Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bulantim yok senin var mi? Karin siskinligimde bu ara o kdr yok biz boyle hergun belirti aricaz glba bulantim olsa daha iyiydi diyorum hazen:)
Damlaaa, ya benim bulantılarm artmaya başladı. Doktor Dramamine diye bi ilaç verdi. Ama çok uyku yaptı. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor??

Damlaaa, ya benim bulantılarm artmaya başladı. Doktor Dramamine diye bi ilaç verdi. Ama çok uyku yaptı. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor??

Cok fenayim hic uyku fln uyuyamadim ogurup duruyorum uyku yapsada uyusam keske ilac denemedim daha ama boyle devam ederse sorcam bende cunku 1 dakika bile durmuyor bulantim ogur ogur dur

Gonal f kullanan arkadaşlar yan etkisini gördünüz mü ben de aşırı uyku hali halsizlik mide ağrısı var iğneden sonra olmaya başladı siz de de oldu mu acaba?

Gonal f kullanan arkadaşlar yan etkisini gördünüz mü ben de aşırı uyku hali halsizlik mide ağrısı var iğneden sonra olmaya başladı siz de de oldu mu acaba?
Canim bende kullandigim zamanlar oyle bisey yapmadi ama daha sonrasinda 3 kez ucuk cikti dudagimda. Eczaneye gittim ucuk kremi almaya eczaci dedi bu tur ilaclar bagisiklik sistemini zayiflatiyor keci noynuzu ozu kullan, pekmez ye vitamin destegi al dedi. Bu ay oyle bir sikintim olmadi aralikta tekrar kullanmaya baslicam. Ama bagisikligini zayiflattigi icin sende boyle yapmis olabilir. Beslenmene dikkat et

Tatlim inanki Rabbim hepimize verecek ama diyorki bu dunyada biraz cefa cekin ki diger dunyaya azabiniz kalmasin. Buna inan ve imtihani guzelce ver 😉
Şuan tek yapabildiğim dua etmek🤲🤲🤲 Allahım yüzümüze bakıp bizide sevindirecek inşallah.
Canım benim. Güzel yüreğin ve duaların sana en kısa zamanda dileğini getirecektir. Dualarımızdasın :dua:
Çok sağol canım benim. Hepimizin yüzü gülsün inşallah. 🥰🥰🥰

Kızlar bugün doktordan geldim tüp bebek için ilk adımı attık fakat bu ay adetim 2 gün önce geldiğinden dolayı iğnelere başlamak için geç kaldık.
Adetin 2.günü başlanacakmış. 1gün ile kaçırdım 😁😁 (bunda da vardır hayır)
Aralığı da es geçtik çünkü burda noel tatiline girecekler 20 sinde ve 7 Ocağa kadar kapalı olacak.
😊😊🌲🎄🌲🎄⛄
Nasipse 27 Ocaktağa denk gelen adetim ile başlayacağız.
Ozamana kadar da kafamı dinlerim bende. 💃💃
Tüp bebek bu arada baya masraflı işmiş bunuda öğrendik ve sadece 3 hak veriyormuş sigorta.
Artık hayırlısı diyorum ama pes etmiyorum. ❣❣❣❣

Kızlar bugün doktordan geldim tüp bebek için ilk adımı attık fakat bu ay adetim 2 gün önce geldiğinden dolayı iğnelere başlamak için geç kaldık.
Aralığı da es geçtik çünkü burda noel tatiline girecekler 20 sinde ve 7 Ocağa kadar kapalı olacak.
😊😊🌲🎄🌲🎄⛄
Tüp bebek bu arada baya masraflı işmiş bunuda öğrendik ve sadece 3 hak veriyormuş sigorta.
hayırlısı olsun canım. senin de dediğin gibi Herşey de vardır bir hayır. inş senin için herşey çok güzel ve zamanında en hayırlı şekilde olsun :KK200:

canım benim seni çok iyi anlıyorum. İnş bu sefer kucağına alırsın Allah'ımın izniyle. Umudunu kaybetme. ve mümkünse saklayabildiğin herkesten saklayabildiğin kadr sakla. Her kafadan bir ses çıkıyor. Çok haklısın
İnsallah canım ya halen devam ediyp kahvemsi pembemsi akıntı korkuyorum ama Allaha emanet artık , ailelerimiz dısında kimse bilmiyo en güzeli böyle

Topikcibasimizin uguru o. Ikizlere hamile kalip bereketini belli etti bastan 😍😍😍
Aşkım benim 🥰 emin ol buradaki güzel yürekli insanların sinerjisi bu Rabbim isteyen herkese nasip etsin , hamile olanlara da Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ❤️
😊😊🌲🎄🌲🎄⛄
Canım tedavin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Adına çok sevindim ❤️

Canım tedavin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Adına çok sevindim ❤
Sağol canım benim. İnşallah hayırlısı olsun. Buradaki dertleşmeler,bilgileri öğrenmeler,her yeni anne adayının birer umut oluşu,birbirimize olan destek çok güzel.
Umarım ben de sizlere güzel haberi veririm. Bakarsın tüp bebek için beklerken kendiliğinden oluverir🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Kızlar bugün kontrole gittik, raporumuz devam ediyor. Dinlenmeye devam ediyoruz. Kontrollerimizde bebeklerden biri sağlıklı iken diğerinin burun kemiği ense kalınlığı filan normal ama kafa yapısında bir anormallik varmış. Acil durumun erken tespiti gerekirmiş yoksa diğer bebeğe zarar verebilirmiş. Biz de Adana nın en iyi doktoru dedikleri bir kadın var Ebru Tarım diye ondan randevu aldık yarın gidip kontrol olacağız. Eltimin bebeğine neler neler demişlerdi bir tek kuyruğu var demediler çocuğa. Burnu görünmüyordu, ense kalınlığı anormaldi baş açısı anormaldi, down ya da sakat olabilir dediler ve bunu 6-7 doktor da aynı şekilde söyledi ama bu kadın çocuğun normal olduğunu söyledi ve bebek gerçekten normal doğdu. Makineleri filan güncelmiş hep ve ultrasonu çok iyiymiş sadece problemli bebeklerle ilgileniyormuş. Rabbim N’olur evlatlarıma birşey olmasın 🥺

Sağol canım benim. İnşallah hayırlısı olsun. Buradaki dertleşmeler,bilgileri öğrenmeler,her yeni anne adayının birer umut oluşu,birbirimize olan destek çok güzel.
Umarım ben de sizlere güzel haberi veririm. Bakarsın tüp bebek için beklerken kendiliğinden oluverir🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
İnşallah canım artık kafan rahatladı ya belki de olması kolaylaşır 🙏🏻❤️

Kızlar bugün kontrole gittik, raporumuz devam ediyor. Dinlenmeye devam ediyoruz. Kontrollerimizde bebeklerden biri sağlıklı iken diğerinin burun kemiği ense kalınlığı filan normal ama kafa yapısında bir anormallik varmış. Acil durumun erken tespiti gerekirmiş yoksa diğer bebeğe zarar verebilirmiş. Biz de Adana nın en iyi doktoru dedikleri bir kadın var Ebru Tarım diye ondan randevu aldık yarın gidip kontrol olacağız. Eltimin bebeğine neler neler demişlerdi bir tek kuyruğu var demediler çocuğa. Burnu görünmüyordu, ense kalınlığı anormaldi baş açısı anormaldi, down ya da sakat olabilir dediler ve bunu 6-7 doktor da aynı şekilde söyledi ama bu kadın çocuğun normal olduğunu söyledi ve bebek gerçekten normal doğdu. Makineleri filan güncelmiş hep ve ultrasonu çok iyiymiş sadece problemli bebeklerle ilgileniyormuş. Rabbim evlatlarıma birşey olmasın 🥺
Canım sen doktorun dedigine bakma aynı sey degil belki ama yegenime de yasaması %5 yasasa bile zihinsel engelli olur konusamaz dedi cok şükür ki yasıyo zihinsel sorunu yok konusuyo da doktorlar cok acımasız zaten kesin bi tanı koyulmadan konusuyolar , alanının uzmanına git ondan güzel seyler duycaksın insallah

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Eylül 2018’den beri evliyim ancak 6 aydır korunmuyoruz. İlk 3 ay olmayınca adetimin 3.günü doktora gittim ve tahlillerim yapıldı. Yumurta tembelliği var dedi doktor. Aynı zamanda tsh 4 civarı çıktığında dahiliyeye yönlendirdi guatr için. Şimdi 3 aydır ilaç kullandım guatr inmeye başladı. Ancak yine gebelik elde edemedik ve adetim 12-13 gün gecikti stresten olabilir demişti doktor. Tarlusal içtim 30 ekimde adet gördüm. 5.günü klomene başlayacaksın dedi. 3 gündür içiyorum Cumartesi kontrole gideceğim ona göre iğne vuracağız dedi. Aynı zamanda 3 aydır inofolic combi kullanıyorum. Bu klomen ve iğne tedavisi gerçekten işe yarıyor mu? Yumurta tembelliği kötü birşey mi? Yeni yeni araştırmaya başladığım için maruz görün beni :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Back