Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bir kg süte 1 demet maydonoz koyup iyice kaynatıyoruz buharı çıkana kadar. Sonra buharına oturuyoruz. Adet bittikten sonra yapıyoruz ama bunu bir kaç kere deneyeceksek yani diyelim ki 8. Gün 10. Gün 12. Gün yapacaksak bu günlerde ilişki olmaması gerekiyor çünkü döllenen yumurta varsa düşüğe sebep olur sıcak buhara oturmak ve maydonoz. Yaptıktan sonra bir daha yapmayacaksak ilişkide bulunuluyor
Bunu kaç kere yapacağım bir de yaptığım gün mü sadece ilişkiye girmeyeceğim

geçmiş olsn canım. tam hastalık havası
Çok sağol canım. 🥰🥰
Amin kuzum yaa Rabbim isteyen herkese tattırsin🤲🥰
Amin canım inşallah görürürüz o güzel günü bir gün👍👍
Cok gecmis olsun bebegim. Dikkat et kendine. Acil sifalar diliyorum sana 😘
Sağol kuzum Allah razı olsun. Sende dikkat et kendine. 🥰🥰
Kizlaaaar 110 çıktı değerim büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi ebe 🤲🤗
Ne güzel haber süper canım hayırlı olsun şimdiden 😊😊
Allah hayırlı etsin canım. Darısı bize inşallah. Hamişler boş durmayın bize dua edin :-)
Canım nasılsın kist ne durumda baktırdın mı tekrar erimiş mi?
Kuzum çok geçiş olsun canım benim Allah şifa versin 💋
Sağol canisi teşekkür ederim . Sende kendine ve bebişlere dikkat et. 🥰🥰🥰

Çok sağol canım. 🥰🥰

Amin canım inşallah görürürüz o güzel günü bir gün👍👍

Sağol kuzum Allah razı olsun. Sende dikkat et kendine. 🥰🥰

Ne güzel haber süper canım hayırlı olsun şimdiden 😊😊

Canım nasılsın kist ne durumda baktırdın mı tekrar erimiş mi?

Sağol canisi teşekkür ederim . Sende kendine ve bebişlere dikkat et. 🥰🥰🥰
Yok baktırmadım. Yasmin perşembe bitecek. Sanırım adet olunca gitmem gerekir. Bu arada arada kanama mı olması gerekiyor eridiğini bilmek için? Herhangi bir şey gelmedi

B Berivan95 canim sen pes ediyosun klomen tedavisinin 6 kez denemesi oluyor daha yolun basindasin insallah gerek kalmaz ama asilama var tupbebek var tip bu kadar imkan veriyo ben cok pismanim doktorlarin stres yuzunden hamile kalamiyosun deyip baslarindan savdilar bende uzuuun bi sure ara vermistim tabiki mevsiminden once cicek acmaz ama Rabbimiz ne demis " ben insanin kaderini kendi cabasina bagli kildim " cabala baska doktorlara git ve bolca Meryem suresi oku canim bi gun olcak sen imkanlar el verdigince devam et , ve paylasmak istersen bi sorununuz var mi ne kadarlik evlisiniz

İnşallah ikizlerin güzel annesi doğal yollarla birlikte son tedavimi olacağım sonra kendi akışına bırakacağım çok zor oluyor böyle
Canım istediğin kadar yaparsın. Şimdi yaptın, yarın ya da 2 gün 3 gün sonra tekrar yapacaksan ilişki olmayacak. Son kez yaptım dediğinde ilişki olabilir artık

Yok baktırmadım. Yasmin perşembe bitecek. Sanırım adet olunca gitmem gerekir. Bu arada arada kanama mı olması gerekiyor eridiğini bilmek için? Herhangi bir şey gelmedi
Bir bilgim yok canım belki adetle atılır vücuttan. Doktorun ne dedi ara kanama yaparmıymış?

B Berivan95 canim sen pes ediyosun klomen tedavisinin 6 kez denemesi oluyor daha yolun basindasin insallah gerek kalmaz ama asilama var tupbebek var tip bu kadar imkan veriyo ben cok pismanim doktorlarin stres yuzunden hamile kalamiyosun deyip baslarindan savdilar bende uzuuun bi sure ara vermistim tabiki mevsiminden once cicek acmaz ama Rabbimiz ne demis " ben insanin kaderini kendi cabasina bagli kildim " cabala baska doktorlara git ve bolca Meryem suresi oku canim bi gun olcak sen imkanlar el verdigince devam et , ve paylasmak istersen bi sorununuz var mi ne kadarlik evlisiniz
Bende polikistik over var 5 aylık evliyim. Çok doğru diyorsun ama işte herkes çocuk nerede diyor. Eşim çok istiyor erken biliyorum ama bir de lh’ım çok yüksekti benim

Bende polikistik over var 5 aylık evliyim. Çok doğru diyorsun ama işte herkes çocuk nerede diyor. Eşim çok istiyor erken biliyorum ama bir de lh’ım çok yüksekti benim
BEnde polikistik over im canim adetim hic bi zaman duzenli olmadi 50 55 gunde gelir ama gebelige engel degil tedavisi var hem daha 5 aylik evlisin soranlara 1 sene dusunmuyorum de bu baskidan kurtar kendini

Eger doktor onerdiyse kullan dediyse doktorunu dinle 5 ayda pes edilir mi biz evlendik 9 ay korunduk dusunmedik bile sizde birinci yilimizi bekliyoruz sona yapicaz diyin

Orası öyle ama ben daha 5 aylık evliyim 3. Yü deneyip 1. Yılıma kadar bir şey yapmak istemiyorum
5 aylık mı evlisin? inanamıyorum. sen daha 5 aydır deniyorsun yani? normal sağlıklı insanlarda 35 yaş altı isen 1 yıl kendin dene diyorlar.. bu kadar sorun yapcak bişey yok ki? ben 1 yıl denedim olmadı kendiliğinden ve yaşım 33 tü. lütfen yapma bu kadar umutsuz olma.

Sen ne kadar yaptın kuzum nasıl yapayım ben?
Canım ben 1 kere yaptım yumurtlamadan önce miydi sonra mıydı çok hatırlamıyorum çok önceki yazılarda var. Şuan açlıktan midem bulanıyor birşeyler yemeden kafam aydınlanmayacak 😂😂 ama sen adetin 7. Günü 9. Günü 11. Günü yap sonra ilişkide bulunmaya başla bence genelde yapanlar öyle yapıyor. Tabi bu 7. Ve 11. Gün aralığında ilişki olmamalı. Bunu yaparken ben ne için yapmıştım onu da söyleyim. Elbette belki gebe kalırım diye yaptım ama hsg çekilmiştim, enfeksiyon mantar iltihap gibi birşeyler varsa onlar da gitsin diye yaptım. Ertesi ay hamile kaldım. ❤️

Back