- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.101
Damlaaa, ya benim bulantılarm artmaya başladı. Doktor Dramamine diye bi ilaç verdi. Ama çok uyku yaptı. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor??Benim bulantim yok senin var mi? Karin siskinligimde bu ara o kdr yok biz boyle hergun belirti aricaz glba bulantim olsa daha iyiydi diyorum hazen:)
Saolasın canım benım Kuzum 10 kasımdıYaa canım çok sevindm. Maşallah. Doktoruna mutlaka bilgi ver. Nasıl bi yol izlemen gerektiğini sana en iyi o söyler. Beklenen adet tarihin ne?
Az kalmış. Süper. TebriklerrrSaolasın canım benım Kuzum 10 kasımdı
Damlaaa, ya benim bulantılarm artmaya başladı. Doktor Dramamine diye bi ilaç verdi. Ama çok uyku yaptı. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor??
kıyamam yaaCok fenayim hic uyku fln uyuyamadim ogurup duruyorum uyku yapsada uyusam keske ilac denemedim daha ama boyle devam ederse sorcam bende cunku 1 dakika bile durmuyor bulantim ogur ogur dur
Canim bende kullandigim zamanlar oyle bisey yapmadi ama daha sonrasinda 3 kez ucuk cikti dudagimda. Eczaneye gittim ucuk kremi almaya eczaci dedi bu tur ilaclar bagisiklik sistemini zayiflatiyor keci noynuzu ozu kullan, pekmez ye vitamin destegi al dedi. Bu ay oyle bir sikintim olmadi aralikta tekrar kullanmaya baslicam. Ama bagisikligini zayiflattigi icin sende boyle yapmis olabilir. Beslenmene dikkat etGonal f kullanan arkadaşlar yan etkisini gördünüz mü ben de aşırı uyku hali halsizlik mide ağrısı var iğneden sonra olmaya başladı siz de de oldu mu acaba?
Şuan tek yapabildiğim dua etmekTatlim inanki Rabbim hepimize verecek ama diyorki bu dunyada biraz cefa cekin ki diger dunyaya azabiniz kalmasin. Buna inan ve imtihani guzelce ver
Çok sağol canım benim. Hepimizin yüzü gülsün inşallah.Canım benim. Güzel yüreğin ve duaların sana en kısa zamanda dileğini getirecektir. Dualarımızdasın
hayırlısı olsun canım. senin de dediğin gibi Herşey de vardır bir hayır. inş senin için herşey çok güzel ve zamanında en hayırlı şekilde olsunKızlar bugün doktordan geldim tüp bebek için ilk adımı attık fakat bu ay adetim 2 gün önce geldiğinden dolayı iğnelere başlamak için geç kaldık.
Adetin 2.günü başlanacakmış. 1gün ile kaçırdım(bunda da vardır hayır)
Aralığı da es geçtik çünkü burda noel tatiline girecekler 20 sinde ve 7 Ocağa kadar kapalı olacak.
Nasipse 27 Ocaktağa denk gelen adetim ile başlayacağız.
Ozamana kadar da kafamı dinlerim bende.
Tüp bebek bu arada baya masraflı işmiş bunuda öğrendik ve sadece 3 hak veriyormuş sigorta.
Artık hayırlısı diyorum ama pes etmiyorum. ❣❣❣❣
Canım acaba tuzlu krakerler iyi gelmez mi bulantın için? Veya ekmek kızartıp yesenDamlaaa, ya benim bulantılarm artmaya başladı. Doktor Dramamine diye bi ilaç verdi. Ama çok uyku yaptı. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor??
canm saol... işyerinde yapabildiğim kadar tuzlu bişeler atıstırıyorm.Canım acaba tuzlu krakerler iyi gelmez mi bulantın için? Veya ekmek kızartıp yesen
İnsallah canım ya halen devam ediyp kahvemsi pembemsi akıntı korkuyorum ama Allaha emanet artık , ailelerimiz dısında kimse bilmiyo en güzeli böylecanım benim seni çok iyi anlıyorum. İnş bu sefer kucağına alırsın Allah'ımın izniyle. Umudunu kaybetme. ve mümkünse saklayabildiğin herkesten saklayabildiğin kadr sakla. Her kafadan bir ses çıkıyor. Çok haklısın
Aşkım benimTopikcibasimizin uguru o. Ikizlere hamile kalip bereketini belli etti bastan
Canım tedavin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Adına çok sevindimKızlar bugün doktordan geldim tüp bebek için ilk adımı attık fakat bu ay adetim 2 gün önce geldiğinden dolayı iğnelere başlamak için geç kaldık.
Adetin 2.günü başlanacakmış. 1gün ile kaçırdım(bunda da vardır hayır)
Aralığı da es geçtik çünkü burda noel tatiline girecekler 20 sinde ve 7 Ocağa kadar kapalı olacak.
Nasipse 27 Ocaktağa denk gelen adetim ile başlayacağız.
Ozamana kadar da kafamı dinlerim bende.
Tüp bebek bu arada baya masraflı işmiş bunuda öğrendik ve sadece 3 hak veriyormuş sigorta.
Artık hayırlısı diyorum ama pes etmiyorum. ❣❣❣❣
Sağol canım benim. İnşallah hayırlısı olsun. Buradaki dertleşmeler,bilgileri öğrenmeler,her yeni anne adayının birer umut oluşu,birbirimize olan destek çok güzel.Canım tedavin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Adına çok sevindim ❤
İnşallah canım artık kafan rahatladı ya belki de olması kolaylaşırSağol canım benim. İnşallah hayırlısı olsun. Buradaki dertleşmeler,bilgileri öğrenmeler,her yeni anne adayının birer umut oluşu,birbirimize olan destek çok güzel.
Umarım ben de sizlere güzel haberi veririm. Bakarsın tüp bebek için beklerken kendiliğinden oluverir
Canım sen doktorun dedigine bakma aynı sey degil belki ama yegenime de yasaması %5 yasasa bile zihinsel engelli olur konusamaz dedi cok şükür ki yasıyo zihinsel sorunu yok konusuyo da doktorlar cok acımasız zaten kesin bi tanı koyulmadan konusuyolar , alanının uzmanına git ondan güzel seyler duycaksın insallahKızlar bugün kontrole gittik, raporumuz devam ediyor. Dinlenmeye devam ediyoruz. Kontrollerimizde bebeklerden biri sağlıklı iken diğerinin burun kemiği ense kalınlığı filan normal ama kafa yapısında bir anormallik varmış. Acil durumun erken tespiti gerekirmiş yoksa diğer bebeğe zarar verebilirmiş. Biz de Adana nın en iyi doktoru dedikleri bir kadın var Ebru Tarım diye ondan randevu aldık yarın gidip kontrol olacağız. Eltimin bebeğine neler neler demişlerdi bir tek kuyruğu var demediler çocuğa. Burnu görünmüyordu, ense kalınlığı anormaldi baş açısı anormaldi, down ya da sakat olabilir dediler ve bunu 6-7 doktor da aynı şekilde söyledi ama bu kadın çocuğun normal olduğunu söyledi ve bebek gerçekten normal doğdu. Makineleri filan güncelmiş hep ve ultrasonu çok iyiymiş sadece problemli bebeklerle ilgileniyormuş. Rabbim evlatlarıma birşey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?