- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.781
Hayalini kurmak isteyen var buradaSabah olsun da sandviç yapıp yiyeyim diye hayal kuran var mı ya![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalini kurmak isteyen var buradaSabah olsun da sandviç yapıp yiyeyim diye hayal kuran var mı ya![]()
Hayalini kurmak isteyen var buradagünaydın hemen sandivicini ye afiyet olsun
![]()
Ayyy yakın olsam gelirdimyiyorum şuan gel birlikte olsun
![]()
Cubuklu kraker ve armut yerken zorlanmadigim tek seylerSabah olsun da sandviç yapıp yiyeyim diye hayal kuran var mı ya![]()
Cubuklu kraker ve armut yerken zorlanmadigim tek seylerBenim midem kabul etmiyo bulanti ilaciyla ayakta duruyorum kuzumm en son kendimden tiksinmistim gunde 2 kez dus almaya baslamistim Allahdan ilac biraz ise yaradi
Kızlar yeni gebelik haberlerine çok sevindim maşallah bu topikte hamile kalıyor herkesben de cetrotide kullandım 15 yumurtadan 6 si şu an ideal boyutta. Bu gece çatlatma iğnesi yapacam Perşembe günü nasipse mikroçipli aşılama yapacaz inşallah
hepinizden dua istiyorum..
Amannn altız doğuruyomuşsunKızlar yeni gebelik haberlerine çok sevindim maşallah bu topikte hamile kalıyor herkesben de cetrotide kullandım 15 yumurtadan 6 si şu an ideal boyutta. Bu gece çatlatma iğnesi yapacam Perşembe günü nasipse mikroçipli aşılama yapacaz inşallah
hepinizden dua istiyorum..
Kıyamam sana minnoşşCubuk krakerde iyi gelmedi bana:) ama cok sukur ilacla ilk defa yemek yedim mantiyi kiymalari ayiklaya ayiklayaannem her yemege nane serpiyo yemek derken corba vs. Birde mideye ayva ile muz iyi geliyo arkadaslar. Bende normalde hergun yikanirim halsizlikten banyo yapmak iskence bildiginiz yasli teyze gibi tabure koydum banyoya ayakta yoruluyorm
![]()
Armutu uyanır uyanmaz yedim. Sandviçi sonra gömdümCubuklu kraker ve armut yerken zorlanmadigim tek seylerBenim midem kabul etmiyo bulanti ilaciyla ayakta duruyorum kuzumm en son kendimden tiksinmistim gunde 2 kez dus almaya baslamistim Allahdan ilac biraz ise yaradi
Ee olacak o kadar canim. 3 can besliyorsun senSabah olsun da sandviç yapıp yiyeyim diye hayal kuran var mı ya![]()
Evet canim igne etkisi. Bende de oyle olmustu. Ovitrellanin ve diger catlatma ignelerinin iceriginde hcg oldugu icin olabilir bu tur seyler canim. Bugun bir yabanci makalede okudumkızlar kasıklarıma kucuk kucuk ıgne gıbı seyler batmaya basladı ıgne etkısımı 24 saat olmak uzere
İğneden canım benimde kasık ağrım varkızlar kasıklarıma kucuk kucuk ıgne gıbı seyler batmaya basladı ıgne etkısımı 24 saat olmak uzere
AhahahAmannn altız doğuruyomuşsun![]()
Ahahah :)) kocam benimle çok dalga geçiyodu. Doktor 2 kese gördü , “1 tane daha görebiliriz haftaya çoğul gebeliklerde sürpriz olur” demişti. Kocam da “eğer 3 e çıkarsak jinekoloğa değil veterinere gideriz, karım yavruluyor derim” deyip dalga geçiyodu benimleAhahahçok gülerdim o zaman
Canım lekelenme tipinde olan kahve lekelenmelerden korkma, kırmızı- kahve kırmızı- pıhtılı olursa hemen doktora gitmelisin. Aktif akıntın olursa doktora gidersin.Kizlar iki gundur sabah rahmimin icinde sizilar oluyo cok siddetli degil ama kendini hissettiriyo , sabahlari sari kahve pembe bu ucunu dusunun bu uc rengin karisimi bi akinti geliyo aksama dogru yok , ben simdi doktora gidemiyorum ama gitsem de saglikliysa devam eder deyip gondercek