- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.321
Allah kolaylık versin canım. Bende nefret ederdim cumartesileri aklama kadar iş yerinde pineklemekten.Elhamdulillah iyiyim canim. Simdi isyerine dogru yoldayim. C.tesi gunu calismaktan nefret ediyorum. Hele bide hava karanlik oluyor ya uyandigimizda artik her gun kalkmak iskence olacaksen napiyorsun nasilsin?
Canım yaHayirli kandiller arkadaslar bulantidan kusmaktan hic biseye baksmiyorum annemdeyim full yatiyorum
Çok sağol canım benim. Evet güzel haberler gelsin bekliyoruz duyunca motive oluyoruzCanım sana da güzel hafta sonları diliyorum. İnşallah güzel haberler aldığımız bir hafta sonu olur.
Canım şimdiden bunun stresine girme akışına bırak birazcık. Vücudunu harap etme boş yere. Kist eriyip gider umarım hemen ve aşılamana başlarsınGünaydın kızlar. İyi haftasonları diliyorum hepinize. Eşim işte bugün, anneme kahvaltıya gittim, şimdi de ders çalışayım diye fakülteye geldim. Tabi derse başlamadan burayı ziyaret etmesem olmazdıŞayet bu ay kist erir de 2. aşılamaya başlarsak fakültenin vize sınavlarına denk geliyor. Gözetmenlik görevlerim çok oluyor. Kontrollere gitmem zor olur diye rapor almayı düşünüyorum. Ama durumum erken belli olmadığı için idareye rapor işini de söylemedim. Bu ara onun stresini yaşıyorum maalesef.
Amin canım tebrik ederimSelam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir, Rabbim hasta olanlara şifa, bebek bekleyenler için hayırlı evlat, hamile olanlara da sağ salim Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,ben yine dayanamayıp bugün de evde olduğu için idrar testi yaptım, pazartesi kan vericem, inşallah ben de umduğuma kavuşurumiğneden sonra 14. Günü bugün
Ayy çizgi var var valla inşallah hadi. İğn2nşn etkisi geçmiştir artık bu hamilelik çizgisi . Kanda da çıkar inşallah güzel haber verirsin bizlereSelam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir, Rabbim hasta olanlara şifa, bebek bekleyenler için hayırlı evlat, hamile olanlara da sağ salim Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,ben yine dayanamayıp bugün de evde olduğu için idrar testi yaptım, pazartesi kan vericem, inşallah ben de umduğuma kavuşurumiğneden sonra 14. Günü bugün
Aynı şey benim de başıma gelmişti. Doktorun aşılamaya çağırdığı gün izmire uçmam gerekti toplantım vardı ama gitmedim izin kullandım. Bu işler zaman istiyor kuzucumGünaydın kızlar. İyi haftasonları diliyorum hepinize. Eşim işte bugün, anneme kahvaltıya gittim, şimdi de ders çalışayım diye fakülteye geldim. Tabi derse başlamadan burayı ziyaret etmesem olmazdıŞayet bu ay kist erir de 2. aşılamaya başlarsak fakültenin vize sınavlarına denk geliyor. Gözetmenlik görevlerim çok oluyor. Kontrollere gitmem zor olur diye rapor almayı düşünüyorum. Ama durumum erken belli olmadığı için idareye rapor işini de söylemedim. Bu ara onun stresini yaşıyorum maalesef.
Yaa inşallah yaa aksini düşünmek istemiyorum , pazartesiyi iple çekiyorum,her ay hayal kırıklığı yüzünden sevinmek bile beni korkutuyorAyy çizgi var var valla inşallah hadi. İğn2nşn etkisi geçmiştir artık bu hamilelik çizgisi . Kanda da çıkar inşallah güzel haber verirsin bizlere
Allah razı olsun canım benim. Henüz aramadılar sanırım 5 gibi arayacaklar. Bekliyoruz dua ilecanm naptin nasıl olsun aklım sende ve bebeklerinde dun gece bol bol dua ettimLaRisaCca
Hamilesin canım hamilesinnnSelam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir, Rabbim hasta olanlara şifa, bebek bekleyenler için hayırlı evlat, hamile olanlara da sağ salim Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,ben yine dayanamayıp bugün de evde olduğu için idrar testi yaptım, pazartesi kan vericem, inşallah ben de umduğuma kavuşurumiğneden sonra 14. Günü bugün
Ayyyİki gündür ovu böyle çıkıyor ama pik değil tabiki döngünün 31. Günü
Cnm silik değil evet ama pik de değil adet günü geçince mi çok koyu olması gerekiyor lh de t nin ama işte salı kan verdim negatifti geç döllenme olabilir mi ya da yeni yumurtluyorum
Hoş bulduk canım2 ya da 3. gün gidiliyor canım. Aramıza hoşgeldin bu arada
Ben ovü testini yumurtlama zamanlarında ve hamileyken koyulaşır diye biliyorum. Seninle bi ara takip etmiştik 2 kere pik yakalamıştık. Adetin geçmesiyle beraber pik koyuluğu filan kalmamıştı. Ama şimdi koyu.Cnm silik değil evet ama pik de değil adet günü geçince mi çok koyu olması gerekiyor lh de t nin ama işte salı kan verdim negatifti geç döllenme olabilir mi ya da yeni yumurtluyorum
yapmadgn günde yumurtlama olmamıştır belki cnm dhaa yumurtlama olmamış olabilir devam et teste İnsAllah pik olurYav 1 ay oldu kızlar pik yok bi gün yapmadım sanki o gündü adet bu salıı gebelik negatif
Adetinin 29. Gününde gebelik testi pozitif görünmüyor mu sankiYav 1 ay oldu kızlar pik yok bi gün yapmadım sanki o gündü adet bu salıı gebelik negatif
benim de ovu testlerinde hiç koyu olmuyor canım nedense. ama yumurtlama da sorun yok dedi doktor. anlamış değilimYav 1 ay oldu kızlar pik yok bi gün yapmadım sanki o gündü adet bu salıı gebelik negatif
Evet aynen cnm bklm bekliyorum salı eşim yine yola gidiyor insAllah vardır da güzel bir sürpriz yapabilirmBen ovü testini yumurtlama zamanlarında ve hamileyken koyulaşır diye biliyorum. Seninle bi ara takip etmiştik 2 kere pik yakalamıştık. Adetin geçmesiyle beraber pik koyuluğu filan kalmamıştı. Ama şimdi koyu.Dream1988 de de böyle koyu çıktı. Allah yanıltmasın inşallah sanki var birşeyler
Herşeyiniz de gizli saklı be kardeşimbenim de ovu testlerinde hiç koyu olmuyor canım nedense. ama yumurtlama da sorun yok dedi doktor. anlamış değilim
Saatlere dikkat ediyormusun ben gördüm aslında ama hemen arkasından adet olmuştum soğan kürü yapıyodumbenim de ovu testlerinde hiç koyu olmuyor canım nedense. ama yumurtlama da sorun yok dedi doktor. anlamış değilim
Lh değil mi ordakilerin hepsi cnmAdetinin 29. Gününde gebelik testi pozitif görünmüyor mu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?