- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.701
şu riskli dönemler geçsin belkide alışırız ömürzamanla alışıyorsun canım gitmemeye 1 ay bekledim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu riskli dönemler geçsin belkide alışırız ömürzamanla alışıyorsun canım gitmemeye 1 ay bekledim ben
geçer inşallah.şu riskli dönemler geçsin belkide alışırız ömür
evet cnm yine sancı ile lekelenme yaşadımm prolutn iğne vuruldum çok şkür bir daha olmadı bol bol evde oldugumda dinleniyorum iştegeçer inşallah.
Lekelenmen mi oldu sanki lari öyle soru sordu ?
Aminn hepimiz inşallah cerocumHiç önemli değil canım sağ salim kucağına almak nasip olsun yeter ki
Ayyyy tam yemelikkk ben buzdolabına asıyorum hepsini
Artık enişte de esnetecek birşekildebütcede de limit 250 tl dir aylık kesin
Ayyy oğluş olduğunu unuttum biranYengeç erkeği aa utangaç olduklarını bilmiyordum hiç.Fotoğraf çektirmeyi sevmiyor demek ki oğlum
Maşallah kuzucummm fit annesin senBende de var aslında göbek şu anda söylemediğim kimse asla 6 aylık hamile olduğuma inanmıyor. 3 kilo aldım daha
Yüksel ihtimal.. sağlıkla olsun da ömür hayırlısı olsunAmin canım amin.. Senin ki bende öyle hissediyorum
Ayyy tipini yediğim Allah esirgesin cerooMesela böyle
Hehe 6 dan sonrası kabusbende c.tesi foto attım teyzeme dio bu ne sanki 7 8 aylık karnı var sende
ben 73 le gebe kaldım şuan 78 im
sonrakileri düşünemyorum.
Hamd olsun bebeğim işe gittin mi bugünyok kuzum çok şükür proluton dan snra olmadı
Sen gelince otur oku diye yazdıkayy larim sormaaa bn bir daha ne zmn gidicem die sabırsızlanıyorum ama bana 3 hafta herhngi bir problem yoksa glme dedi bekleyebilirmiyim blmyrm kız iki dk ortadan kayboldm ne çok sayfa birikmiş
En iyisini düşünmüşsünüz canım inşallah gelecek ay müjdeni vereceksininşallah. zorlu bir süreç tabi. biz aşılama araştırırken doktor hiç aşılamayla falan vakit kaybetmeyelim dedi. Rabbim ol derse olur ne yapalım
Ayyy birşey kalmadıııı Çarşamba transfer bir sonraki Çarşamba testÇarşamba inşallah canım heyecanla bekliyorum
Amin canım çok sağ ol ilk zamanlarda tüm vücut sığan fotoğrafı benim de dolabımda var.Aminn hepimiz inşallah cerocum
Artık enişte de esnetecek birşekilde
Ayyy oğluş olduğunu unuttum biran
Maşallah kuzucummm fit annesin sen
Yüksel ihtimal.. sağlıkla olsun da ömür hayırlısı olsun
Ayyy tipini yediğim Allah esirgesin ceroo
Hehe 6 dan sonrası kabus
Hamd olsun bebeğim işe gittin mi bugün
Sen gelince otur oku diye yazdık
En iyisini düşünmüşsünüz canım inşallah gelecek ay müjdeni vereceksin
Ayyy birşey kalmadıııı Çarşamba transfer bir sonraki Çarşamba test
kuzu evet işteyimmm 1 saat oturuyorsam 10 dakika ayakta tur atıyorum dolanıyorum koridorda.. şimdilik iyiyim meyve saati yaptım kendime şimdi meyve gömüyorum evet evet belli sayfalarca okudum üşenmedenAminn hepimiz inşallah cerocum
Artık enişte de esnetecek birşekilde
Ayyy oğluş olduğunu unuttum biran
Maşallah kuzucummm fit annesin sen
Yüksel ihtimal.. sağlıkla olsun da ömür hayırlısı olsun
Ayyy tipini yediğim Allah esirgesin ceroo
Hehe 6 dan sonrası kabus
Hamd olsun bebeğim işe gittin mi bugün
Sen gelince otur oku diye yazdık
En iyisini düşünmüşsünüz canım inşallah gelecek ay müjdeni vereceksin
Ayyy birşey kalmadıııı Çarşamba transfer bir sonraki Çarşamba test
Sonradan sığmıyorlar değil mi minnoşkolar yaAmin canım çok sağ ol ilk zamanlarda tüm vücut sığan fotoğrafı benim de dolabımda var.
Eferim benim canıma afiyet olsunkuzu evet işteyimmm 1 saat oturuyorsam 10 dakika ayakta tur atıyorum dolanıyorum koridorda.. şimdilik iyiyim meyve saati yaptım kendime şimdi meyve gömüyorum evet evet belli sayfalarca okudum üşenmeden
acaba bizim burda detaylı ne kdr bnm şimdi kilom sabittt yaa çok şaşrıyorum kndme çok şükür bu ay kilo almadan atlatrsam süper olur bnmde btün hepsi buzdolabında bitane de annemde asılı o istedi
aman dinlen canım rapor aldın mı ?evet cnm yine sancı ile lekelenme yaşadımm prolutn iğne vuruldum çok şkür bir daha olmadı bol bol evde oldugumda dinleniyorum işte
yok kuzum almadım şimdlik gerek yok çok zorlanırsam alıcmaman dinlen canım rapor aldın mı ?
hımm. dikkat et Kolay gelmedi yerine bebişyok kuzum almadım şimdlik gerek yok çok zorlanırsam alıcm
Bidahaki çarşamba mı yapar ki canımbirşey kalmadıııı Çarşamba transfer bir sonraki Çarşamba test
elimden geldiğince dikkat ediyorum kuzucum gerisi taktiri ilahi çok sakındıgımız göze illa ki çöp batıyor tevekkülüm Allah'ahımm. dikkat et Kolay gelmedi yerine bebiş
yapar yapar diğer adete yakın yapıcakkk kuzucmmm ayy çok heycanlııı bak şaka gibi bz transfer olalı 1.5 ay olduBidahaki çarşamba mı yapar ki canım
Canım Ayşe'nin amcası vefat etti Allah rahmet eylesin o yüzden yoktu bu ara
Sen dedin ya Çarşamba gidicem diye transfer için gitmiyor musun,Bidahaki çarşamba mı yapar ki canım
Hepiniz hamişsiniz dövemiyorum daYa dimi öyle oldu muhabbet açılınca hızlı hızlı yazdık doldurduk
Maşallah herkestende haberi var..Canım Ayşe'nin amcası vefat etti Allah rahmet eylesin o yüzden yoktu bu ara
Cakltanesi, kurslara katılıyor gün boyu
Shlls en son beyaz eşya kabusuyla uğraşıyordu yordular onu
Sen dedin ya Çarşamba gidicem diye transfer için gitmiyor musun,
Tabiki enişten öyle diyecek o bizim gibi masraflı mı @Omur-un Hatunu sen de gereksiz harcama yapma, enişten kızar bakSeni ,eniştem ikiz gebe kalacağından detaylıya götürmeyecek ne gerek var hareket ediyorlar işte normal kontrollerde de sorun yok para tuzağı bunlar diyecek
Bana da anlat çıkınca naptığını
Çok sevindim canım benimmm gözün aydın süreç bir başladı mı bir bakmışsın hoop hamilesin Allah ilk denemede nasip etsin kuzum
Sen yetişeme diye
sende olursun da dövemezsn inşallah bbggmHepiniz hamişsiniz dövemiyorum da