- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.881
Geldi yine ctesi yasağı
Keşke bi ctesi ile bitse bu illet off of
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberleri dinleyemedim hemen bir bakayım nolmuşGeldi yine ctesi yasağı
Oyy canimmmKızlar yaklaşık yarım saattir asansörde mahsur kaldım. Eve geldik. TLF u arabada unutmuşum , almaya indim , asansör 2_3 arasında kaldı. Yusuf Yusuf oldum var ya.. attığım çığlıklarla kesin uzaydan duyulmuşumdur
İnşallah asko biraz yorgunluğumu atsam kendime gelecemArada uğra kuzu özledik seni
Halloş TLF u aldıktan sonra seni arayacaktım unuttum valla . İyiyim şükür. Uzanıyorum. Sen nasılsın eşin nasılOyy canimmm
İyimisinnn smdik
O daha iyi bugun ben azcik nane mollayimHalloş TLF u aldıktan sonra seni arayacaktım unuttum valla . İyiyim şükür. Uzanıyorum. Sen nasılsın eşin nasıl
Saizen olup kısa da olabiliyor herhalde.. farklı konular. Benim yumurtaların çoğu boş çıktığı için bu kez kısa protokol yapacak. Uzun yapsa elimde onun iğnesi vardı ama daha iyi olacaksa her şeye açığım tabii.. bu arada kan sulandırıcı diye tutturmaktan vazgeçtim bugün bi arkadaşımın annesi vefat etti kan sulandırıcı yüzünden iç kanama geçirmiş yanlış doz falan verilmiştir ihmal vardır ama korktum yine deC Capanin Gururu Teyom Teo nun eşi bu hafta test verecek bülo ağa he derse başlayacak Allah'ın izniyle saizen tedavi öncesi başlanıyor canım evet @Merve de kullandı ondan saizen uzun protokole girmiyor mu
Ay evet ya ne kadarla bitecek acaba tedavi neyse hayırlı sonuçlansın da..Ay inşallah canım ya. Beklemek de bir yere kadar. Kendimi de iyi hissediyorken ne iyi olur başlamak. Bana uzun protokol dedi. Hiç değilse iğne yapsın geçici menopoz mudur nedir günden güne fiyatlar da artıyor
O daha 2. Çöküşe geçmediO daha iyi bugun ben azcik nane mollayim
Canım tabi o sizin kararınız olacak ama bir arkadaşım kan pıhtılaşması olduğu halde ilaçlarını kullanmadı ve düşük yapmadı maşallah yani doğacak olan doğuyor bence artık buna inandımSaizen olup kısa da olabiliyor herhalde.. farklı konular. Benim yumurtaların çoğu boş çıktığı için bu kez kısa protokol yapacak. Uzun yapsa elimde onun iğnesi vardı ama daha iyi olacaksa her şeye açığım tabii.. bu arada kan sulandırıcı diye tutturmaktan vazgeçtim bugün bi arkadaşımın annesi vefat etti kan sulandırıcı yüzünden iç kanama geçirmiş yanlış doz falan verilmiştir ihmal vardır ama korktum yine de
Kuzu sizde kalp carpintisi yapipO daha 2. Çöküşe geçmedi
Canım tabi o sizin kararınız olacak ama bir arkadaşım kan pıhtılaşması olduğu halde ilaçlarını kullanmadı ve düşük yapmadı maşallah yani doğacak olan doğuyor bence artık buna inandım
Olmaz olur mu parmağıma o aleti takıyordum saturasyonuma da bakıyordum iyi değildim ben ciğerlerim tutulmuştuKuzu sizde kalp carpintisi yapip
Öksuruk cok yogunmuydu
Bizim tek artimiz erken farketmis olmamiz sanirimOlmaz olur mu parmağıma o aleti takıyordum saturasyonuma da bakıyordum iyi değildim ben ciğerlerim tutulmuştu
Her ikisi de yapıyor ama benim oksapardan sonra oluyorduBizim tek artimiz erken farketmis olmamiz sanirim
Belirti oldugu ilk gun test yaptirdik
Ama bende kalp carpintisi yapiyor ya ilaclar ya corona
Asko merak edilecek pekte bişi yok yaa bildiğin gibiyim bıraktığın gibiEvet sana demiştim ultrason önemli diye. PCO hakkında bir bilgim yok ama inşallah kısa zamanda gebe kalırsın canım
Ohhh kendi annen olduktan sonra kimseye ihtiyacın kalmıyor zaten cerocum.
Bak çok şükür gördün mü maşallah akıllı uslu bir çocuk
Aman iyi canım sevindim ellerin dert görmesin merak ettim ben de seni
Progestan ağızdan bulantı yapar canım normal ama gebeliğimizin bu zamanlarında da zaten bulantı olması başlı başına normal. Yok ben doktorların çoğu kalp atışı alınca bıraktırıyorlar diye bıraktım. İlaç içmeyi sevmiyorum illaki faydası vardır ama herşey yolundaysa neden hormon yükleneyim ekstradan diye düşünüyorum. Estrofemi bırakınca bulantılarım gitti yeşilcim
tam da öyleydi canım. İlaçlar bitti mi? Çarpıntıyı tek atılan ilaç yapıyor. Öksürüğün mü var canımKuzu sizde kalp carpintisi yapip
Öksuruk cok yogunmuydu
Canım doktora gittin mi herşey yolundadır umarımBen biraz gerginim sabah toplu iğne başı kadar minik kan gördüm peçetede,akıntı beyaz sarı renk devam ediyor çamaşırda da birşey yoktu,peçetede gördüm neden olduğunu anlamadım 5buçukta doktora gideceğim inşallah bir sorun yoktur
Geçmiş olsun canım, çok şükür ki duymuşlar sesiniSağol bebişim ucuz atlattık şükür
Evet bizim binada. Yok TLF u arabada unutmuşum almaya iniyordum. Yarım saatlik çığlık seansımın sonunda 5. Kat duymuş şükürler olsun
Çok şükür güzelimAsko merak edilecek pekte bişi yok yaa bildiğin gibiyim bıraktığın gibi
Sağol bebişim benimGeçmiş olsun canım, çok şükür ki duymuşlar sesini
Geçmiş olsun canım ya en büyük fobilerimdenKızlar yaklaşık yarım saattir asansörde mahsur kaldım. Eve geldik. TLF u arabada unutmuşum , almaya indim , asansör 2_3 arasında kaldı. Yusuf Yusuf oldum var ya.. attığım çığlıklarla kesin uzaydan duyulmuşumdur
Benim öyle bi fobim yok sanıyodum varmış meğerseGeçmiş olsun canım ya en büyük fobilerimden