- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #77.421
Pek şifa olmuyo kenke ama neysee hadi telafi ederimGömmmm sifa olsun kenkeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek şifa olmuyo kenke ama neysee hadi telafi ederimGömmmm sifa olsun kenkeee
Niye ki maraşlı izle sen deOf ya keske bugun EDHO olsa
Sen hazir olarak balik yaptiriyosun anladim kiSöylememmmm
Onu da mecburen izliyorum zaten sirf alkolik necati icin baska birsey yok kanallardaNiye ki maraşlı izle sen de
Kenke yuruyuse baslasana sen yok mu yuruyus yolu sizin oralardaPek şifa olmuyo kenke ama neysee hadi telafi ederim
Yok kuzu balık değilSen hazir olarak balik yaptiriyosun anladim ki
Onu da mecburen izliyorum zaten sirf alkolik necati icin baska birsey yok kanallarda
Ne yani suşi mi yoksaYok kuzu balık değil
Sahil benim eve 3 dk yürüme mesafesinde larim belki 3 bile değildir, havalar biraz düzelsin şöyle sabahları hem deniz havası hem yürüyüş hayallerim varKenke yuruyuse baslasana sen yok mu yuruyus yolu sizin oralarda
İyim canım sen nasılsın daha donmedik kv bugün taburcu oldu Çarşamba sabah dönüş askoL Limonlu Su nasilsin canim? Döndünüz mü
Vaov cok havaliNe yani suşi mi yoksa
Hmm hadi gecmis olsun canimİyim canım sen nasılsın daha donmedik kv bugün taburcu oldu Çarşamba sabah dönüş asko
Ohhh keyfin bol olsun ben icemiyorum yerime de ic kuzusYimek yidimm bide kahve yaptim icicim simdik
Bizlere havalarr yarasirrrrVaov cok havali
Saol Asko hiç takip edemedim sayfayı kimler neler yaptı kimler hamiş kimler batı bekliyorHmm hadi gecmis olsun canim
Ohhh keyfin bol olsun ben icemiyorum yerime de ic kuzus
Bizlere havalarr yarasirrrr
Kuzu durum standart henuz degisen birsey olmadi insallah surpriz haberler gelir diye dua ediyoruzSaol Asko hiç takip edemedim sayfayı kimler neler yaptı kimler hamiş kimler batı bekliyor
Vegeteryan susi varmis onu denemek isterimHmm hadi gecmis olsun canim
Ohhh keyfin bol olsun ben icemiyorum yerime de ic kuzus
Bizlere havalarr yarasirrrr
Suşi deyince benVegeteryan susi varmis onu denemek isterim
Midye?Suşi deyince ben
Siz bebişliler durumlar nasılKuzu durum standart henuz degisen birsey olmadi insallah surpriz haberler gelir diye dua ediyoruz
Karides sivmemm ama
Balık değil mi oNe yani suşi mi yoksa