Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
umut etmıyorum artık bebegımı kaybettıkten sonra tum saglıgımı da kaybettım her ay farklı bısey cıkıyor 18 19 ay oldu kaybedelı artık ben de bıttım olsada doguramıyorum zaten erken dogum oykum pıhtılammam var bıde sımdı yumurta catlamaması oldu
doktoruna güven. doktorun ne yol izlerde o yoldan git, kafanı çok yorma. dha önce olmuş sonuçta, bi dha olur. bi zamanı vardır mutlaka. lütfen bak, olumlu düşün.

4 gunde 16 dan 26mm e cıkmıs ovulasyon testlerınede guvenmıyorum artık umudum bıttı bence bu buyuklukte yumurtayla bebek falan tutmaz artık catlama sorunu oldu yumurtamın anladıgım kadarıyla
her şeyin bi çaresi var. gerekirse doktorunu değiştir, tavsiye üzerine ilerde. tek yapmaman gereken şey şuan kafanı takmak ve umutsuz olmk

doktoruna güven. doktorun ne yol izlerde o yoldan git, kafanı çok yorma. dha önce olmuş sonuçta, bi dha olur. bi zamanı vardır mutlaka. lütfen bak, olumlu düşün.
suan yerlerde surunur haldyım ınankı gene kacırdık vurdurduk bosuna ıgneyı ama dr u degısıcem sanırım

suan yerlerde surunur haldyım ınankı gene kacırdık vurdurduk bosuna ıgneyı ama dr u degısıcem sanırım
Canım hormonlarina yakın zaman da baktirdin mi. Bir de cektirmediysen rahim filmi çektir. Doktorunuda içine sinmiyorsa değiştir bence çünkü yumurtanın hafta sonu buyucegini tahmin edip igneyi önceden vermesi gerekirdi

Canım hormonlarina yakın zaman da baktirdin mi. Bir de cektirmediysen rahim filmi çektir. Doktorunuda içine sinmiyorsa değiştir bence çünkü yumurtanın hafta sonu buyucegini tahmin edip igneyi önceden vermesi gerekirdi
ıkı kere cektırdm fılm 4gunde 10mm buyumus unvye gıtcem sanırım uc dort ay once gıttm normaldı

Kizlaaaaarrrrrr 192 çıktıiiiiiiiii sizce nasıl?? Ölücem heyecandan , doktoruma ulaşmaya çalışıyorum
Masallah subhanallah canim. Guzel bir deger. Artisini kontrol et 2 gun sonra 2 katina cikarsa tam gaz devam insaallah. Rabbim ramamina erdirsin. Hamileligin hayirli olsun. Darisi basimiza insaallah 🎉🎊😘

Kızlar maalesef olumsuz 😪
[/QUOTEr k
Kızlar maalesef olumsuz 😪

Canim ya uzulme ezan vakti dua ediyorum Rabbim sana oyle bi hguzel bebek nasip etsin ki suan yasadigin uzuntuyu hatirlama bile , hersey de var bir hayir ben 5 sene bekledim daha uzun bekleyenler de var elbette yine denersin yine olur hayat uzun bi gun hepimiz anne olucaz

Masallah subhanallah canim. Guzel bir deger. Artisini kontrol et 2 gun sonra 2 katina cikarsa tam gaz devam insaallah. Rabbim ramamina erdirsin. Hamileligin hayirli olsun. Darisi basimiza insaallah 🎉🎊😘
Allah'ım razı olsun canım ,her zaman dua ediyorum sizlere de ,çok yakındır sizin de mujdeniz ben inanıyorum 😍

Back