Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım lekelenme tipinde olan kahve lekelenmelerden korkma, kırmızı- kahve kırmızı- pıhtılı olursa hemen doktora gitmelisin. Aktif akıntın olursa doktora gidersin.
Kuzum cok koyu bi kahve bile degil de iste tedbiren progestan da kullaniyorum haftaya pazartesi gitcez bakalim kendini gostercek mi minigim kalbimiz atcak mi Sabirla bekliyorum

[
Kuzum cok koyu bi kahve bile degil de iste tedbiren progestan da kullaniyorum haftaya pazartesi gitcez bakalim kendini gostercek mi minigim kalbimiz atcak mi Sabirla bekliyorum
Atacak Allah ın izniyle hamilelikte lekelenme olur. Korkma. Ben 3-4 su bardağı kan kaybettim. Her kanama ile bebek düşmez. Bir de doğacağı varsa doğacak, kısmeti yoksa neyapsak boş. Ne kadar endişelendiğini anlıyorum şiddetle yaşadım ben de. Burada Allah razı olsun herkesten edilen duaları hatırlıyor musun? Ümidimi kaybetmedim sen de kaybetme. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

Kuzum var galiba bir iki gün daha hergün yapmaya devam et. Varsa gitgide koyulaşması gerekiyor hadi inşallahh
Nolur dua edin kasıgım karnım adet olacak gibiyim pcos olduğum için her gecikme beni heves ettrmiyo ama test koyulasınca umut oldu dua edin nolur 11 ay dır istiyom nerdeyse gecen yılbaşından beri istiyom

Nolur dua edin kasıgım karnım adet olacak gibiyim pcos olduğum için her gecikme beni heves ettrmiyo ama test koyulasınca umut oldu dua edin nolur 11 ay dır istiyom nerdeyse gecen yılbaşından beri istiyom
Canım bütün dualarımız seninle. Dilerim bebişin seninledir Benim de 13. Ayda oldu. İnşallah senin bu ay olmuştur

Evet canim igne etkisi. Bende de oyle olmustu. Ovitrellanin ve diger catlatma ignelerinin iceriginde hcg oldugu icin olabilir bu tur seyler canim. Bugun bir yabanci makalede okudum
kucuk kramplar oluyor ıns ıse yarar en azından kıst olmaz kac gun sonra ıgne etkısıı gecıyor test yapılır pekı ben ılıskı ıcın beklıyorum 26 saat oldu vurduralı

umut etmek isyorum yumurta catlıyordur belkı en ummadıgım anda mucızem gelır dıye sonra kendımı kandırmak ıstemıyorum kızlar ıgneden 12 13 gun sonramı bellı olur bırsey varsa
14 gün sonra tatlım. Doktor sana şu saatte iğneyi vur şu saatte ilişki şu gün de test yapabilirsin demedi mi

Bende ayni durumda olsam benim esimde cok dalga gecerdi benimle eminim

Tabiki canim sende cok zor gunler yasadin guclu durdun bizde cook dua ettik sana ve yavrularina , bu topigi eylul ayindan beri takip ediyorum o zaman dusuk yasadim oyle aciliydim sonra kendimi surekli hamile sanma moduna girmistim hatta bi kac test yapip atmistim buraya cocuk yokken hep uzgunsun cocuk rahmine dusuncede hep telaslisin saglicakla dogunca neler olcak bakalim

14 gün sonra tatlım. Doktor sana şu saatte iğneyi vur şu saatte ilişki şu gün de test yapabilirsin demedi mi
dr bana ıgneyı vur salı gece ılıskı dedı sonra ıkıgunde bır adet olursan da olmasanda gel dedı okdr hıc bısey bılmıyorum dr umu degıstrıyorum zaten cnm oyuzden soruyorum ılk oldugu ıcın

Bi hcg yapsana canim lh la saglikli olmuyor pek. Umarim Rabbim gonlune gore verir.

Bi hcg yapsana canim lh la saglikli olmuyor pek. Umarim Rabbim gonlune gore verir.

kucuk kramplar oluyor ıns ıse yarar en azından kıst olmaz kac gun sonra ıgne etkısıı gecıyor test yapılır pekı ben ılıskı ıcın beklıyorum 26 saat oldu vurduralı
Canim 14 gun sonra kanda tahlil istiyor doktor kanaman olsun veya olmasin illa istiyor betahcg yi

dr bana ıgneyı vur salı gece ılıskı dedı sonra ıkıgunde bır adet olursan da olmasanda gel dedı okdr hıc bısey bılmıyorum dr umu degıstrıyorum zaten cnm oyuzden soruyorum ılk oldugu ıcın
Canım kasık ağrısı benim dünden beri var bugünde devam ediyor akşama daha da artar çatlamaya yakın ağrım artıyor bende çok normal yani. İğnenin etkisi 12 günden sonra azalır diyorlar ama test için 14 gün bekle derim. Bu akşam saatine göre ilişkin gir sonrada iki günde bir 1 hafta devam et. Sonrası sonuç beklicez ikimizde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…