Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktordan geldim tüp bebek için ilk adımı attık fakat bu ay adetim 2 gün önce geldiğinden dolayı iğnelere başlamak için geç kaldık.
Adetin 2.günü başlanacakmış. 1gün ile kaçırdım 😁😁 (bunda da vardır hayır)
Aralığı da es geçtik çünkü burda noel tatiline girecekler 20 sinde ve 7 Ocağa kadar kapalı olacak.
😊😊🌲🎄🌲🎄⛄
Nasipse 27 Ocaktağa denk gelen adetim ile başlayacağız.
Ozamana kadar da kafamı dinlerim bende. 💃💃
Tüp bebek bu arada baya masraflı işmiş bunuda öğrendik ve sadece 3 hak veriyormuş sigorta.
Artık hayırlısı diyorum ama pes etmiyorum. ❣❣❣❣
Bu surec bence senin icin guzel olacak canim. Ben su an araliktaki asilamami bekliyorum ve gercekten kafami bebek konusunda bosalttim. Normalde surekli takip icerisindeydim ama dedim takiple olsa bu zamana kadar olurdu demekki kismet asilama veya tup bebekte. Bu sure boyunca kendime zaman ayirmaya calisiyorum. Sende yap istersen 😘 hersey cok guzel olacak 😉

Kızlar akıntımın rengi iyice koyulastı 😢 Ve doktora da gidemiyorum işe yeni girdim sigorta karsaılamıyo daha cok korkuyorum bunu da kaybetcem sanırım ve suan işe gidiyorum dua edin bana 😕😕 yine mutlulugum yarım kalcak
Yavrum nasipte ne varsa o gelecek basa. Benim ilk dusugumde doktor demisti ki seni ameliyathanede yatirsam tuvalete bile kalkmasan o bebek dusecekse dusecek. Hic bosuna gerilme demisti. O yuzden dua et tevekkul et Rabbim bir karara koymustur elbet

kızlar nasilsinz gunaydin tatlım gözün aydın saglikla gelsin inşallah @Cgdm2537 ben hiç iyi degilim kızlar 2 gündür bademcikleirm sis konuşamıyorum yutkunamiyorum tüm kemiklerim sizliyor evi b.k gotryor canim sıkilliyor ay bu donemlerde çok duygusal oluyorum hep ağlıyorum hem can acisindan hemde annemi ariyorum ilgisini ariyorum atesim çıkıyor titriyorum çok kotuyum eveli akşam acile gittik iğne yaptılar ilaç verdiler o iğne çok iyi geldi ilaclasrida dün kullanmaya baslaidm inşallah gecer sizler nasilsinz bebisler nasıl LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 ve diğer kızlar
Cok cok cok gecmis olsun canim benim. Rabbim tez zamanda sifasini versin insaallah. Evin durumunu bosver hastasin iyilestikten sonra girersin dip bucak hem stres atarsin hem evini mis gibi edersin. Hicbirsey canindan kiymetli fegil bisver 😘

Cok cok cok gecmis olsun canim benim. Rabbim tez zamanda sifasini versin insaallah. Evin durumunu bosver hastasin iyilestikten sonra girersin dip bucak hem stres atarsin hem evini mis gibi edersin. Hicbirsey canindan kiymetli fegil bisver 😘
sağol balim allah razi olsungerçekten can acisi başka biseye benzemiyor

Kızlar bugün kontrole gittik, raporumuz devam ediyor. Dinlenmeye devam ediyoruz. Kontrollerimizde bebeklerden biri sağlıklı iken diğerinin burun kemiği ense kalınlığı filan normal ama kafa yapısında bir anormallik varmış. Acil durumun erken tespiti gerekirmiş yoksa diğer bebeğe zarar verebilirmiş. Biz de Adana nın en iyi doktoru dedikleri bir kadın var Ebru Tarım diye ondan randevu aldık yarın gidip kontrol olacağız. Eltimin bebeğine neler neler demişlerdi bir tek kuyruğu var demediler çocuğa. Burnu görünmüyordu, ense kalınlığı anormaldi baş açısı anormaldi, down ya da sakat olabilir dediler ve bunu 6-7 doktor da aynı şekilde söyledi ama bu kadın çocuğun normal olduğunu söyledi ve bebek gerçekten normal doğdu. Makineleri filan güncelmiş hep ve ultrasonu çok iyiymiş sadece problemli bebeklerle ilgileniyormuş. Rabbim N’olur evlatlarıma birşey olmasın 🥺
Canim hic tasalanma neler neler soyleyen doktorlar var. Ama hep bebekler saglikli doguyor. Dunya dua ustune dualarini eksik etme. Bizimde dualarimiz seninle. Sakin moralini bozup saglikli bebislerimize zarar verme. Bak fotograf gonderiyorum bunlari elinden geldigince yapmaya calis kuzum.

Eklentiler

• IMG_20170902_225130.jpg
    IMG_20170902_225130.jpg
    184,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20170902_225123.jpg
    IMG_20170902_225123.jpg
    187,5 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20170902_225144.jpg
    IMG_20170902_225144.jpg
    167,5 KB · Görüntüleme: 34
sağol balim allah razi olsungerçekten can acisi başka biseye benzemiyor
Tabiki canim. Neren agrirsa canin orda. Sen sagligina dikkat et. Ayrica artik sen bir anne adayisin oyle ilgi beklemekte neymis anneden. 😜Sen kendi kendine ilgi gosterip simart buyudun artik 😉😘😁

kızlar nasilsinz gunaydin tatlım gözün aydın saglikla gelsin inşallah @Cgdm2537 ben hiç iyi degilim kızlar 2 gündür bademcikleirm sis konuşamıyorum yutkunamiyorum tüm kemiklerim sizliyor evi b.k gotryor canim sıkilliyor ay bu donemlerde çok duygusal oluyorum hep ağlıyorum hem can acisindan hemde annemi ariyorum ilgisini ariyorum atesim çıkıyor titriyorum çok kotuyum eveli akşam acile gittik iğne yaptılar ilaç verdiler o iğne çok iyi geldi ilaclasrida dün kullanmaya baslaidm inşallah gecer sizler nasilsinz bebisler nasıl LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 ve diğer kızlar
Canım çok geçmiş olsun ya bunlar hep stresten bünye artık zayıf düşüyor bende yasadim geçen haftalarda. İlgi beklemekte çok haklısın ama en iyi ilgiyi kendine verebilirsin tabi böyle diyorumda bende kendime uygulamakta zorlanıyorum zaman geçtikte zor oluyor daha da ☺️ inşallahhh en yakın zaman da hamile olunca ilgi. Beklersin 💞

Kızlar akıntımın rengi iyice koyulastı 😢 Ve doktora da gidemiyorum işe yeni girdim sigorta karsaılamıyo daha cok korkuyorum bunu da kaybetcem sanırım ve suan işe gidiyorum dua edin bana 😕😕 yine mutlulugum yarım kalcak
Canım üzülme herşey Allah’tan inan buna. İnanki rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Senin için en hayırlısını diliyorum 🙏🏻✨
Canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm kendine dikkat et iyi dinlen 😔 bebişkoların biri iyi , diğeriyle ilgili dün dr korkuttu başında bir pr var dedi. Bugün adanaya gidecez bir perinatoloğa. Güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim
Canim hic tasalanma neler neler soyleyen doktorlar var. Ama hep bebekler saglikli doguyor. Dunya dua ustune dualarini eksik etme. Bizimde dualarimiz seninle. Sakin moralini bozup saglikli bebislerimize zarar verme. Bak fotograf gonderiyorum bunlari elinden geldigince yapmaya calis kuzum.
Canımsın.. çok tşk ederim dualar için şimdi abdest alıp herbirini okuyacağım Rabbim kabul etsin. Sen de vesile olacaksın Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin sana da inşallah 🤩 gece 3 te uyudum zorla. Gözüme uyku girmiyor telaş içindeyim umarım yavrularım iyi olurlar 🥺

İnşallah güzel güzel büyüyordur da ondan ağrı yapıyordur Cumartesi doktordan sonra da belirtirim hadiseleri çok heyecanlıyım ilk ayım olduğu için takmamaya çalışıyorum ama işteee olmuyor burası da gerçekten stres atma derdini mutluluğunu paylaşma yeriymiş iyi geldi bana da 🙏🏻
Bize takil her duyguyu yasarsin canim burda. 😉Bi arkadasimizin sikintisiyla dertleniriz dua ederiz, digerinin heyecanina ortak oluruz, sorularimizi sorunlarimizi paylasiriz. Yer gok dua ustune sende hem bizim icin hemde kendin icin surekli dua et 😉

ya canım benim yanında olup sana bakıcak moral vercek kmse yok mu? çok kotu isen bence doktora gitmelisin ayrıca.. Morali bozcak bişey de yok. Hayatta herşey nasip... Üzme canını. Bu boğaz enfeksiyonu da 10-15 gün süründürüyor gerçekten. ilaçsız zor..

canım benim doktora gidebilecğin en kısa sürede gitmelisin. Seni çk iyi anlıyorum. İnsan bazen çaresiz kalıyor. Ama unutma ki eğer doğacağı var ise, yiyecek ekmeği var ise bir şekilde tutunur ve dunyaya gelir. Sakın üzülme. Birinden yardım istesen ve özelde bi doktora gitsen haftasonu? Çünkü tehlikeli durumlar da söz konusu olabiliyor. Dış gebelik gibi kimyasal gebelik gibi. Gerekirse kredi kartı vs.. Bu senin sağlığın için en başta gerekli. Öncelikle senin sağlığın yerinde olduğundan emin olmalısın. Ben de işe girdim. 1,5 ay sonra filan hamile kaldım. Henüz söylemedim. Sen de söyleme şimdilk onlar anlayana kadar.. Ben bi önceki iş yerimden hamile kaldığım için çıkartılmıştm. Offf ya biz kadınlar olarak ne kadar büyük zorluklara göğüs germek zorundayız.. Allah senin ve hepimizn yardımcısı olsn.

Canım üzülme herşey Allah’tan inan buna. İnanki rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Senin için en hayırlısını diliyorum 🙏🏻✨

Canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm kendine dikkat et iyi dinlen 😔 bebişkoların biri iyi , diğeriyle ilgili dün dr korkuttu başında bir pr var dedi. Bugün adanaya gidecez bir perinatoloğa. Güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim

Canımsın.. çok tşk ederim dualar için şimdi abdest alıp herbirini okuyacağım Rabbim kabul etsin. Sen de vesile olacaksın Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin sana da inşallah 🤩 gece 3 te uyudum zorla. Gözüme uyku girmiyor telaş içindeyim umarım yavrularım iyi olurlar 🥺
Topikcibasimiz bak strese girip bebislerimizi uzme. O kadar dua ediyoruz o minikler icin stresle onlarin rahatini bozma. Dualarimiz seninle. Bu uzuvlari tam olsun diye kilinan namazi ihmal etmemeye calis. Eger egilip kalkamiyorsan oturarakta kilabilirsin. Rabbim herseyi biz ona kullugumuzu yerine getirelim diye kolaylastirmis. Hersey cok guzel olacak kuzum 😘😍💙💚

ya canım benim yanında olup sana bakıcak moral vercek kmse yok mu? çok kotu isen bence doktora gitmelisin ayrıca.. Morali bozcak bişey de yok. Hayatta herşey nasip... Üzme canını. Bu boğaz enfeksiyonu da 10-15 gün süründürüyor gerçekten. ilaçsız zor..
evet kuzum çok zor canim yaninca istemsix gözlerim doluyor sabahtandir kusuyorum sağolsun esim geldo gotrdu hastaneye doktor cok agir faranjit geciriyorusn ignesiz gecmez dedi 3 gün igne sonraso antibiyotik verdi

bebegim rabbim yardimcin olsun insallah bir sorunc ikmaz bende esim geldi apartopar hastaneye gittik sabahtandir kusuyorum doktor cok agir faranjit geciriyorusn ignesiz gecmez dedi iğne verdi 3 gün sonra antibiyotik kullan dedi

Kızlar bugün doktordan geldim tüp bebek için ilk adımı attık fakat bu ay adetim 2 gün önce geldiğinden dolayı iğnelere başlamak için geç kaldık.
Adetin 2.günü başlanacakmış. 1gün ile kaçırdım 😁😁 (bunda da vardır hayır)
Aralığı da es geçtik çünkü burda noel tatiline girecekler 20 sinde ve 7 Ocağa kadar kapalı olacak.
😊😊🌲🎄🌲🎄⛄
Nasipse 27 Ocaktağa denk gelen adetim ile başlayacağız.
Ozamana kadar da kafamı dinlerim bende. 💃💃
Tüp bebek bu arada baya masraflı işmiş bunuda öğrendik ve sadece 3 hak veriyormuş sigorta.
Artık hayırlısı diyorum ama pes etmiyorum. ❣❣❣❣
hayırlı olsun yeni sürecin canım benim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bebegim rabbim yardimcin olsun insallah bir sorunc ikmaz bende esim geldi apartopar hastaneye gittik sabahtandir kusuyorum doktor cok agir faranjit geciriyorusn ignesiz gecmez dedi iğne verdi 3 gün sonra antibiyotik kullan dedi
canım benim çok geçmiş olsun. İlaçlarını al ki çabucak atlatasın. Benim de enfeksiyon vardı bu ay hep antibiyotik kullandım ki en azından aradan çıksın.

Back