Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
genelde yumurtlamadan 10gun sonra olrum ben cnm ama ıgne etkısı en az 12 gun surer heralde buay dogum gunu hedıyem olcak dıye dusunurken aglıcam sanrm yenı yasıma gırerken
Bende duphaston kullanıyorum bebeğin tutunmasini sağlıyormus gebelik olmazsa da adet getiriyor. Yumurta çatladıktan sonra başlamış oluyorsun zaten o yüzden büyütecegini sanmıyorum canım. İnşallah doğum günü hediyen gelir ama olmazsa da devam nefes alıyorsak umut var demektir birbirimize destek olalim bizi bizden başka kimse anlamaz ☺️

Canim can çıkmadan umut kesilmez, içini ferah tut,bı ay ben de klomen kullanmıştım,26 mm olmuştu yumurtam,ama normal demişti, büyük filan dememisti ,
banada normal dedı evet cnm ıgne oldum ıste allah buyuk tabı ama artık bedenım kalbım acıyı tasıyamıyor genede sabır dıyorum vardır bır hayır

Bende duphaston kullanıyorum bebeğin tutunmasini sağlıyormus gebelik olmazsa da adet getiriyor. Yumurta çatladıktan sonra başlamış oluyorsun zaten o yüzden büyütecegini sanmıyorum canım. İnşallah doğum günü hediyen gelir ama olmazsa da devam nefes alıyorsak umut var demektir birbirimize destek olalim bizi bizden başka kimse anlamaz ☺
15.gunde basladım ben 19 bugun ıgneyle yarın catlarsa erken baslamıs oldum yumurtmama adet arası bnım 10gundu normalde cnm nasıp sabır dyorum

Kızlar bu maydonoz süt buharı nasıl yapılıyor? Bu ay onu yapayım diyorum bir de soğan kürünü çarşamba günü adet günüm ne zaman yapayım?
Canım bir kg süte 1 demet maydonoz koyup iyice kaynatıyoruz buharı çıkana kadar. Sonra buharına oturuyoruz. Adet bittikten sonra yapıyoruz ama bunu bir kaç kere deneyeceksek yani diyelim ki 8. Gün 10. Gün 12. Gün yapacaksak bu günlerde ilişki olmaması gerekiyor çünkü döllenen yumurta varsa düşüğe sebep olur sıcak buhara oturmak ve maydonoz. Yaptıktan sonra bir daha yapmayacaksak ilişkide bulunuluyor

Amin canım insAllah saolsin 😉
Vala benim döngüm bozuldu son bı senedir son adet tarihim 10 Ekimdi bugün verdim kan belki de bat günüm dün ya da bugündü bilmiyorum
Ayyyy 🥰🥰🤩🤩🤩🤩 yaaa okadar mutlu oldum ki anlatamam haydi gözün aydın uğurlu topiğimizin son annişkosu 🙏🏻✨🤰🏼

Canım bir kg süte 1 demet maydonoz koyup iyice kaynatıyoruz buharı çıkana kadar. Sonra buharına oturuyoruz. Adet bittikten sonra yapıyoruz ama bunu bir kaç kere deneyeceksek yani diyelim ki 8. Gün 10. Gün 12. Gün yapacaksak bu günlerde ilişki olmaması gerekiyor çünkü döllenen yumurta varsa düşüğe sebep olur sıcak buhara oturmak ve maydonoz. Yaptıktan sonra bir daha yapmayacaksak ilişkide bulunuluyor
Canım Bir şey sorucam bilgin varsa eğer. Çatlatma iğnesini hemşire göbekten 2 parmak aşağıdan vurdu ben daha aşağıdan vurulması gerekiyor diye biliyorum çatlatma da sıkıntı olur mu sence yan tarafımda ağrı var tam kasikta değil belime vuruyor

MerhAba Merhaba ben bu ay ovulosyon testi kullandım pik yakaladım bugün 15.gün .ovulosyondan sonra normalde göğüsler açıma olur ama adete 1 gün kala falan acıması geçer bu sefer tam tersi oldu umitlenmelimiyim...

Canım Bir şey sorucam bilgin varsa eğer. Çatlatma iğnesini hemşire göbekten 2 parmak aşağıdan vurdu ben daha aşağıdan vurulması gerekiyor diye biliyorum çatlatma da sıkıntı olur mu sence yan tarafımda ağrı var tam kasikta değil belime vuruyor
Hayır canım korkma kasa enjekte etmesi yeter

MerhAba Merhaba ben bu ay ovulosyon testi kullandım pik yakaladım bugün 15.gün .ovulosyondan sonra normalde göğüsler açıma olur ama adete 1 gün kala falan acıması geçer bu sefer tam tersi oldu umitlenmelimiyim...
Canım belirtilerden ümitlenmeyi unuttuk biz inanki. Şüphen varsa hcg testi yap kuzum

nasıp cnm dr bnada duphastn verdı onu kullanıyodum sormadımda kullanayımmı dıye o buyutmus olabılırmı bır anda yumurtayıkı ıgneden sonra ne nasıl olcak hıc bılmıyorum
sanmıyorum cnm duphastonun öyle bı etkisi yok bebeğin tututlnmasina yoksa da adet getirmesi için kullanılıyor hayır olsun insAllah
Ayyyy 🥰🥰🤩🤩🤩🤩 yaaa okadar mutlu oldum ki anlatamam haydi gözün aydın uğurlu topiğimizin son annişkosu 🙏🏻✨🤰🏼
Yaaa 😍 cnm benim sen her zmn moral verdin benim en umutsuz oldgm anlarda bile iyi ki tanımışım iyi ki varsın 🤗🤩🤲 Allah razı olsun

umut etmıyorum artık bebegımı kaybettıkten sonra tum saglıgımı da kaybettım her ay farklı bısey cıkıyor 18 19 ay oldu kaybedelı artık ben de bıttım olsada doguramıyorum zaten erken dogum oykum pıhtılammam var bıde sımdı yumurta catlamaması oldu
Canım pıhtılaşma bir problem değil gebeliğin ilerleyen zamanlarda buna göre ilaç kullanılıyor. Sorun Şuan senin girdiğin depresyon. Lütfen kendini rahatlat. Hep söylüyoruz bak. Hepimiz birşekilde muhakkak hamile kalacağız ama ne zaman olduğunu bilmiyoruz. Ozaman gelene kadar da sabredip elimizden geleni yapmalıyız

Sen nasılsın bebeklerin nasıl hamilelik nasıl bir duygu inşallah bizde bu güzel duyguyu yasariz...
Canımm ben gitgide iyi olacağım inşallah yavaş yavaş iyileşeceğiz. Hamilelik inanılmaz bir duygu evde kimse yokken kendi kendine konuşabildiğin ve kendine yandaş yetiştirdiğin bir şey 😂😂 ben olaya öyle bakıyorum

Canımm ben gitgide iyi olacağım inşallah yavaş yavaş iyileşeceğiz. Hamilelik inanılmaz bir duygu evde kimse yokken kendi kendine konuşabildiğin ve kendine yandaş yetiştirdiğin bir şey 😂😂 ben olaya öyle bakıyorum
Allah bebeklerini sana bağışlasın canım aynı duyguyu bizde yaşarız insallah

Canım pıhtılaşma bir problem değil gebeliğin ilerleyen zamanlarda buna göre ilaç kullanılıyor. Sorun Şuan senin girdiğin depresyon. Lütfen kendini rahatlat. Hep söylüyoruz bak. Hepimiz birşekilde muhakkak hamile kalacağız ama ne zaman olduğunu bilmiyoruz. Ozaman gelene kadar da sabredip elimizden geleni yapmalıyız
coraspın kullanıyorum zaten cnm valla eve geldıgımden berı aglıyorum hele yan komsunun bebegı aglıyor daha da kotu oluyorum allh bu kalbımızdekı acıları bıran nce dındırsın ıns

En yakın zaman da herkesin evde kendi kendine konusabilmesi dileğiyle o zaman 😂😂😂

Back