- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.341
değerlendir es geçme canım.Canım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerlendir es geçme canım.Canım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
İyi yapmışsın kuzum değişiklik iyidir. Ben alışkanlıklarımdan kolay kopamam sabitimdir o yüzden öyle düşünüyorum ne mutlu senin gibi cesur yüreklereKomplo komplo
Ama larim nebileyim böyle tek kelime daha farklı bişey olsun istediydim
Yansın gecelerrr canım benim bingoooCanım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
Sen herhalinle güzelsin sana herşey yakışır canım kenkemKkenke sen neden kenkenin aldığı kararlarının arkasında durmuyosun
helva yap helvaKalktım sütlaç yapmaya
Ayy hiç sorma evde olunca böyle oluyorum Bn çalısınca bu kdr degilm evde Bi mayışıklık çöküyo glbaBen de kahvaltı sonrası sızmışım ikinci uykumdan az önce uyandım
aminnnnnn canım
çok geçmiş olsun tekrar canıminşallah ekg normal çıkar.Bizim burda eve ekip gelince geçiren geçirmeyen herkese ilaç dağıtıyor sizin orda da öyle mi
Ohhh misss as AfytttKalktım sütlaç yapmaya
Hadii beline kuvvet canımCanım kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde şu ovulasyon testime bakar mısınız? Paylaşayım dedim. Özellikle bugün ki testim :)
Canım peynirin yok helvalık yahelva yap helva
Evde olunca öyle oluyor canım ama sen hafta içi çok yoruluyorsun bolca dinlenmen beni sevindiriyorAyy hiç sorma evde olunca böyle oluyorum Bn çalısınca bu kdr degilm evde Bi mayışıklık çöküyo glba
Şihhıl mahşinin bir De kıymalı patlıcanlı pirinçli olanı var biliyor musun? Akşama onu yapıcamOhhh misss as Afyttt
Akşama yemk sayın hadi hadi hadi
Helvaya peynir mi ?Canım peynirin yok helvalık ya
Evde olunca öyle oluyor canım ama sen hafta içi çok yoruluyorsun bolca dinlenmen beni sevindiriyor
Şihhıl mahşinin bir De kıymalı patlıcanlı pirinçli olanı var biliyor musun? Akşama onu yapıcam
Kız sen peynirli helvayı bilmiyo musun acil denemelisinHelvaya peynir mi ?
Bende daimi birşey yapıp böyşe devam edicem dedim bitanem artık senin bakan güzel gözlerinden kaynaklıİyi yapmışsın kuzum değişiklik iyidir. Ben alışkanlıklarımdan kolay kopamam sabitimdir o yüzden öyle düşünüyorum ne mutlu senin gibi cesur yüreklere
Yansın gecelerrr canım benim bingooo
Sen herhalinle güzelsin sana herşey yakışır canım kenkem
Mimar mıydın sen peki neden mimariyeBende daimi birşey yapıp böyşe devam edicem dedim bitanem artık senin bakan güzel gözlerinden kaynaklı
Yok kız hava buz gibi. Sabah kalktım eve geldim kahvaltı yaptık. Derse oturdum şimdi biraz mola vereyim dedimC Capanin Gururu Teyom kesin köye gitmiştir
Sayfada yokum diye hemen de pis şeylere merak salıyorsun Omur-un Hatunu çok güzel canım künefe gibi düşünKız sen peynirli helvayı bilmiyo musun acil denemelisin
Canım ya aklım sende. Dikkat edin. Dualarımız seninleHepinizee tesekkur ederimm
Dualarinizaa bizide katarsanizz
Sabah esim mide bulantisiylaa banyoya gittiginde düsup bayildi.
Mudahaleedip ambulans cagirdim.
O an mesafe fln umrunda degildi ,bendede hafif semptomlar basladi gece.
Hafif basini vurdu ,onlem amacli ekg cekiceklermis.
Suan iyii
Bilmiyorum deneme taraftarı da olmam gibi.Kız sen peynirli helvayı bilmiyo musun acil denemelisin
Ahh ahhh Künefe bile yiyemeyen benSayfada yokum diye hemen de pis şeylere merak salıyorsun Omur-un Hatunu çok güzel canım künefe gibi düşün
Kız eski nick in ne güzeldi niye değiştinnnn
Ödül ve ceza olacak mı hocam
Bir 10 bir 11 iki de 12 mm 4 tane var. Salı kontrol yazdı ama doz hala 75. Femara ile bir tane oluyordu simdiye18 olmustu hatta ama igne olunca çok yumurta ama doza bağlı gun uzuyor sanırım. Rahim kalınlığını falan beğendi, salı görüşelim dedi bakalım.Hadi inşallah hepsi söz dinleyip çalışmıştır beybi