- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #6.081
Allah hayırlı evlat versin sag salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sıra bize geliyor bir birKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlı evlat versin sag salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sıra bize geliyor bir birKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
![]()
Ben ignenin 17. Günu adet oldum bir iki gün bekle istersen sonra kan ver inşallah güzel haber veririsnHerkese iyi aksamlar bugun 16. Gun henuz adet olmadim pazar gunundrn beri adet oldum sanip kosuyorum ama yok sag-sol kasktan sanci giriyor birkac saniye bitiyor ama akintim yok henuz sizce biraz daha bekliyimmi yarin kan vereyimmi
Bugün 17. gün. 6:40'da lavaboya gittiğimde peçeteye uçuk pembe leke geldi pedi taktım bekliyorum ama henüz gelmedi.Ben ignenin 17. Günu adet oldum bir iki gün bekle istersen sonra kan ver inşallah güzel haber veririsn![]()
Bencede geliyor hissettimAllah hayırlı evlat versin sag salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sıra bize geliyor bir bir☺
Çatlama ıgnesı olmadım canım femera kullandım sDeceHayırlı olsun çatlatmai ğnesi dahil kaçıncı günündü
Şükürler olsun rabbıme ya hıc beklemıyordum kuzuOlleeeyyy yaaa♥♥♥ Sirf senin icin girdim valla bu saatte![]()
AyyyyyKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
![]()
E dedik ya uğurlu topik diyeŞükürler olsun rabbıme ya hıc beklemıyordum kuzu![]()
Saol canım valla bu topik uğurluAyyyyyhayırlı olsunnn çok mutluyum çokkkk hadi sağlıkla doğurasın inşallahhh
İnşallah yerleşme kanamasidir uçuk pembe olarak kalır devamı gelmezBugün 17. gün. 6:40'da lavaboya gittiğimde peçeteye uçuk pembe leke geldi pedi taktım bekliyorum ama henüz gelmedi.
Tatlim inanki Rabbim hepimize verecek ama diyorki bu dunyada biraz cefa cekin ki diger dunyaya azabiniz kalmasin. Buna inan ve imtihani guzelce verKızlar yavaş yavaş kendimi toparladım baya üzüldüm yine olmayınca. Biraz uzaklaşmak iyi geldi. Şimdi doya doya adetin tadını çıkarıyorum ağrılı bir şekilde.ama gözüm hep buralarda okudum hepinizin yazılarını. Anne adaylarına sabır bebişleri olanlara da sağlık sıhhatle kucaklarına almalarını diliyorum
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah hepinizin.![]()
Insaallah canim dua niyetine insaallahSaol canım valla bu topik uğurluherkes hamıle kalacak ben cok ınanıorummmm
Ayyy elhamdulillah cok sukur. Hayirli ugurlu olsun canim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin. Cooookk sevindim inanki. Darisi basimiza insaallahKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
![]()
Topikcibasimizin uguru o. Ikizlere hamile kalip bereketini belli etti bastanE dedik ya uğurlu topik diye![]()
Canim yaa çok sevindim senin adına, nasıl mutlusundur şimdi,umarım artarak devam eder , bizler de ardından geliriz inşallah dua etŞükürler olsun rabbıme ya hıc beklemıyordum kuzu![]()
Bende bi olabilsemKızlar yavaş yavaş kendimi toparladım baya üzüldüm yine olmayınca. Biraz uzaklaşmak iyi geldi. Şimdi doya doya adetin tadını çıkarıyorum ağrılı bir şekilde.ama gözüm hep buralarda okudum hepinizin yazılarını. Anne adaylarına sabır bebişleri olanlara da sağlık sıhhatle kucaklarına almalarını diliyorum
Canım benim. Güzel yüreğin ve duaların sana en kısa zamanda dileğini getirecektir. DualarımızdasınKızlar yavaş yavaş kendimi toparladım baya üzüldüm yine olmayınca. Biraz uzaklaşmak iyi geldi. Şimdi doya doya adetin tadını çıkarıyorum ağrılı bir şekilde.ama gözüm hep buralarda okudum hepinizin yazılarını. Anne adaylarına sabır bebişleri olanlara da sağlık sıhhatle kucaklarına almalarını diliyorum
İnsan zamanla her fikre alışıyorOvitrelle yi bende hastanede oluyorum gonal f her gün vurulmak gerekiyor cesaret edip denedim çok kolaymış. İğne olurken bakamayan ben kendime iğne yaptım hayat daha neler gösterecek acaba ☺
Yaa canım çok sevindm. Maşallah. Doktoruna mutlaka bilgi ver. Nasıl bi yol izlemen gerektiğini sana en iyi o söyler. Beklenen adet tarihin ne?Kızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
![]()
canım benim seni çok iyi anlıyorum. İnş bu sefer kucağına alırsın Allah'ımın izniyle. Umudunu kaybetme. ve mümkünse saklayabildiğin herkesten saklayabildiğin kadr sakla. Her kafadan bir ses çıkıyor. Çok haklısınAmin canım bazen uzaklasmak iyi gelir biraz üzülürsün içine kapanırsın ama yeniden basladıgında daha da güclü hissedersin kendini , 5 yıl boyunca savastım bununla sosyal cevrem yoktu cünkü ne zaman biriyle tanıssam eee cocuk yok mu olmuyo mu yap bi tane hep böle seyler duydum , sanki bakkaldan ekmek al diyolardı oluyodu da ben yapmıyodum her neyse 5 yıldan sonra asılamayla oldu 2 gün sevinebildik sevincten herkese de duyurduk ne yazıkkı düştü bebek simdi gene var ama gene kanama alanı var ne sevinebiliyorum ne kimseye derdimi anlatabiliyorum , içim içime sıgmıyo yapabildigim tek sey dua etmek ve sizlere de dua etmek burdaki tüm arkadaslarımı anlıyorum Rabbim yardımcımız olsun ve tez vakitte hayırla saglıcakla yavrularımızı kucaklayalım