- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.561
elektro mu çektireceksinİnsan hergun gitmek istiyor @edaecoo ile ultrason mu kiralasak diye işi abartacaktık bir ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elektro mu çektireceksinİnsan hergun gitmek istiyor @edaecoo ile ultrason mu kiralasak diye işi abartacaktık bir ara
Yeğenim de yengeç benim. İyidir heralde henüz pek bir karakteri yok amaAbim de 15 temmuz. İyidir yengeçler
Ahahahah saklayacak yerimiz yokkk özgüven tavannn
Ooo maşallah dededen torpilli şanslı bebişşş ilk torun mu
Günaydın
İlerde dersin, bak yavrum bu sensin böbreğin ye
Gösterebileceğim fotoğraflar onlar gerçekten son kontrolde de şeker yükleme heyecanından yüz fotoğrafı basalım demeyi unuttumAbim de 15 temmuz. İyidir yengeçler
Günaydın
İlerde dersin, bak yavrum bu sensin böbreğin
Ne gerek var kuzum otur yuvanda miss gibi inanki yeni yılda 2 çift ve annem 2+1 evde kaç gün kaldık o yasakta bir arada kalalım diye hiç de tepişik değildik. Kira çabuk gelir kuzum ödeyince anlar insanEvet gerçekten öyle eşime kalsa çoktan taşınmıştık da ben durduruyorum
Hatırlıyorum biz kız beklemiştim sen erkek deyince şok olduk poyraz sana sürpriz yaptı annesi12 de bna kız dedi 17 gittim erkek dedi bizim kinin mal meydan da Poyraz Paşa sere serpe açmış ohh
Cero tulum çok kullanışlı birşey değil. Yeğenim de deneyimledik , çok tulum almıştık, daha çok alt üst takımları sevip kullandık. Belkide kişiden kişiye değişiyorduTabi eşya çok oluyor ister istemez. Valla kendimi durdurmaya çalışıyorum baya yoksa her gördüğüm tulumu falan alasım geliyor. Mağazamız da buldum h&m çocuk bölümü mükemmel. Hem kumaşları hem desenleri harika. Sonra dedim ki kendime cero bir doğur gider iki dk alırsın tüm kıyafetleri
Aynen torpilli ilk torun diyebilirizAbim de 15 temmuz. İyidir yengeçler
Günaydın
İlerde dersin, bak yavrum bu sensin böbreğin
Heee direğe bağlicam kendimielektro mu çektireceksin
Aşkım benim geldin mi özledim seni ama tez yazıyorsun diye dürtmüyorum . NasılsınLaRisaCca ben de iyiyim haaa
Bak yavrum bu sensin , akciğer çok iyi yaYeğenim de yengeç benim. İyidir heralde henüz pek bir karakteri yok ama
Gösterebileceğim fotoğraflar onlar gerçekten son kontrolde de şeker yükleme heyecanından yüz fotoğrafı basalım demeyi unuttum
iyiyim kuzum. Arada uğruyorum, enerji alıyorumHeee direğe bağlicam kendimi
Aşkım benim geldin mi özledim seni ama tez yazıyorsun diye dürtmüyorum . Nasılsın
inşallah.. 1,5 saat çekim dediler.Aynen ayrıntılı ultrason renkli doppler falan diye de geçiyor heralde. Çok güzel geçti onu izlemek aşırı keyifli. İnşallah güzel şeyler duyarsın doktorundan
Evet evet oturuyoruz evimizde valla kafam rahat komşularım iyi alıştım 4 senedir buradayız mis gibi benim şöyle de bir avantajım var yeğenim erkekti ve tüm kıyafetleri yepyeni duruyor ablam yavaş yavaş gönderiyor bana. O yüzden şu anda pek fazla bir şey almıyorum açıkcası.Tulumlar da boyu uzun olursa sıkıntı ee bir de kilosu nasıl olur daha anlaşılmıyor. O yüzden çok kıyafetle doldurmuyorum her yeri.Ne gerek var kuzum otur yuvanda miss gibi inanki yeni yılda 2 çift ve annem 2+1 evde kaç gün kaldık o yasakta bir arada kalalım diye hiç de tepişik değildik. Kira çabuk gelir kuzum ödeyince anlar insan
Hatırlıyorum biz kız beklemiştim sen erkek deyince şok olduk poyraz sana sürpriz yaptı annesi
Cero tulum çok kullanışlı birşey değil. Yeğenim de deneyimledik , çok tulum almıştık, daha çok alt üst takımları sevip kullandık. Belkide kişiden kişiye değişiyordu
Maşallah Allah şansından geri koymasın Bizim buralarda torun odasını kızın annesi babası alıyor öyle birşeyler var mı sizde de?Aynen torpilli ilk torun diyebiliriz
Benim 45 dk falan sürdü. Ama her yerde farklı oluyormuş. Tek tek beslendiği damarlara bakıyor, kalp, böbrek her yere bakıyorlar sonra ölçümleri bir forma yazıyor kendi doktoruna gösteriyorsun o da fikir veriyor.inşallah.. 1,5 saat çekim dediler.
Gittiğim hastanede randevu dolu idi die dışardan ultrason doktoruna yönlendirdi doktor.
hayırlısı ile güzel haberler duysak.
Ben kendimi direğe bağladığımda muhakkak burda ol müthiş enerji yayacağımiyiyim kuzum. Arada uğruyorum, enerji alıyorum
Biz de cinsiyeti henüz öğrenemedik ama biri kız olursa yeğenim hiçbirşeyi 4-5 kere giymedi.çabuk büyüyor maşallah. Yengem saklıyor bizimkilere giydireceğim bende. Buna rağmen ben bazı şeyler almıştımEvet evet oturuyoruz evimizde valla kafam rahat komşularım iyi alıştım 4 senedir buradayız mis gibi benim şöyle de bir avantajım var yeğenim erkekti ve tüm kıyafetleri yepyeni duruyor ablam yavaş yavaş gönderiyor bana. O yüzden şu anda pek fazla bir şey almıyorum açıkcası.Tulumlar da boyu uzun olursa sıkıntı ee bir de kilosu nasıl olur daha anlaşılmıyor. O yüzden çok kıyafetle doldurmuyorum her yeri.
Anladım canım. biran önce bu hafta geçseBenim 45 dk falan sürdü. Ama her yerde farklı oluyormuş. Tek tek beslendiği damarlara bakıyor, kalp, böbrek her yere bakıyorlar sonra ölçümleri bir forma yazıyor kendi doktoruna gösteriyorsun o da fikir veriyor.
Heee direğe bağlicam kendimi
Aşkım benim geldin mi özledim seni ama tez yazıyorsun diye dürtmüyorum . Nasılsın
Bak yavrum bu sensin , akciğer çok iyi ya
Yüzü en fazla burada belli işte o kadarHeee direğe bağlicam kendimi
Bak yavrum bu sensin , akciğer çok iyi ya
Canım detaylıyı devlette mi özelde mi yaptırdın ücret ne ödedin?Benim 45 dk falan sürdü. Ama her yerde farklı oluyormuş. Tek tek beslendiği damarlara bakıyor, kalp, böbrek her yere bakıyorlar sonra ölçümleri bir forma yazıyor kendi doktoruna gösteriyorsun o da fikir veriyor.
He yok kuzum bizim burda fark etmez annem alacaktı babaannesi biz alalım dedi annem halı perde bakıcaz bebek arabası geri kalan bizde işte herkes elinden geldiğince hevesli istekli sevinçli mutlu bende alma diyemiyorum şimdi böyle bi gelenek yok esasındaMaşallah Allah şansından geri koymasın Bizim buralarda torun odasını kızın annesi babası alıyor öyle birşeyler var mı sizde de?
Biz bebeğimizin odasını kendimiz aldık da öyle bir gelenek de var diye sordum
Tatlım sende test verdin mi ?LaRisaCca
C Capanin Gururu Teyom simdik gozumu actim kuzular
Sirt agrimm devam ediyorr halaa ve halsizlik var onlarin disinda baska birseyim yok
Geçer geçer Evet ilk dozda mahvoldum 3 gün 4 gün ağrıdı kolum kalkmıyordu resmen. İki hafta önce ikinci dozu vuruldum ağrıyacak diye çok korktum. Ama hiçbir şey olmadı rahattıAnladım canım. biran önce bu hafta geçse
Tetanoz vuruldun mu ?