Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dr bana ıgneyı vur salı gece ılıskı dedı sonra ıkıgunde bır adet olursan da olmasanda gel dedı okdr hıc bısey bılmıyorum dr umu degıstrıyorum zaten cnm oyuzden soruyorum ılk oldugu ıcın
Bir de adetin 21. Günu doktor çağırıyor beni kan veriyorum yumurta çatlamış mi diye bakıyor

Canim 14 gun sonra kanda tahlil istiyor doktor kanaman olsun veya olmasin illa istiyor betahcg yi
valla benım dr un bı sey dmeedıgı kaldı sımdı gıt 9 ay sonra dogururken gel dıye dr degısıyorum valla salak delı ettı uc ay kaybettım onun sacmalıgı yuzunden

Bende ayni durumda olsam benim esimde cok dalga gecerdi benimle eminim 😂😂😂
En büyük eğlencesi biziz bu kocaların 😂😂
Tabiki canim sende cok zor gunler yasadin guclu durdun bizde cook dua ettik sana ve yavrularina , bu topigi eylul ayindan beri takip ediyorum o zaman dusuk yasadim oyle aciliydim sonra kendimi surekli hamile sanma moduna girmistim hatta bi kac test yapip atmistim buraya cocuk yokken hep uzgunsun cocuk rahmine dusuncede hep telaslisin 🤗🤗saglicakla dogunca neler olcak bakalim
Ay kafamız bir ayık olmadı yeminle. Hayatım bi telaş içinde geçiyor. Umarım sen daha sakin bir annelik deneyimi yaşarsın çünkü bizde ekşın çok 😂

Bir de adetin 21. Günu doktor çağırıyor beni kan veriyorum yumurta çatlamış mi diye bakıyor
bana bı 9 ay sonra dogururken gel demedıgı kaldı dr un hıcbısı demedı bı 36saat sonra ılıskı dedı zaten tutmıcakta yıp olmasın dıye yapcam beklıcem benım 20.gunum bence 10 12 gun sonra adet olurum 14 gune kalmaz bence 6 gunde duphaston hapım var oda kanamayı getırebılır ıyıce dengemmı bozulcak

Neyy 9 ay sonra mı gel dediiii
yok kız azdaha o dr a gıdersem oyle dıcek az kaldı bence artık doguk espırıler yapmaya basşadım baksana 26mmlık bır yumurta tutuyorum ıcımde 30 olmustur belkı catlayana kadar valla cok mutsuzum

bana bı 9 ay sonra dogururken gel demedıgı kaldı dr un hıcbısı demedı bı 36saat sonra ılıskı dedı zaten tutmıcakta yıp olmasın dıye yapcam beklıcem benım 20.gunum bence 10 12 gun sonra adet olurum 14 gune kalmaz bence 6 gunde duphaston hapım var oda kanamayı getırebılır ıyıce dengemmı bozulcak
Canım duphaston tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Çünkü progesteron yüklü bir ilaç ve tutunma için uygun ortam hazırlıyor. Doktorum bana klomen tedavisinde de aşılamada da hep kullandırdı. Kullanmanı tavsiye ederim.

Kesinlikle doktor değiştirmelisin zaten bizim anlayışlı açıklayan doktorlara ihtiyacımız var bu durumlarda ama senin ki zaten yumurtanın buyucegini tahmin edememiş. Adet olursan yeni bir tedaviye başlarsın en azından kötü düşünme belki doktor değiştirmen de bir hayır vardır ☺️

yok kız azdaha o dr a gıdersem oyle dıcek az kaldı bence artık doguk espırıler yapmaya basşadım baksana 26mmlık bır yumurta tutuyorum ıcımde 30 olmustur belkı catlayana kadar valla cok mutsuzum
Ayy dur bak sana ne anlatıcam . Yine kocam bi gün 4 yumurtam olunca evde de organik beslenmeye çalışıyordum, bana dediki aşkım bu ay olacak merak etme gezen tavuğun yumurtası sağlıklı olur 😂😂 ayy bi de oldu ay hakikaten 😂😂 bana bak senin dr olabilir haa olur mu olur yani Allah büyük 🙏🏻✨

Ayy dur bak sana ne anlatıcam . Yine kocam bi gün 4 yumurtam olunca evde de organik beslenmeye çalışıyordum, bana dediki aşkım bu ay olacak merak etme gezen tavuğun yumurtası sağlıklı olur 😂😂 ayy bi de oldu ay hakikaten 😂😂 bana bak senin dr olabilir haa olur mu olur yani Allah büyük 🙏🏻✨
Valla Yemediğimiz şey kalmadı ya bu ara ben tropikal takılıyorum ananas ve avakado nar suyu falan eşimde her şeyi karistiriyon zehirlencen ne duysan yapıyorsun yiyorsun diyor ama napalim umut işte 😂 son olarak bu ay Meryem Ana otu aldım üzerine Meryem süresi okuyup göğsümde taşıyorum inşallah vesile olur 🙏🏻

Valla Yemediğimiz şey kalmadı ya bu ara ben tropikal takılıyorum ananas ve avakado nar suyu falan eşimde her şeyi karistiriyon zehirlencen ne duysan yapıyorsun yiyorsun diyor ama napalim umut işte 😂 son olarak bu ay Meryem Ana otu aldım üzerine Meryem süresi okuyup göğsümde taşıyorum inşallah vesile olur 🙏🏻
Sen gebe kalmak için yapılacaklar listesini Dream1988 Dream1988 e sor 😂😂

En büyük eğlencesi biziz bu kocaların 😂😂

Ay kafamız bir ayık olmadı yeminle. Hayatım bi telaş içinde geçiyor. Umarım sen daha sakin bir annelik deneyimi yaşarsın çünkü bizde ekşın çok 😂
Canim benim 5 yildir eksinim devam ediyo 😂 Ama insallah gebeligimiz sakin gecer

ahahah :) güldürdün beni ben de yumurtası odugundan fazla buyuyen kalıtesız tavugum

Back