- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.841
Ay ben bi an adetinin 14. Günü sandım çünkü o tarihten itibaren transfer yapılır artıkBende sen öyle diyince bi heyecan yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben bi an adetinin 14. Günü sandım çünkü o tarihten itibaren transfer yapılır artıkBende sen öyle diyince bi heyecan yapmıştım
Yok canım adetimin 8. Günü oluyor 14. Günden itibaren transfer yapılır mıAy ben bi an adetinin 14. Günü sandım çünkü o tarihten itibaren transfer yapılır artık
En sevdiğim yemek hazır yemekEn güzel yemek uğraşmadığın yemek
Evet canım rahim kalınlaşmış olunca bebek tutunabilsin diye.. ideal kalınlık zamanları mesela benimki 19. Gün yapılmış oldu. Çünkü opu 14. Gün oldu transfer 19. Gün.Yok canım adetimin 8. Günü oluyor 14. Günden itibaren transfer yapılır mı
Hellöğğ seço ayyy çok heyecanlıyım evet rahim kalınlığına bakacak ya o yüzden öyle randevu veriyorlar. Ay hadi İnşallah bu ay başlıyorsun sanırım uzun protokol yapacak sanaHellö kızlar bugün reglim başladı bittikten 10 gün sonraya randevu vericez dediler. Ameliyat sonrası ilk kontrolüm olacak tedavi başlayacak mı ne durumdayız belli olacak. Adetle çağırır sanmıştım bitince bakılıyormuş bu ay da boşa gitti
Cero altına imzamı atarımEn sevdiğim yemek hazır yemek
Ay ben de merak etmiştim niye 10 gün sonra diye en son kısa protokol yaparız demişti o yüzden tam bilmiyorum bir de saizen büyüme hormonu verecekti, onu verirse de tedaviden önce onu kullanıyorsun bir sonraki ay tedavi başlıyormuş forumda öyle gördüm. C Capanin Gururu Teyom ile birlikte başlayalım artıkEvet canım rahim kalınlaşmış olunca bebek tutunabilsin diye.. ideal kalınlık zamanları mesela benimki 19. Gün yapılmış oldu. Çünkü opu 14. Gün oldu transfer 19. Gün.
Hellöğğ seço ayyy çok heyecanlıyım evet rahim kalınlığına bakacak ya o yüzden öyle randevu veriyorlar. Ay hadi İnşallah bu ay başlıyorsun sanırım uzun protokol yapacak sana
Gel gör ki öyle bir şansım pek olmuyor benim. Annemlerr 200 km uzaklıkta kayınvalidem de haftada bir falan çağırıyor ancakCero altına imzamı atarım
C Capanin Gururu Teyom Teo nun eşi bu hafta test verecek bülo ağa he derse başlayacak Allah'ın izniyle saizen tedavi öncesi başlanıyor canım evet merve de kullandı ondan saizen uzun protokole girmiyor muAy ben de merak etmiştim niye 10 gün sonra diye en son kısa protokol yaparız demişti o yüzden tam bilmiyorum bir de saizen büyüme hormonu verecekti, onu verirse de tedaviden önce onu kullanıyorsun bir sonraki ay tedavi başlıyormuş forumda öyle gördüm. C Capanin Gururu Teyom ile birlikte başlayalım artık
Ayyy kız 2 saat mesafe nerdeyse 200 km. Bebiş doğunca anne gelecek kesin de miGel gör ki öyle bir şansım pek olmuyor benim. Annemlerr 200 km uzaklıkta kayınvalidem de haftada bir falan çağırıyor ancak
Aşko biri var dedi biri yok ultrason görüntsü önemliymiş bence pcoluyum gibi geldi bana tam kesin olmamakla beraber dr gidersem sorcam hem çalışma hem bu süreç çok yıprattı beni bi kaç ay aşılama düşünmüyorum kafamda deli sorular işe ara vereceğim gibi görünyor bu yaz sanırım bilmiyorum ne yapacağımı çok yoruluyorum gece gündüz çalıştığım için ondan olmuyor sanırım pert oluyorumNoir29 kuzum sen bir başlık açıp soru soran diyordun PCO ile ilgili ne oldu onun sonucu? Biz de öğrenmiş olalım
Evet evet annem ve babam buraya yerleşecekler Şimdi onlar(erkek tarafı) düşünsün Kötü insanlar değiller aslında ama çok ince düşünceleri yok hep aileden uzakta oldukları için kendilerini uzak tutuyorlar. Dengeyi sağlıyoruz işte çok şükürAyyy kız 2 saat mesafe nerdeyse 200 km. Bebiş doğunca anne gelecek kesin de mi
Oh oh ne güzelMiniğim büyümeye devam ediyor ben ona kurban olurum Bir sorun görmüyorum dedi,bu sefer ölçmedi ama baya büyümüş sankiilaçlara aynen devam
İyim canim kaynanam da iyi evdeyim ara ara girip cikiyorum sayfaya tatilden geldik ya ev toparlama falan derken günlerim geçiyorL Limonlu Su canım ne durumdasın kaynanan nasıl oldu
Ay inşallah canım ya. Beklemek de bir yere kadar. Kendimi de iyi hissediyorken ne iyi olur başlamak. Bana uzun protokol dedi. Hiç değilse iğne yapsın geçici menopoz mudur nedir günden güne fiyatlar da artıyorAy ben de merak etmiştim niye 10 gün sonra diye en son kısa protokol yaparız demişti o yüzden tam bilmiyorum bir de saizen büyüme hormonu verecekti, onu verirse de tedaviden önce onu kullanıyorsun bir sonraki ay tedavi başlıyormuş forumda öyle gördüm. C Capanin Gururu Teyom ile birlikte başlayalım artık
Pek girmiyorum canım benim ama merak ettiğim kişiler oluyor alışmışım arada bakıyorum. Ben iyiyim 3. Kez iğnemi oldum bekliyorum bakalım aman iyi ol canım sağlıkla geçsiniyi gidiyor çok şükür bbgm git gide büyüyor arada lekelenmem oluyordu korku verip geri geçiyor şimdilik bu şekilde bbgm sen nasılsın herşey yolunda mı görnmüyorsun artık
Evet sana demiştim ultrason önemli diye. PCO hakkında bir bilgim yok ama inşallah kısa zamanda gebe kalırsın canımAşko biri var dedi biri yok ultrason görüntsü önemliymiş bence pcoluyum gibi geldi bana tam kesin olmamakla beraber dr gidersem sorcam hem çalışma hem bu süreç çok yıprattı beni bi kaç ay aşılama düşünmüyorum kafamda deli sorular işe ara vereceğim gibi görünyor bu yaz sanırım bilmiyorum ne yapacağımı çok yoruluyorum gece gündüz çalıştığım için ondan olmuyor sanırım pert oluyorum
Ohhh kendi annen olduktan sonra kimseye ihtiyacın kalmıyor zaten cerocum.Evet evet annem ve babam buraya yerleşecekler Şimdi onlar(erkek tarafı) düşünsün Kötü insanlar değiller aslında ama çok ince düşünceleri yok hep aileden uzakta oldukları için kendilerini uzak tutuyorlar. Dengeyi sağlıyoruz işte çok şükür
Bak çok şükür gördün mü maşallah akıllı uslu bir çocukMiniğim büyümeye devam ediyor ben ona kurban olurum Bir sorun görmüyorum dedi,bu sefer ölçmedi ama baya büyümüş sankiilaçlara aynen devam
Aman iyi canım sevindim ellerin dert görmesin merak ettim ben de seniİyim canim kaynanam da iyi evdeyim ara ara girip cikiyorum sayfaya tatilden geldik ya ev toparlama falan derken günlerim geçiyor
Progestan ağızdan bulantı yapar canım normal ama gebeliğimizin bu zamanlarında da zaten bulantı olması başlı başına normal. Yok ben doktorların çoğu kalp atışı alınca bıraktırıyorlar diye bıraktım. İlaç içmeyi sevmiyorum illaki faydası vardır ama herşey yolundaysa neden hormon yükleneyim ekstradan diye düşünüyorum. Estrofemi bırakınca bulantılarım gitti yeşilcimHerkese merhaba Evde yatışa devam LaRisaCca Bulantılarım var..Lutinus devam Progestan 200 günde 2 kez ağızdan alıyorum o da mı arttırdı bilemiyorum..Bu arada aklımdaydı sana sormak istiyordum canım estrofem sen neden erken bırakmıştın bebeklere zararı olabilir diye mi ?