Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Eylül 2018’den beri evliyim ancak 6 aydır korunmuyoruz. İlk 3 ay olmayınca adetimin 3.günü doktora gittim ve tahlillerim yapıldı. Yumurta tembelliği var dedi doktor. Aynı zamanda tsh 4 civarı çıktığında dahiliyeye yönlendirdi guatr için. Şimdi 3 aydır ilaç kullandım guatr inmeye başladı. Ancak yine gebelik elde edemedik ve adetim 12-13 gün gecikti stresten olabilir demişti doktor. Tarlusal içtim 30 ekimde adet gördüm. 5.günü klomene başlayacaksın dedi. 3 gündür içiyorum Cumartesi kontrole gideceğim ona göre iğne vuracağız dedi. Aynı zamanda 3 aydır inofolic combi kullanıyorum. Bu klomen ve iğne tedavisi gerçekten işe yarıyor mu? Yumurta tembelliği kötü birşey mi? Yeni yeni araştırmaya başladığım için maruz görün beni :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım. Tabiki işe yarıyor. Yumurta geliştirici bir ilaç klomen, yumurtan yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun böylece yumurtanın çatlayacağı tarihi saati bilebiliyorsun ve kontrollü ilişkiyle gebe kalma şansın yükseliyor. Rabbim tez zamanda nasip etsin.

Canım sen doktorun dedigine bakma aynı sey degil belki ama yegenime de yasaması %5 yasasa bile zihinsel engelli olur konusamaz dedi cok şükür ki yasıyo zihinsel sorunu yok konusuyo da doktorlar cok acımasız zaten kesin bi tanı koyulmadan konusuyolar , alanının uzmanına git ondan güzel seyler duycaksın insallah
İnşallah canım.. yarın gideceğiz bakalım 🥺

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Eylül 2018’den beri evliyim ancak 6 aydır korunmuyoruz. İlk 3 ay olmayınca adetimin 3.günü doktora gittim ve tahlillerim yapıldı. Yumurta tembelliği var dedi doktor. Aynı zamanda tsh 4 civarı çıktığında dahiliyeye yönlendirdi guatr için. Şimdi 3 aydır ilaç kullandım guatr inmeye başladı. Ancak yine gebelik elde edemedik ve adetim 12-13 gün gecikti stresten olabilir demişti doktor. Tarlusal içtim 30 ekimde adet gördüm. 5.günü klomene başlayacaksın dedi. 3 gündür içiyorum Cumartesi kontrole gideceğim ona göre iğne vuracağız dedi. Aynı zamanda 3 aydır inofolic combi kullanıyorum. Bu klomen ve iğne tedavisi gerçekten işe yarıyor mu? Yumurta tembelliği kötü birşey mi? Yeni yeni araştırmaya başladığım için maruz görün beni :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
Canım bende de yumurta tembelliği var aslında cogu kadında var ama buna ragmen hamile kalınıyo bazı durumlarda tedavi gerektiriyo klomen le yumurtanı büyütüp catlatacaklar insallah ilkinde kalırsın 6 kez deniyolar bu sekilde

Hoşgeldin canım. Tabiki işe yarıyor. Yumurta geliştirici bir ilaç klomen, yumurtan yeterli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun böylece yumurtanın çatlayacağı tarihi saati bilebiliyorsun ve kontrollü ilişkiyle gebe kalma şansın yükseliyor. Rabbim tez zamanda nasip etsin.
Hoşbulduk canım :) Bir de doktor 3 kere bu aşamayı deneyeceğiz yoksa tüp bebek düşünürüz dedi. Moralim bozulmuştu tabi ama şimdi mesajları okuyunca ümitlendim. Siz de maşallah hamilesiniz aynı tedavi mi gördünüz?

Canım bende de yumurta tembelliği var aslında cogu kadında var ama buna ragmen hamile kalınıyo bazı durumlarda tedavi gerektiriyo klomen le yumurtanı büyütüp catlatacaklar insallah ilkinde kalırsın 6 kez deniyolar bu sekilde
İnşallah canım çok istiyorum biraz da kafaya çok taktığım için olmuyor heralde bakalım inşallah ilk tedavide sonuç alırım. Klomen de baya batmalar ve bel ağrısı yaptı ben de yan etkilerinde yazıyor gerçi

Kızlar bugün kontrole gittik, raporumuz devam ediyor. Dinlenmeye devam ediyoruz. Kontrollerimizde bebeklerden biri sağlıklı iken diğerinin burun kemiği ense kalınlığı filan normal ama kafa yapısında bir anormallik varmış. Acil durumun erken tespiti gerekirmiş yoksa diğer bebeğe zarar verebilirmiş. Biz de Adana nın en iyi doktoru dedikleri bir kadın var Ebru Tarım diye ondan randevu aldık yarın gidip kontrol olacağız. Eltimin bebeğine neler neler demişlerdi bir tek kuyruğu var demediler çocuğa. Burnu görünmüyordu, ense kalınlığı anormaldi baş açısı anormaldi, down ya da sakat olabilir dediler ve bunu 6-7 doktor da aynı şekilde söyledi ama bu kadın çocuğun normal olduğunu söyledi ve bebek gerçekten normal doğdu. Makineleri filan güncelmiş hep ve ultrasonu çok iyiymiş sadece problemli bebeklerle ilgileniyormuş. Rabbim N’olur evlatlarıma birşey olmasın 🥺
Daha ufak bebek cnm ya strese gırme hayırlısıyla ıns saglıklıdır ya belkı durusundan oyle gormustur hakkında hayırlısı

Hoşbulduk canım :) Bir de doktor 3 kere bu aşamayı deneyeceğiz yoksa tüp bebek düşünürüz dedi. Moralim bozulmuştu tabi ama şimdi mesajları okuyunca ümitlendim. Siz de maşallah hamilesiniz aynı tedavi mi gördünüz?
Canım ben 3 ay klomen kullandım ama benim durumum biraz farklı. Normalde 6 ay denemeliydim. Aşılamaya gecmemiz gerekti. İlk asilamada hamile kaldım çok şükür 😊

Canım ben 3 ay klomen kullandım ama benim durumum biraz farklı. Normalde 6 ay denemeliydim. Aşılamaya gecmemiz gerekti. İlk asilamada hamile kaldım çok şükür 😊
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) klomen ağrı ve batmalar yaptı mı sende de canım? Benim bugün dördüncü günüm ve sol karnımın alt kısmında feci bir batma var ilk kullanımım ondan kaynaklı diye düşündüm

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) klomen ağrı ve batmalar yaptı mı sende de canım? Benim bugün dördüncü günüm ve sol karnımın alt kısmında feci bir batma var ilk kullanımım ondan kaynaklı diye düşündüm
Ben 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım klomen hafif kasik ağrısı yaptı fakat çok rahatsız edici değildi çatlatma iğnesinde biraz daha fazla ağrım oldu. Bünyeye göre değişiyor belirtiler yumurtalar büyüdüğü için ağrı yapabilir bol sanslar umarım güzel haber alirsin yakın zaman da ☺️

Ben 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım klomen hafif kasik ağrısı yaptı fakat çok rahatsız edici değildi çatlatma iğnesinde biraz daha fazla ağrım oldu. Bünyeye göre değişiyor belirtiler yumurtalar büyüdüğü için ağrı yapabilir bol sanslar umarım güzel haber alirsin yakın zaman da ☺
İnşallah güzel güzel büyüyordur da ondan ağrı yapıyordur Cumartesi doktordan sonra da belirtirim hadiseleri çok heyecanlıyım ilk ayım olduğu için takmamaya çalışıyorum ama işteee olmuyor burası da gerçekten stres atma derdini mutluluğunu paylaşma yeriymiş iyi geldi bana da 🙏🏻

Canım e ve t yapmıştı ve tüm gebelik belirtilerini yasiyordum o yüzden adet tarihin geçmeden belirtilere Gore çok heveslenmemek lazım klomende

Arkadaslar midem cok fena gozumu acamiyorum M MiyavKedi senin adina cok sevindim sakin pes etme 🙏 LaRisaCca LaRisaCca bu bastan en kotu sonucu soyleyen doktorlara ne kadar kil oldugumu biliyosun. Guzel sonuclarla gel kuzumm 🙏🙏🙏🙏
Miden için üzüldüm canım inşallah bir an önce düzelir 🤲🤲. Bol bol dinlen canım 🥰🥰🥰 pes etmek yok hala burdayım 😉😉😉😉

Sağol canım benim. İnşallah hayırlısı olsun. Buradaki dertleşmeler,bilgileri öğrenmeler,her yeni anne adayının birer umut oluşu,birbirimize olan destek çok güzel.
Umarım ben de sizlere güzel haberi veririm. Bakarsın tüp bebek için beklerken kendiliğinden oluverir🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
MerhAba canım bu ay aşılama yaptın mi bata kac gün var

kızlar nasilsinz gunaydin tatlım gözün aydın saglikla gelsin inşallah C Cgdm2537 ben hiç iyi degilim kızlar 2 gündür bademcikleirm sis konuşamıyorum yutkunamiyorum tüm kemiklerim sizliyor evi b.k gotryor canim sıkilliyor ay bu donemlerde çok duygusal oluyorum hep ağlıyorum hem can acisindan hemde annemi ariyorum ilgisini ariyorum atesim çıkıyor titriyorum çok kotuyum eveli akşam acile gittik iğne yaptılar ilaç verdiler o iğne çok iyi geldi ilaclasrida dün kullanmaya baslaidm inşallah gecer sizler nasilsinz bebisler nasıl LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 ve diğer kızlar

Back