Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Incir yemek bence bal yemek bunlari kur olarak da besin olarak da yapsan ise yariyo denendi ve test edildi 🤗🤗
Ayyy canım ya yedim valla arı sütü bal polen karışımı yedim otlar içtim hayıt suyu içtim maydanoz süt buhari yaptım belime yaki yapıştırdım ne duyduysam yaptım 😂 ümit kapısı işte ya tutarsa diye 😀

Kesinlikle doktor değiştirmelisin zaten bizim anlayışlı açıklayan doktorlara ihtiyacımız var bu durumlarda ama senin ki zaten yumurtanın buyucegini tahmin edememiş. Adet olursan yeni bir tedaviye başlarsın en azından kötü düşünme belki doktor değiştirmen de bir hayır vardır ☺
aman zaten umudum yokta en azından kıst olmasın derdım o bıde bana soruyo ıgne verımmı yoksa bekleyelımmı evet bekleyelım 50cm olsun

Ayy dur bak sana ne anlatıcam . Yine kocam bi gün 4 yumurtam olunca evde de organik beslenmeye çalışıyordum, bana dediki aşkım bu ay olacak merak etme gezen tavuğun yumurtası sağlıklı olur 😂😂 ayy bi de oldu ay hakikaten 😂😂 bana bak senin dr olabilir haa olur mu olur yani Allah büyük 🙏🏻✨
bıde hamıle kalırım ımkansız derken cok gulerım

aman zaten umudum yokta en azından kıst olmasın derdım o bıde bana soruyo ıgne verımmı yoksa bekleyelımmı evet bekleyelım 50cm olsun
Offf ne umursamaz doktor ya 😖 doktor çok önemli canım ben dün doktorun odasına girdim gülerek karşıladı hamile kalsan en çok ben sevincem dedi kendimi özel hastanede gibi hissediyorum

Offf ne umursamaz doktor ya 😖 doktor çok önemli canım ben dün doktorun odasına girdim gülerek karşıladı hamile kalsan en çok ben sevincem dedi kendimi özel hastanede gibi hissediyorum
duzgun takıp eden dr lazım dr uc ayda benı tanıyamadı ya cumartesı verseydı ıgneyı sımdı umudum olurdu beklerdım

Sen gebe kalmak için yapılacaklar listesini Dream1988 Dream1988 e sor 😂😂

Ahahaha dalga gecmeee 😀 bazen diyorum valla yapmadiklarimi anlatsam daha kisa daha kolay olur diye🙈 ne bulsam aldim ne bulsam aldim iyi dayanmis kocam yedirip icirdiklerime. Ahtapot gibi her koldan saldirinca Allah acidi halime 😂

Ahahaha dalga gecmeee 😀 bazen diyorum valla yapmadiklarimi anlatsam daha kisa daha kolay olur diye🙈 ne bulsam aldim ne bulsam aldim iyi dayanmis kocam yedirip icirdiklerime. Ahtapot gibi her koldan saldirinca Allah acidi halime 😂
[/QUOTE ay canım bende öle ya duyduğumu uyguluyorum hem kendime hem eşime 😀 bakalım benim sonum da sana benzesin 😀

Kizlar yeminle catlatcaksiniz beni su lh testlerinizle hep seviniyorum hcg sanip lh la gebelik bakmayin bakin ben koydum ornegini en az 3 kere bu basliga adet oncesi koyu cikabiliyor hamileyken asssiiirii otesi koyu cikiyo o kadar koyu ki t cizgisi cok silik kaliyo yaninda ama bunun ciktigi gun benim beta hcg degerim 1049 olmus bile! Yani dicegim o ki gebelik baslarinda iken lh testinde gebeligi anlamaniz imkansiz benim gibi 4-5 gun gecerse o zaman oyle anormal bir koyuluk cikiyorsa evet hamile olma ihtimaliniz cok yuksek. Ama gozunuzu seviyim hcg testi yapin lh la gebelik bakmayin arkadaslar. Birebir ayni koyulukta oldugu oldu 2 ay boyunca ve forumda paylastigimda hep hamile olabilirsin yazdilar sonrasi daha husran. Iki seceneginiz var ya sabredip adetin iyice gecmesini beklemek ya da erken gebelik testleriyle baslamak ve hergun hergun yapmak ama lh degil. 🙏 gonulden en icten en derinden diliyorum ki en tez zamanda tum isteyenler hamile kalsin. Ki her ay bu baslikta cogala cogala artiyoruz. Tedavilerinizi kesmeyin, umut yitirmeyin , hic bi zaman vazgecmeyin veee her ay yeni seyler deneyin. Love you♥️

Back