- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #78.321
Sevgi pıtırcığım yahuuu içimi huzur dolduruyorsun kadınHayırlı kandiller kenke m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgi pıtırcığım yahuuu içimi huzur dolduruyorsun kadınHayırlı kandiller kenke m
Kuzum bugun kontrol öğlene belli olur kaç yumoş çalışmış kaçı tembellik yapmışS Spagetti bolonez iğnenin kaçıncı günü kontrol ne zaman
Kız eski nick in ne güzeldi niye değiştinnnnSevgi pıtırcığım yahuuu içimi huzur dolduruyorsun kadın
Ödül ve ceza olacak mı hocamKuzum bugun kontrol öğlene belli olur kaç yumoş çalışmış kaçı tembellik yapmış
Canım semptom gösterince yaptırmalısın şuan negatif çıkarsın ve lütfen 14 gün evden çıkma bulaş olacak kişilerin nasıl anlatacağını bilemezsin Allah korusun kimseye sebep olmak istemezsin . Bugün nasılsınız canım?
Hayırlı kandiller kuzucum
Hayırlı kandiller ömürcüm
Çok geçmiş olsun canım Sana test yapıldı mı? Kolaycacık atlatın inşallah
Herkese hayırlı kandiller Musmutlu sağlıklı günler yaşayalım inşallah
Günaydınnnnnnn
Hepinizee tesekkur ederimm
Yaa güzelmiydiki ben onu öyle o an aklıma ne gelirse koymuştum. O yüzden değiştirip artık daimi bişey koymak istedümKız eski nick in ne güzeldi niye değiştinnnn
Ödül ve ceza olacak mı hocam
ayyy canım kıyamam.Hepinizee tesekkur ederimm
Dualarinizaa bizide katarsanizz
Sabah esim mide bulantisiylaa banyoya gittiginde düsup bayildi.
Mudahaleedip ambulans cagirdim.
O an mesafe fln umrunda degildi ,bendede hafif semptomlar basladi gece.
Hafif basini vurdu ,onlem amacli ekg cekiceklermis.
Suan iyii
Canım geçmiş olsun öncelikle, eşim de covit olmustu bana bulaşmamış. Çoğu eşte de goruluyormus bu durum ama covit oncesi ve sonrası eşim sperm testi vermisti aşırı fark vardi gerçekten. Zaten ilacın açıklamasında yazıyor zaten gebelik icin kullanılmaz vs diye. Rabbim yardımcınız olsunYani bizim sperm sorunumuz yok ama bunun yan etkisi ne olur bilemeyiz.
Pazartesi randevusu olan biri icin suanki durum yikiklik
Kız eski nick in ne güzeldi niye değiştinnnn
Ödül ve ceza olacak mı hocam
Larimm birde artık çikolatları mikolatları hauatımdan cıkarayım dedim kız göedükce arada canım falan çekiyorYaa güzelmiydiki ben onu öyle o an aklıma ne gelirse koymuştum. O yüzden değiştirip artık daimi bişey koymak istedüm
Canım bu baş dönmesi filan mutasyonlu olduğuna isaret gibi. Allah kimseyi şaşıırtmasın o an aferin sana soğukkanlı davranmışsın Rabbim şifanızı versin sağlıkla çabucak en hafif şekilde atların inşallah .çok üzüldüm gerçekten birşeye ihtiyacın olursa elimizden geldiğince yanındayımHepinizee tesekkur ederimm
Suan iyii
Güzeldi kız alışmıştımYaa güzelmiydiki ben onu öyle o an aklıma ne gelirse koymuştum. O yüzden değiştirip artık daimi bişey koymak istedüm
Çılgınsın kenke nasıl seveceksen öyle olsunLarimm birde artık çikolatları mikolatları hauatımdan cıkarayım dedim kız göedükce arada canım falan çekiyor
Ayyyyy çok üzüldüm canım rabbim Şafi ismiyle şifalandırsın sizi şu mübarek günde dikkat edin kendinize inşallah herhangi birşey çıkmaz EKG de çok sogukkanlı dvranmışsın helal olsun.. Snde dkkt et kndne Allaha emanet olun birşeye ihtycn olursa uzaktayız ama elimizden birşey gelirse yaparız seve seveHepinizee tesekkur ederimm
Suan iyii
Bn diğerini daha çok seviyordumYaa güzelmiydiki ben onu öyle o an aklıma ne gelirse koymuştum. O yüzden değiştirip artık daimi bişey koymak istedüm
Hadi inşallah hepsi söz dinleyip çalışmıştır beybiKuzum bugun kontrol öğlene belli olur kaç yumoş çalışmış kaçı tembellik yapmış
Çok geçmişolsun, inşallah bir an önce atlatırsınız, ilaç falan verdiler mi sizePozitifmis esimm
Günaydııın herkeseGünaydın kızlar
Günaydın amin amin amin hayırlı kandiller herkeseG Ü N O
Hayırlı kandiller canım arkadaşlarım Rabbimin sonsuz merhametini esirgemeyeceği bu günde tüm evlat müjdesi bekleyenlere müjdesinin tez vakitte gelmesini,gebelerin sağlıklı gebelik,evlat ve doğum sahibi olmalarını dilerim hastalara şifa dertlilere deva olsun inşallah. Rabbim her sene bugünlere çıkarsın
Canım bu baş dönmesi filan mutasyonlu olduğuna isaret gibi. Allah kimseyi şaşıırtmasın o an aferin sana soğukkanlı davranmışsın Rabbim şifanızı versin sağlıkla çabucak en hafif şekilde atların inşallah .çok üzüldüm gerçekten birşeye ihtiyacın olursa elimizden geldiğince yanındayım
Güzeldi kız alışmıştım
Çılgınsın kenke nasıl seveceksen öyle olsun
Bn diğerini daha çok seviyordum
Dinlen bebişim dinlennnnnnUyandım kahvaltı yaptım annemle eşim oruç diye snra eve indim Bi makine çamaşır koydum geri uykm geldi yataga geçtim iyi mi
Hemen biri nick ini potakallı çikolat yapsın Cookiie yapamasınAaaa kızlar üzdünüz şimdi ama kaç ay değiştirememde bak şimdi benimde aklım karıştı
Kararlılık seviyem
Komplo komplo
Ben de kahvaltı sonrası sızmışım ikinci uykumdan az önce uyandımUyandım kahvaltı yaptım annemle eşim oruç diye snra eve indim Bi makine çamaşır koydum geri uykm geldi yataga geçtim iyi mi
aminnnnnn canımG Ü N O
Hayırlı kandiller canım arkadaşlarım Rabbimin sonsuz merhametini esirgemeyeceği bu günde tüm evlat müjdesi bekleyenlere müjdesinin tez vakitte gelmesini,gebelerin sağlıklı gebelik,evlat ve doğum sahibi olmalarını dilerim hastalara şifa dertlilere deva olsun inşallah. Rabbim her sene bugünlere çıkarsın
çok geçmiş olsun tekrar canıminşallah ekg normal çıkar.Bizim burda eve ekip gelince geçiren geçirmeyen herkese ilaç dağıtıyor sizin orda da öyle miHepinizee tesekkur ederimm
Suan iyii
Kkenke sen neden kenkenin aldığı kararlarının arkasında durmuyosun