Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
antepte iyi bi doktor araştr istersen. google da falan doktor yorumlarından bir fikrin olabilir belki.. belki bu forumdaki arkadaşlar da yardmcı olur bilenler var ise...
en kotu unıversıte hastanesı var orda hemsıre tanıdıgım var ordan doc bır dr onerıyodu ona gıdıcem sanırım ama adetten oncemı gıtsem bır hafta sonra falan adetlıyken mı

ıkı kere cektırdm fılm 4gunde 10mm buyumus unvye gıtcem sanırım uc dort ay once gıttm normaldı

Klomenle aniden buyuyebiliyo ben 2 ay tedavi oldum 2 ayimda da bir yumurtam igneyi beklemeden catlamisti 2. Ayda 20mm ken oldum igneyi ve catladigina dair belirti hisetmedim bu sefer ertesi gun kontrole gittim catlamisti. Onden catlayan yum ile mi hamile kaldim igneyle catlayanla mi bilmiyorum ama

Kizlaaaar 110 çıktı değerim büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi ebe 🤲🤗
Canımın yaa şükürler olsun o kadar çok sevindim ki , Allah'ım diğer arkadaslara da bu müjdeyi vermeyi nasıp etsin 🥰😍😍

en kotu unıversıte hastanesı var orda hemsıre tanıdıgım var ordan doc bır dr onerıyodu ona gıdıcem sanırım ama adetten oncemı gıtsem bır hafta sonra falan adetlıyken mı
adetliyken gidiceksin. hormon tahlilleri hep adetliyken yapılır ve yumurta geliştirici ilaçlar adetliyken başlar..

Klomenle aniden buyuyebiliyo ben 2 ay tedavi oldum 2 ayimda da bir yumurtam igneyi beklemeden catlamisti 2. Ayda 20mm ken oldum igneyi ve catladigina dair belirti hisetmedim bu sefer ertesi gun kontrole gittim catlamisti. Onden catlayan yum ile mi hamile kaldim igneyle catlayanla mi bilmiyorum ama
dr gec cagaryor hemde ılgısız sınır oldum ya cumartesı gıtsemmı dıye dusundum kasıklarımda agrı oldu ama nasıl calamadı buyumurta ılgınc buay klomn kullanmadım cnm ıkı ay once kullanmıstım

Back