Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim doktorumda gec cagriyodu her seferinde panik yasadim iki sefer denedik ikisinde de bir yumurta onden catladi ama yinede hamile kaldim kuzum pozitif dusun

Benim doktorumda gec cagriyodu her seferinde panik yasadim iki sefer denedik ikisinde de bir yumurta onden catladi ama yinede hamile kaldim kuzum pozitif dusun
22 de en gec catlamıstır cnm benım 26 olmus ovulasyonda catlama grdm ama atlatamıyor yumurtyı bunun sebebını ogrenmek ıstıyorum ıgnemı oldum gene her ıhtımle karsı 12 gunmu beklemem lazım sımdı benım adet nasıl hesaplancak

Evet eger tutmazsa ben 15. Gun olmustum adet. Hangi catt ignesini oldun? Bazilarina iki sefer tekrarlayabiliyorlar igneyi

Evet eger tutmazsa ben 15. Gun olmustum adet. Hangi catt ignesini oldun? Bazilarina iki sefer tekrarlayabiliyorlar igneyi
valla hc bakmadım ovıtrelle 250mg yazıyo recetede bırı yazdı banada 25,8mm le hamıle kalmıs kendılıgınden dr olmaz demıs kımyasal olmus ama nasıp

valla hc bakmadım ovıtrelle 250mg yazıyo recetede bırı yazdı banada 25,8mm le hamıle kalmıs kendılıgınden dr olmaz demıs kımyasal olmus ama nasıp

Olabilir takilma o olcuye o kdr ztn onlar basini sonunu alip olcuyo ama yumurta elips gibi eni boyu bile farkediyo. Inan biraz ha ama benim gibi en umutsuz oldugun ay hamile kalincada guzel oluyo. Forumdakiler bilir dogrru duzgn degerlendiremedik dedim ayakta iliskiyle hamile mi kalinir dedim neler dedim adetim 5 gun geciktide oyle gittim kan vermeye. Ve supriz hamileyim. Yani ne pozisyona bakiyor. Ne tukuruk sperm oldururmus teoirilerine bakiyor. Ne ust uste tavsan gibi yapmaya bakiyor Allah isterse o her turlu geliyor. Bana bunun ornegi oldu burda okuya okuya herseye pimpirik olmustum::) dua et gerisini allaha birak oyle cocuk olsun die iliski pozisyonuymus bilmemneymis adamlara eziyet etmeyin

Bu arada bende ovitrelle olmustum:)

Benim değer düşük insAllah sağlıkla ilerler ya Allah razı olsun cnm
Kuzum düşük değil bence neden dersen benim aşılamam adet bitiminden iki gün sonra oldu ondan dolayı yüksek çıkmış olabilir seninki normal bence içini ferah tut bol bol dua edicez artık

degışık kocaman yumurta baksana ınan az once sırf cıft cızgı goreyım dıye test yaptım ne cesıt manyagım sen dusun bnm umudum oglumu mezara verdıgım gun bıttı cnm

Eklentiler

• 691f4802-694e-4da5-afeb-c44d1a462ccd.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 35
degışık kocaman yumurta baksana ınan az once sırf cıft cızgı goreyım dıye test yaptım ne cesıt manyagım sen dusun bnm umudum oglumu mezara verdıgım gun bıttı cnm
Canım benimde doktorum bugün arka arkaya ölçüm yaptı baştan küçük çıktı sonra 18mm çok hassas bir ölçüm olduğunu söyledi çatlamadiysa ihtimal var demektir ignede olmuşsun değerlendirmeni yap gerisini Allaha bırak bu kadar umutsuz olma rabbim ol dedikten sonra olur bu da bizim sınavımız. Yarına kendini toparla. Rabbim in katında hiç bir şey imkansız değil

Kaçıncı gün baktırdın? Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım insAllah saolsin
Vala benim döngüm bozuldu son bı senedir son adet tarihim 10 Ekimdi bugün verdim kan belki de bat günüm dün ya da bugündü bilmiyorum

valla cnm 4 gunde 16mmden 26mm e nasıl cıktı ona sasırdım yumurtanın yukarısı beyazlı gıbı yan ölctu nasıp artık 12 14 gun sonramı adet oluruz bu ıgneden kac gun sonra test yapmak lazım yarın aksam ılıskı olcak hayrlısı

İğneden 14 gün sonra deniyor fakat ben 3 kere bu iğneden oldum hep 17.gun adet oldum değişiyor sanırım

İğneden 14 gün sonra deniyor fakat ben 3 kere bu iğneden oldum hep 17.gun adet oldum değişiyor sanırım
genelde yumurtlamadan 10gun sonra olrum ben cnm ama ıgne etkısı en az 12 gun surer heralde buay dogum gunu hedıyem olcak dıye dusunurken aglıcam sanrm yenı yasıma gırerken

Canim can çıkmadan umut kesilmez, içini ferah tut,bı ay ben de klomen kullanmıştım,26 mm olmuştu yumurtam,ama normal demişti, büyük filan dememisti ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…