veriliyor bu benim icin muhteşem bisey
Onu gittigimde sorucam zaten özel hastanede olucam yaklasik ameliyattan sonra 5 6 ay hamile kalinmamasi gerek bende korunurum hem nekdr zayıf hamile kalirsam okdr iyi olur o asla kalinmaz denilen ameliyat ların gerdirme kuzumCanım aman dikkat gözünü seveyim ben çok korkarım böyle şeylerden. 2 arkadaşım ameliyat oldu ama birinin çocuğu vardı ameliyat olduğunda diğeri de hiç evlenmedi evlenmeyi hamile kalmayı da düşünmüyor. gebelikle bağlantısını iyi sorup soruşturdun mu
Evet canm 1 hafta sadece sivi 15 gün pure 1 ay sonra katı gidaa 1 kapak suyu 10 yudumda bitirmek gerekmisAnladm cnm onda da belli bı sure sıvıyla falan besleniyorsn dimi duyduğum kadaryla çok dikkat et öncelik sağlığın cnm insAllah gönlünce olur
Himm hadi hayırlısı haberdar et biizi de Drla görüsunceEvet canm 1 hafta sadece sivi 15 gün pure 1 ay sonra katı gidaa 1 kapak suyu 10 yudumda bitirmek gerekmis
Canım hakkında hayırlısı olsun madem sen iyice araştırmışsın anladığım kadarıyla ve çok da istiyorsun. Bizi de haberdar et. Doğurduktan sonra tosuncuk olursam işime yarar belkiEvet canm 1 hafta sadece sivi 15 gün pure 1 ay sonra katı gidaa 1 kapak suyu 10 yudumda bitirmek gerekmis
Emin ol benim kadr olmassin bebegim haberdar ederim tabiki canm benimCanım hakkında hayırlısı olsun madem sen iyice araştırmışsın anladığım kadarıyla ve çok da istiyorsun. Bizi de haberdar et. Doğurduktan sonra tosuncuk olursam işime yarar belki
Tabiki ederim canimmmmHimm hadi hayırlısı haberdar et biizi de Drla görüsunce
Bu isteklerinde sonuna kadar haklisin seni cok iyi anliyorum bunu ilk yaptircak avu sen degilsin canim daha once denendi ve basarili olundu , sende hayallerine kavusursunOlu cam insalalh canm kesin kararliyim esimi suan yuzde 50 ikna etmiş durumdayim bakalim haftaya bu hastaneye gidicez on görüşme icin artık gerçekten hamile kalamk istiyorum güzel fizigime kavusmak istiyorum guzel elbiseler giymek doya doya fotogracekilmek istiyorum
Evet baya başarı hikayesi okuyorum gerek video gerek yazilar herkes çok memnun insallah kuzum bakalimBu isteklerinde sonuna kadar haklisin seni cok iyi anliyorum bunu ilk yaptircak avu sen degilsin canim daha once denendi ve basarili olundu , sende hayallerine kavusursun
yaaa bu çok önemli bi karar ama? bence fikrini değiştirirsin.Evet kızlar artık sabrının sonuna geldim ne denediysem olmuyor 5 verdiysem 3 kilo geri aliyorum son carem tüp mide 1 aydir yorum ve karar verdim yaptiricam birtek esimi ikna etmek kaldi onuda basarirsam yepyeni bir ben olacağım inşallahLaRisaCca Dream1988 @rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne ve diğer kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?