Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese iyi aksamlar bugun 16. Gun henuz adet olmadim pazar gunundrn beri adet oldum sanip kosuyorum ama yok sag-sol kasktan sanci giriyor birkac saniye bitiyor ama akintim yok henuz sizce biraz daha bekliyimmi yarin kan vereyimmi
Ben ignenin 17. Günu adet oldum bir iki gün bekle istersen sonra kan ver inşallah güzel haber veririsn 💕

Kızlar yavaş yavaş kendimi toparladım baya üzüldüm yine olmayınca. Biraz uzaklaşmak iyi geldi. Şimdi doya doya adetin tadını çıkarıyorum ağrılı bir şekilde. 😊😊 ama gözüm hep buralarda okudum hepinizin yazılarını. Anne adaylarına sabır bebişleri olanlara da sağlık sıhhatle kucaklarına almalarını diliyorum
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah hepinizin. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Tatlim inanki Rabbim hepimize verecek ama diyorki bu dunyada biraz cefa cekin ki diger dunyaya azabiniz kalmasin. Buna inan ve imtihani guzelce ver 😉

Kızlar yavaş yavaş kendimi toparladım baya üzüldüm yine olmayınca. Biraz uzaklaşmak iyi geldi. Şimdi doya doya adetin tadını çıkarıyorum ağrılı bir şekilde. 😊😊 ama gözüm hep buralarda okudum hepinizin yazılarını. Anne adaylarına sabır bebişleri olanlara da sağlık sıhhatle kucaklarına almalarını diliyorum
Bende bi olabilsem 😢

Canım benim. Güzel yüreğin ve duaların sana en kısa zamanda dileğini getirecektir. Dualarımızdasın :dua:

Ovitrelle yi bende hastanede oluyorum gonal f her gün vurulmak gerekiyor cesaret edip denedim çok kolaymış. İğne olurken bakamayan ben kendime iğne yaptım hayat daha neler gösterecek acaba ☺
İnsan zamanla her fikre alışıyor :KK66: Dualarını bırakma hiç. Herşeyin güzel olacağına inan..

Amin canım bazen uzaklasmak iyi gelir biraz üzülürsün içine kapanırsın ama yeniden basladıgında daha da güclü hissedersin kendini , 5 yıl boyunca savastım bununla sosyal cevrem yoktu cünkü ne zaman biriyle tanıssam eee cocuk yok mu olmuyo mu yap bi tane hep böle seyler duydum , sanki bakkaldan ekmek al diyolardı oluyodu da ben yapmıyodum her neyse 5 yıldan sonra asılamayla oldu 2 gün sevinebildik sevincten herkese de duyurduk ne yazıkkı düştü bebek simdi gene var ama gene kanama alanı var ne sevinebiliyorum ne kimseye derdimi anlatabiliyorum , içim içime sıgmıyo yapabildigim tek sey dua etmek ve sizlere de dua etmek burdaki tüm arkadaslarımı anlıyorum Rabbim yardımcımız olsun ve tez vakitte hayırla saglıcakla yavrularımızı kucaklayalım
canım benim seni çok iyi anlıyorum. İnş bu sefer kucağına alırsın Allah'ımın izniyle. Umudunu kaybetme. ve mümkünse saklayabildiğin herkesten saklayabildiğin kadr sakla. Her kafadan bir ses çıkıyor. Çok haklısın

Back