- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.381
İlaç iyidir candırKafam tutmuyor uyuyup uyaniyoruz sanirim ilactan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç iyidir candırKafam tutmuyor uyuyup uyaniyoruz sanirim ilactan
Sende iyiki varsın canım benim Tamamdır çok teşekkür ederimmBilmez miyim canım benim iyi ki varsın
Evet evet canım aynen kuru kekiği suyu kaynat kekiği içine at 1-2 dk birlikte kaynayınca kapat kapağı kapat demlensin sonra iç
Çok şükür canım benim hayırlısıyla biter hemencik inşallahLaRisaCca iyi gidiyor kuzum şükür
Şifa olsunSende iyiki varsın canım benim Tamamdır çok teşekkür ederimm
Kuzum afyt olsun bizde aynı menüden yedikSalladım ama tutmadı hafta sonu ya köye gidersiniz diye düşünmüştüm nasıl gidiyor tezin?
Teommm vallahi sütlaç yaptım sadece şu anda da bir kase gömüyorum
Hayırlı kandiller burcum inşallah tez vakitte gebelik müjdeni alırsın
Künefeyi Ben de yiyemiyorum Canım hataylı olmama rağmen ama helvaya peynir çok yakışıyor Ben seviyorum yani ve içinde eriyor sünüyor harika bir şey oluyor
Canım salıya kadar onlar büyürler ayrıca yumurta sayın çok güzel benim ilk aşılamam da 4 yumurtam vardı ikiz gebe kalmıştım inşallah senin de tutar
Maşallah sana fıstık senin başaramayacağın hiçbir şey yok sana sonsuz güveniyorum senin için ne yapabilirsem de her zaman hazırım bu anlamda
hayırlı kandiller canım tüm dualarına amin İnşallah sen de bu tedavin ile gebelik Müjde ni alırsın
Birileri pis bir şeyler yiyor sanki
hayatım yapacağım dedim ama yapamadım ki kaynanam abimler annem kandil'den dolayı herkes yemeye geldi bize lahmacun yaptırdım ama muhakkak yarın yaparım yapınca sana resim atacağım söz
canım benim bol su içmeye Özen gösterin olur mu İnan ki aklım sende daha şimdi telefonu elime alabildim
İnşallah bu ay bebeğin sana gelir güzelim
İnşallah bu ay gebelik Müjde ni alırız hayatım
Ben sana 18 Mart'ta igne ile senden en az 4 yumurta bekliyorum demiştim Bak olmuş ışte, hadi hayırlısı inşallahBir 10 bir 11 iki de 12 mm 4 tane var. Salı kontrol yazdı ama doz hala 75. Femara ile bir tane oluyordu simdiye18 olmustu hatta ama igne olunca çok yumurta ama doza bağlı gun uzuyor sanırım. Rahim kalınlığını falan beğendi, salı görüşelim dedi bakalım.
Afiyet olsun bebişimKuzum afyt olsun bizde aynı menüden yedik
Hamd olsun canım benim daha da iyi olacaksınızHersey yolundaa bebekler
Daha iyizzz
Darısı sana mı diyelimBen sana 18 Mart'ta igne ile senden en az 4 yumurta bekliyorum demiştim Bak olmuş ışte, hadi hayırlısı inşallah
Canimm benimmAfiyet olsun bebişim
Hamd olsun canım benim daha da iyi olacaksınız
Darısı sana mı diyelim
Daha belli değil doktorum önce ilk adetini gör haberleselim dedi. Sanırım önce hormonlara baktıracak ona göre karar verecek. 2 adet hiç demedi bana nedenseİnşallah kuzum sende 2 adet bekliceksin sanırım dimi
Eveeet kaçı büyür gorcez ama inşallah nasip olur bu ay yaa canım benimBen sana 18 Mart'ta igne ile senden en az 4 yumurta bekliyorum demiştim Bak olmuş ışte, hadi hayırlısı inşallah
Ohh çok şükürr canım çok sevndmmm daha da iyi olursunuz inşallahHersey yolundaa bebekler
Daha iyizzz
Benim 7. Gün seninki gibi gibiydi boyutlar, bir kaç gün sonra 15-16-17-18 şeklinde artmıştı. Sonra iptal olunca aşılama kontrole gitmedim daha da büyüdüler mi bilmiyorum. Ama erken regl olunca gittim hâlâ var demişti hastayken bile :)Eveeet kaçı büyür gorcez ama inşallah nasip olur bu ay yaa canım benim
Burdan öpsem bişeycik olmazCanimm benimm
Opebilirsinn buydann ama az once aradilar pozitifim resmi olarakBurdan öpsem bişeycik olmaz
Tabiki ederim seve seve
Canikom hoşgeldin nasılsın göbek yana genişliyorsa kız sivriliyorsa erkek derler
Canikom 6 günde büyüme normal ilerlemiş. Yumurta sayın çok güzel. Ben ikiz gebe kaldığımda 4 yumişim vardı inşallah senin de olur
Aşırı merak ediyorum, sen böyle dedikçe daha da meraklaniyorum vallahi vardir herşeyde bi hayır bakalım sen ne durumdasın şimdi pekiBenim 7. Gün seninki gibi gibiydi boyutlar, bir kaç gün sonra 15-16-17-18 şeklinde artmıştı. Sonra iptal olunca aşılama kontrole gitmedim daha da büyüdüler mi bilmiyorum. Ama erken regl olunca gittim hâlâ var demişti hastayken bile :)
en azından birlikte atlatmış olacaksınız canım. Rabbim bu gecenin hürmetine tez vakitte şifa versinOpebilirsinn buydann ama az once aradilar pozitifim resmi olarak
Amin kuzum insallahen azından birlikte atlatmış olacaksınız canım. Rabbim bu gecenin hürmetine tez vakitte şifa versin