- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.121
Hoşgeldin canım. Tabiki işe yarıyor. Yumurta geliştirici bir ilaç klomen, yumurtan yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun böylece yumurtanın çatlayacağı tarihi saati bilebiliyorsun ve kontrollü ilişkiyle gebe kalma şansın yükseliyor. Rabbim tez zamanda nasip etsin.Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Eylül 2018’den beri evliyim ancak 6 aydır korunmuyoruz. İlk 3 ay olmayınca adetimin 3.günü doktora gittim ve tahlillerim yapıldı. Yumurta tembelliği var dedi doktor. Aynı zamanda tsh 4 civarı çıktığında dahiliyeye yönlendirdi guatr için. Şimdi 3 aydır ilaç kullandım guatr inmeye başladı. Ancak yine gebelik elde edemedik ve adetim 12-13 gün gecikti stresten olabilir demişti doktor. Tarlusal içtim 30 ekimde adet gördüm. 5.günü klomene başlayacaksın dedi. 3 gündür içiyorum Cumartesi kontrole gideceğim ona göre iğne vuracağız dedi. Aynı zamanda 3 aydır inofolic combi kullanıyorum. Bu klomen ve iğne tedavisi gerçekten işe yarıyor mu? Yumurta tembelliği kötü birşey mi? Yeni yeni araştırmaya başladığım için maruz görün beni :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah